Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Нов вид измами

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов вид измами

по последни наблюдения мангалите се модернизираха,на китайските ментета слагат по една оригинална шина на щил,е вярно губят 30-кинта от печалбата но пък явно върши работа,щот доста хора изпищяха
    куче или вълк?
    в клетка ,или свободен?
    въпрос на личен избор.
    Вихрен Илиев
    0888249888
    blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
    Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

колега не слагат оригинални шини те ако оригинални пей сърце
      ами те просто слаган едни много фалшиви лепенки
      0(-)

Коментар

Има ги тия от доста години насам. Ама и будалите не свършват.

Моя тъст първо си купи ударна дрелка Бош от тях. След година си купи бензинова резачка HusPvarna. И двата път му говорих преди покупката да не ги взима, ама той си знае неговото.

Сега същите резачки (но без лепенки) са по 130 лв на Руския Пазар в Пловдив. А той даде 250 кинта преди половин година

Иначе ония тарикати играят много хитро - първо питат дали няма полицаи в Селото? Оглежат се подозрително. Отварят много плахо багажника, уж да не види някой друг ... Ама будалите дето им се вързват са си виновни сами.
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

И всички после казват че някой ги е измамил а то те самите са се прецакали. Обшо взето положението в случая е "ИМАЛ ПАРИ ДАЛ"
          0(-)

Коментар

Някой от по-горните постове добре го беше казал:
            Българина мре да е в "далаверата", но на каква цена.
            Риска е огромен и не си заслужава - почти във всички случаи.
            Скъпото излиза евтино , а "евтиното" - двойно и тройно- срама и накърненото достойнство и самочувствие не коментирам.
            В момента , в който се спреш да ги изслушаш за "далаверата" - вече си балък. Ако всички ги отминаваме с пренебрежение - тарикатите ще изчезнат.
            Всеки сам решава дали да слуша или да отмине с достойнство.
            ________________________________________________________________________________________
            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Имам не един случай в който идва при нас клиента много весел и най вече щаслив,че е вратнал далаверка и си е купил на добра цена машина.И като му обясним, че е купил китайски ментак и ентусиазма изчезва канала,а един старец щеше да получи удар
              Тая напаст циганска .......
              0(-)

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
                ...
                Българина мре да е в "далаверата", но на каква цена.
                ...
                Това е малко пресилено. Чак пък да мре ...

Аз хората ги разбирам. Всяка година молиш някой да дойде да ти нареже дървата, пък той бил болен ... или зает ... или след две седмици щяло да стане. Абе крива хава си е. За 250 лв някой ти предлага да си решаваш проблема. Ама поне ония наглеци да дойдат да кажат - "Китайска е ...", пък ти си прави сметката какво взимаш. А не да се правят на ударени - крадена била, има ли полицаи в селото, чакай да не я гледат другите и т.н..
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Еми да споделя и аз моето мнение.Братята роми неведнъж са ми предлагали "моторен трион" за по 150-200 лева.Теориите за ниската цена са че бил краден,че бил внесен нелегално без да се плаща такса,че бил конфискуван от познат митничар... ... и ткива цигански му работи.Веднъж единн циганин спря пред нас с Жигули и започна да ме овещава за Husqvarna жалко подобие на 365 от 600 лева свалихме цената на 200 лева.След което му се измях в лицето и тръгнах да се прибирам а той даже след мен в нас влезе да ме моле,след които не ми издържаха нервите и му отвъртях някой друг тупаник и му взех резачката без пари,той даже и документ нямаше нито нищо.След това излезна бащами и циганина с псувни се изнесе с карпантиятаси.А относно резачката Пълен боклук е,ама ПЪЛЕН!!! 2 дървета неможа да нареже.не хвърля масло на веригата шината се обърна едвам реже,мъка и половина.След което спря да работи гаснеше глъхнеше и такижа.Бащами се нае да я "ремонтира" с чука.Нататак се сещате... ...Личното ми мнение е,че е много по-добре и най-малкия ЩИЛ отколкото това.Цената на това китайско чудо не трябвада е повече от 30лева.Аз лично си имам ЩИЛ МС290 и съм много доволен.Повярвайте ми хубаво евтино няма
                  Ако е машина, нека бъде немска!
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                    Еми да споделя и аз моето мнение.Братята роми неведнъж са ми предлагали "моторен трион" за по 150-200 лева.Теориите за ниската цена са че бил краден,че бил внесен нелегално без да се плаща такса,че бил конфискуван от познат митничар... ... и ткива цигански му работи.Веднъж единн циганин спря пред нас с Жигули и започна да ме овещава за Husqvarna жалко подобие на 365 от 600 лева свалихме цената на 200 лева.След което му се измях в лицето и тръгнах да се прибирам а той даже след мен в нас влезе да ме моле,след които не ми издържаха нервите и му отвъртях някой друг тупаник и му взех резачката без пари,той даже и документ нямаше нито нищо.След това излезна бащами и циганина с псувни се изнесе с карпантиятаси.А относно резачката Пълен боклук е,ама ПЪЛЕН!!! 2 дървета неможа да нареже.не хвърля масло на веригата шината се обърна едвам реже,мъка и половина.След което спря да работи гаснеше глъхнеше и такижа.Бащами се нае да я "ремонтира" с чука.Нататак се сещате... ...Личното ми мнение е,че е много по-добре и най-малкия ЩИЛ отколкото това.Цената на това китайско чудо не трябвада е повече от 30лева.Аз лично си имам ЩИЛ МС290 и съм много доволен.Повярвайте ми хубаво евтино няма
                    Имам същата щилка добра е.Купувам такива неща само от добри марки и магазини.По добре скъпо и здраво отколкото евтино и счупено.Съветът ми е който има нужда да купува да го прави само от такива места.Пък ако не стигат парите дават и на разсрочено.Оставете мангалите да си режат сами с ментетата

