Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хванаха бракониер от Варна, гърмял в Шуменско

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
    А това което "дидобест" цитира,някакво пожелание ли е....
    Това пише в Закона за лова и опазване на дивеча.Дано да го накажат с цялата сила на закона,да му вземат разрешителното,пушките и никога повече да няма право на оръжие.А книжката задължително ще му я вземат.
    Suzuki Samurai 1.3
    Диян Димитров - 0897875292

Коментар

А за поразтребването на бездомните кучета,аз съм ЗА.Поредната жертва на глутницитеhttp://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=2324
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от sereco1 Преглед на мнение
        А за поразтребването на бездомните кучета,аз съм ЗА.Поредната жертва на глутницитеhttp://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=2324
        Линка не е правилен.

А тези бездомните кучета не ходят там където може да се ползва ловно оръжие.

В горите са пастирските и загубилите се ловни кучета.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Линка не е правилен.

А тези бездомните кучета не ходят там където може да се ползва ловно оръжие.

В горите са пастирските и загубилите се ловни кучета.
          Да,линка нещо съм го объркал.За което се извинявам!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Г Н У С О Т И Я ! ! ! ! !
            Цветан Петров
            "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
            0888865583

Коментар

Какви 100 - 300 лв. говорят тези малумници!!!
              Както казва didobest
              Чл. 86. ...
              (2) (Доп. - ДВ, бр. 91 от 2008 г.) Който убие или улови дивеч в забранено за лов време, в забранено за лов място или със забранени средства или методи, се наказва с глоба:
              1. за дребен дивеч - от 600 до 2000 лв., но не по-малко от трикратния размер на причинената щета;
              2. за едър дивеч - от 1000 до 10 000 лв., но не по-малко от трикратния размер на причинената щета.
              А полицията била организирана, а пък не може да хвани един тромав боклук, който си позволява да прави това което е забранено.В БЪЛГАРИЯ всичко е хаус, само престъпността е ОРГАНИЗИРАНА!

Коментар

Не знам!!Имам чувството че в тази държава всеки които извършва кражби и незаконни дейности,го прави без никакъв страх от закона!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                  В БЪЛГАРИЯ всичко е хаус, само престъпността е ОРГАНИЗИРАНА!
                  На мен повече на чалга ми прилича
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Не ми се търси назад по темите,ама варналии, може по да си спомнят една тема в която бяха уличили наш колега в бракониерство.Не съм много сигурен дали беше тук или в на лов,но все си мисля че беше тук,и ставаше въпрос за колега с нисан.Нека те си разровят темите ,пък крушката може да си има и опашка.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Такъв,да го вържеш гол в гората,жив да го оглозгат чакалите!И никой ли от форума не го познава,една снимка да му видим муцуната поне,помияр!!!
                      Абсолютно никакво право нямаш да обиждаш човек който непознаваш и не си запознат с версията на другата страна .Всички знаете че в пресата доста се окрасяват реалните неща.Относно името във повечето весници е написано и всичкики от каращите офроуд го познават.
                      Моля колегите които познават Дядо Ваня да изразят мнения.
                      Последно редактирано от derhunter; 04-04-12, 20:46.
                      __KTM__

Коментар

Приятелю,абстрахирам се от наши-ваши,варналии-врачанлии и т.н. и защо да ровим назад някъде,виж тоя човек бил сред нас на Шуменското състезание - аз може да съм овца,но не искам някой да ми смърди в стадото!

Коментар

Първоначално публикуван от boevski Преглед на мнение
                          Абсолютно никакво право нямаш да обиждаш човек който непознаваш и не си запознат с версията на другата страна .Всички знаете че в пресата доста се окрасяват реалните неща.Относно името във повечето весници е написано и всичкики от каращите офроуд го познават.
                          Моля колегите които познават Дядо Ваня да изразят мнение.

Колега Сиско явно си голям катил,ама аз да те питам вечер влизал ли си сам в гората.
                          Виж сега,катил не знам кво е...!?Дядо ти ваня сега не искам и да знам кой е,ти също не ме вълнуваш,къде съм влизал пък теб не те вълнува...тъй,че и адвокат да си му на такъв човек,обясни се пред съвестта си първо!

Коментар

Ами той е бил на повечето състезания,ама ти само на Шуменското май си присъствал.Ти от кое стадо си,от семкаджийте или любителите на офроуда?
                            Кото ти чета словоизлиянията мога сам да си отговоря на въроса.
                            Някои застрелял животно без необходимите разрешения добре бракониер,а някой олигарх заградил сумати и декари и стреля по животни когат му е кеф как се нарича?
                            __KTM__

Коментар

Виж сега,катил не знам кво е...!?Дядо ти ваня сега не искам и да знам кой е,ти също не ме вълнуваш,къде съм влизал пък теб не те вълнува...тъй,че и адвокат да си му на такъв човек,обясни се пред съвестта си първо!
                              Я по-кротко..... Митак Боевски много добре каза.

В един случай плюеме по журналисти, най-вече когато казаното от тях не ни изнася. В следващия момент приемаме всичко казано от тях за истината в последна инстанция.

Имена собствени си имат правила за изписване.
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Като си тръгнал да вързваш хора в горите поне си сложи снимката на аватора, да знаем от кого трябва да ни е страх.
                                За по различното си мнение по темата търпя критики и обиди всякакви,ама само не и анонимни.
                                Последно редактирано от boevski; 29-03-12, 23:14.
                                __KTM__

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X