Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Нов вид измами

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов вид измами

Първоначално публикуван от мурселин Преглед на мнение
    Роми(мангали)предлагат уж крадени резачки за окло 300- 400,които в магазина са по 1200 в моя случай Щил.Веднага се занесе в сервиз където още с влизането моя познат им каза да си заврът китайския боклук за 150 лева дет не огрява.заминаха за Троян
    И неспециалист може да ги познае, на ментетата има една буква която е разменена-STIHL,STHIL.Един познат си купи и бързо му се повреди манивелата.

Коментар

Напоследък гледам тръгнали мангалите да продават и “маркови“парафюмчета за по 20-30 лева,пак крадени.

Коментар

Хората са го казали отдавна: "Не е прост тоя, който яде две баници, я който му ги дава"
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Днес трима циганоподобни са обикаляли из Симеоново и са предлагали бормашини, генератори ... квот искаш един вид. На жена ми брат и (не знам каква е роднинската връзка), запомнил само, че били с кола с бургаска регистрация.... та имайте впредвид, че тия дни има такъв тип бизнесмени из софийско.

... само ме е яд, че ме е нямало да го изиграя един купувач, че да им огледам стоката.

Коментар

Бормашини се продават на паркинга на Кауфланд в Младост от няколко месеца. Даже приятел звъня в полицията и от там му казаха, че "ще направят проверка". Е продажбите не са спряли

Обикновено идва висок, едър и здрав мангал, който ти казва "бате трябва ли ти бормашина?". Опитваш се да му кажеш, че не се интересуваш, но той ти я набутва в ръцете. Единствения начин да се отървеш е да му кажеш, че нямаш пари. Тогава губи интерес и си я взима...

Коментар

Вуйчо ми (67 годишен човек) си купи бензинова резачка "Хуспварна" за 50 лв от един сигханин,с която нярязах 12 кубика дърва,мисля,че ще мога да нарежа още толкоз, избила си е капитоловложението.

Коментар

Аз им свалям цената и ги лигавя, докато си тръгнат, повече не се връщат, преди като имах куче, пуснато из двора на къщата да обикаля, въобще не припарваха, че беше едни 52кг(само), ама сега си взех друго и пак ще я отбягват

Коментар

На мен пък лятото ми предлагаха часовник(току-що свален от ръката на чужденеца,казваше брата ром) ,лаптоп ,фотоапарат и др.,но не можах да го накарам да се качи в колата да отидем да видим по-обемистата техника,и тогава-кой кум,кой сват ,кой на булката брат...
                  Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:

Коментар

Добре бе, аз немога да разбера, толкова ли сте наивни, или какво Вие не сте ли разбрали, че в тоя свят по-евтиното винаги излиза по-скъпо Чак ми е трудно да повярвам, че има хора дето тоооооолкова детински наивно дават парите си на тези червеи. Е сори майна, ама няма как да стане да дойде некъф гнусен мангал и да ми продава машини, е няма как, брат ми, честно, няма как. Изобщо не си я представям тая картина Изкушавам се да ви огорча докрай - преди няколко дни си купих втора употреба резачка STIHL c 55 см. резец, или както му се казва там. Втора употрба, защото не съм професионален дърворезач, а ми трябва за къщата, понеже имам камина и обичам вечер да се протягам пред огъня с чаша коняк. ОБАЧЕ - ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО, АМА МНОГО ВНИМАТЕЛНО ОТ КОГО СЪМ Я КУПИЛ. Купих я тук от дистрибутора, който внася и Кубота, и Мерло, и Макита, и Терекс, и Бомаг, и други едни такива хубави работи. Машината е голяма, мощна, зловеща. От тази фирма купувам вече много години, това ми е работата - търгувам с машини всякакъв вид. Само за ваша информация - шефа на фирмата ходи на лов заедно с господин Мерло, собственика и създателя на марката телескопични мотокари Мерло. Също така участва на ралито 24 часа на Льо Ман, а щерка му се състезаваше в Париж-Дакар с Митсубиши Паджеро. Съвсем скоро фирмата спечели конкурса за построяване на участък от линията на ТЖВ-то в Поатие. ТЖВ е влака стрела, казано на български. Разказвам ви всичко това за да разберете с какъв калибър хора се работи сериозната работа. Та на въпроса, моя Щил е със сменена чисто нова верига, нова свещ, масло за веригата плюс подарък ключове и тубичка с масло Щил. Това удоволствие, мили деца, аз си го платих 500 евро - словом - петстотин евро за невярващите и неразбралите. Говорим за машина втора употреба. Само ще ви кажа, че ми се доповръща когато ми показаха в каталога колко струва моя Щил чисто нов - 1500 евро. Момци, разберете - хубавите работи струват скъпо. Хубавите работи не се продават на паркинга пред Кауфланд в Младост, или в багажника на жигулата на гнусен мангал. Няма как да платиш Рено Клизма и да караш Мерцедес-Бенц. НЯМА КАК.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Баце, разбирам те, ама като си купувам Виндовс, к'во? На Бил Гейтс ли да се обадя.... Майтап... Проблемът на хората е в психиката. Тоя манталитет да се търсят "връзки" за к'во да е, да се "урежда" нещо или някого води до това. Благодат за измамниците....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Точно така. Също като работата с Panasoanic, Adibas и тем подобни. Не бе, братче, неискам да задълбочавам. Просто ме е яд, че големи мъже правят велики щуротии. Па като толкова искате истинско без пари - елате тук на гости, ще ви зария с машинки втора употреба в задоволително състояние без пари. Това е съвсем сериозно.
                        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                          Точно така. Също като работата с Panasoanic, Adibas и тем подобни. Не бе, братче, неискам да задълбочавам. Просто ме е яд, че големи мъже правят велики щуротии. Па като толкова искате истинско без пари - елате тук на гости, ще ви зария с машинки втора употреба в задоволително състояние без пари. Това е съвсем сериозно.
                          подкрепям
                          и аз не мога да разбера може ли да има такива балъци/надявам се да не се обиди никой с добри чувства го казвам/ и то от мангали да пазаруват. Особено за инструменти и хранителни продукти, не ми го побира главата.

Коментар

Във връзка с цялата тема ето една статия, която е много обнадеждаваща!
                            Само си викам дано-о-о...

http://news.ibox.bg/opinion/id_186483861

Коментар

Гледам отдавна не е писано за новите измами, явно или са намалели или са изчезнали (да не повярваш, нали), та за това реших да ви припомня една стара измама от преди много години на която и аз балъка станах жертва, та да се посмеете малко. Измамата е с гуми 2-ра употреба в чувал с дупка, хахахахаха, ако някой се е прекарал да си признае, не може да съм единствения. Та гледа ме един мангал на пазара, чакам гаджето(сериозното, дето вече ми е съпруга) да вземе домати и ми вика: "Бате, гуми крадени не търсиш ли?". Поглеждам си жигулката - предните на сликове, викам си, ще взема. Идва "жената", сяда мангала в колата отзад (да се е.а в тъпака) и вика "Карай". Карам, карам, та в циганската махала в средата. Ами сега..усетих се ама късно, изкочиха едни други мангали от една къща с чувал с дупка и се намъкнаха в колата, жената се нас.а, то и аз де, показват ми през дупката - грайфер да си е.е мамата, викам си: "Само да се измъкнем", а онея: "Давай бате, да не ни хване полицията"(к'ва полиция в циганския квартал...). Спазарихме се даже и за по-ниска цена - вместо 35 - 25 лв, ама кой ти гледа парите...Измъкнахме се и на околовръстното изхвърлих чувала, а жената вика: "Няма ли поне да погледнеш в чувала?". Върнах се да и угодя, ама нямаше смисъл - едната слик, другата с грайфер(която се виждаше през дупката), но изметната и разпрана от другата страна. Срам, та срам. Смейте се сега на воля и да внимавате, поздрави на всички от готиния форум.
                              п.п. После мангала го мярнах, ама не можах да го настигна....
                              Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ

HONDA DOMINATOR 650NX

Коментар

Аз добре че не съм го мяркал , че сигурно после щях да съм поне с условна за сериозни телесни повреди . Само това се молех да не го мерна по улиците, докато ми мине. Иначе сами сме си виновни и това си е един добре платен ценен урок за напред .
                                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X