Коментар

Пропищяха доста хова, на кандидат жена ми баща и и той така, тарикатче си пада, и си купи ХусПварна за 250 лв.даже нямал тогава че заем вземал, и аз като я видях, му викам - Абе ти адиБас ли си си взел и той като я видя като взе да се хили..... Поне е широко скроен и не му пукаше особено ( не го бият по врата 250 лв.) ама сряза 2-3 дръвчета,и тя се предаде, мааайни ремонтирах я някак си ама то вътре вс е пластмасово-даже и не знам кое какво е втулки глави зъбчатки,че на струг при приятел и аха аха стана за 200 кинта отгоре.Крайносметката е 450 лв, ами да Ви кажа баща ми си взе Пертнър за 270 кинта 33 см. шина която е напълно аналог на ХусКварна, всичко на нея си пише хускварна ассемблед ин ЮСА, всичко в щатите правено,просто не били професионално резачки, а се водили за градината,ама как мааа мишетата,земи тая градина....
                      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
                      feikot@abv.bg
                      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

И аз да се включа.
                        Ей на преди три дена се прибирам от работа и гледа дедата( на жената бащаи) седи на двора име чака. Викам си нещо има той ме търси само като закъса или има работа Какво да правиш, съдба не ме до любва много. СЕди и казва, купих си резачка и то за 250лв.Той не е пипал резачка през живота си.По миналата година му викам дай да купим една, че моита старата замина. Така и така се реже много да не стоим без резачка. Той ти луд ли си толко пари 960лв. Не че не е продал някое и друго местенце
                        Та викам, резачка Щил за 250лв. май си се наиграл?? Той отговаря намерих си майстора щото гледам все да мина тънко.
                        За това ги лъжат хората, искат да минат тънко. Ама как не съм бил там та и брато е отсреща и не го го врътнали преди доста години Та да им се отпухаме. С тея резачки може да се излъже само човек които никога не хващал през живота си. Па дори и дане знае как се пише "STIHL" А и между другото аз си купих тогава сам резачката щил"260". Машина си е с главно М.
                        Пийте червено вино! Дава здраве.
                        А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Да споделя малко опит от първа ръка, така да се каже - от 20 години вървят измамите по нашия край - то не бяха лагери, сапани, злато, маркови дрехи, маркови телефони, резачки и т.н. Много паплач се занимава с тая дейност, повечето мангали, но най - квалитетните измамници са си дюс българи.

Преди няколко години се заговорих с един измамник, та от дума на дума го попитах "Абе, Венци, не ви ли научиха вече номерата, има ли още кой да ви се връзва ?", при което оня ме погледна и чистосърдечно каза - "Балъците нямат край, да знаеш. Сутринта ги обръсваш с косата, на обяд - пак поникнали".

Наистина стремежа към "далаверката" е нелечим, затова и занапред ще има хляб в тази дейност

Коментар

Ми то докато има телета, ще има и касапи

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                              Да споделя малко опит от първа ръка, така да се каже - от 20 години вървят измамите по нашия край - то не бяха лагери, сапани, злато, маркови дрехи, маркови телефони, резачки и т.н. Много паплач се занимава с тая дейност, повечето мангали, но най - квалитетните измамници са си дюс българи.

Преди няколко години се заговорих с един измамник, та от дума на дума го попитах "Абе, Венци, не ви ли научиха вече номерата, има ли още кой да ви се връзва ?", при което оня ме погледна и чистосърдечно каза - "Балъците нямат край, да знаеш. Сутринта ги обръсваш с косата, на обяд - пак поникнали".

Наистина стремежа към "далаверката" е нелечим, затова и занапред ще има хляб в тази дейност
                              Бе то далавера ама проста сметка да си направиш. Най евтината резачка Щил е около 400лв. Ти взимаш за 250лв. "крадена" и не знаеш колко ще работи. За 150лв., не че са малко, да рискуваш? Е верно телетата няма да се свършат. И гледам все по възрасните се лъжат. Уж все разбират и хора с опит и самочувствие. Явно си е недостатък. Безплатен обяд няма и децата вече знаят. Като ми изглежда нещо прекалено хубаво значи не е наред. Инстинкт от прехода към пазарна икономика

И между другото в събота резачката на дедото сдаде багажа и едно дърво не можа да среже Далаверка, а.
                              Пийте червено вино! Дава здраве.
                              А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Абе на Дедо ми ХусПварната още работи, ама е слаба работа. До сега е нарязала към 50-60 кубика дърва за огрев - средно дебели мешови.

Но веднъж я взех да нарежа един тополов труп - около 5 метра дълъг и 60 см в диаметър. Голам зор беше. А като излезе комшията с един Партнер, с много по-малка шина - еми той реже като обезумял спрямо ментето
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X