Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще фалира ли Германия (ЕС)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
    Да. Казвам го със съжаление и нежелание, но това е обективната действителност.
    Това в момента в което живееме не е държава.
    Това в момента, в което живеем, ако питаш разни търговци по разни чаршии (или поне така беше до преди известно време) е нещото, дето им връзва сметките. Опашки от европейци да живеят там няма. Но тамошни, изнесли се в ЕС, не е като да няма. И те си плащат данък "диктатура" като всички останали, ама и техния богопомазан няма да е вечен. След него очаквам поредния военен преврат и край на глупостите.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Това в момента, в което живеем, ако питаш разни търговци по разни чаршии (или поне така беше до преди известно време) е нещото, дето им връзва сметките. Опашки от европейци да живеят там няма. Но тамошни, изнесли се в ЕС, не е като да няма. И те си плащат данък "диктатура" като всички останали, ама и техния богопомазан няма да е вечен. След него очаквам поредния военен преврат и край на глупостите.
      Спарки, въпросът е принципен и не опира до някакъв времеви период, примерно както сега ние им връзваме търговията и т.н.
      Днес е Ердоган, утре ще е друг, както сам казваш, но фундамента / държавата я има, ценности, традиции, общност. И не само те и при тях. При нас обаче не точно. Все се лашкаме от ляво на дясно, от дясно на ляво. Или ни лашкат.... Забравихме кои сме и за какво сме, на къде искаме и как.
      За протокола- и за към нас не са се залетяли като гледам и няма опашка от европейци да живеят тук. Ние ходим на там или вече много са отишли. Не смятам макетата заради пасоша или някой друг заблуден пенсионер, който си е въобразил, че тука еди какво си и след няколко години си бие камшика с 200, когато действителността го удари като товарен влак.
      Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Мии, ние вече не ходим там, а се повече се връщаме. Влизат повече отколкот излизат.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Понеже все още заплащането на нискоквалифицирания труд е значително по високо от тук за това една категория още ходи натам . В сферите където заплащането е близко или същото тренда е обратен .

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Germ.jpg
Прегледи:148
Размер:21.9 КБ
ID:7049825..
        Реалността няма задължението да потвърждава нечии убеждения.

Коментар

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
          Днес е Ердоган, утре ще е друг, както сам казваш, но фундамента / държавата я има, ценности, традиции, общност.
          КОгато над половин век си тровен как някой трябва да мисли вместо теб, как трябва да се "снишим" и т.н., какво по-точно очакваш? Самосъзнание, държава и ценности за последно сме имали по време на Царство България. Сега целите се изчерпиха - постигнахме келепира НАТО, ЕС, Шенген, Еврозона, паспортът ни е на 8-мо място в света по свобода на пътуване и т.н.

Сега трябва да се научим от нула какво да правим със свободата си, щото очеизвадно в момента не знаем. Дано не ни се наложи да го научаваме по трудния нагин (за пореден път), ама чесно казано не съм много оптимист по въпроса, при положение че такова количество народ си въздиша по най-мракобесния период в историята на България.

Коментар

• Още по лошо.
            Живеят в България, но странно руските интереси са над българските. Пример Урко имаш ли руско гражданство, опитвам се да те разбера.

Иначе в момента следя Ердоган и Нетеняхо

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              И двамата са избрани на избори .

• Абе и тия двамата са "Хвани единия, удари другия".

Не мислех че ще живея в чак толкова "интересни" времена, честно. Глупостта, нагхлостта, откровената тъпота, и нулевият морал на един куп световни лидери надмина и най-смелите ми очаквания.

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Спарки и двамата са избрани на избори .

• sparkybg
              sparkybg коментира
              Редактиране на коментар
              Ма разбира се! Особено единия. То едно време и комунягите си ги избирахме на избори. С 99.9% резилтат.

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Някакви данни за сериозни нарушения и при двамата няма .

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
            Пример Урко имаш ли руско гражданство, опитвам се да те разбера.
            Урко има севернокорейско гражданство. Вече споменах в някоя тема, че съм си купил гарсониера и живея там.

Руско гражданство имаш ти. Тия дни са те видяли в руското посолство да ходиш да си презаверяваш руския паспорт.

Коментар

• Bogoljub Gagic
              Bogoljub Gagic коментира
              Редактиране на коментар
              В Северна Корея НЯМА частна собственост, не лъжѝ! Не може да си си купил гарсониера, още повече, че такива просторни огромни жилища се полагат само на висши функционери на Партията!

• Urko
              Urko коментира
              Редактиране на коментар
              Гагич не се меси като не знаеш. На мен ми дадоха по второ направление, защото ще ме използват като рекламно лице в кампанията как европейски човек от държава членка на ЕС и НАТО, е предпочел да живее тук, в Северна Корея.
              Даже вече имам мотопед и веднъж седмично мога да си купя и месо. Обещаха ако нещата вървят добре, догодина ще ми уредят и лек автомобил от Китай.

• дядо владо
              дядо владо коментира
              Редактиране на коментар
              Кола само ако те изберат за Ким Ур Ко,😂 имаче пЕши......между другото в началото на 90-тте години баща ми ходи до там и беше впечатлен че на всеки гражданин му се зачисляват някакви м2 които той да поддържа чисти.

• Вот так вот

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:AliceW.jpg
Прегледи:83
Размер:100.6 КБ
ID:7049983

Румбата изостава-а-а-а-а-а...

Коментар

• krassitch
              krassitch коментира
              Редактиране на коментар
              Всеки евентуален следващ лидер е по-голямо куку от предишния.Ще се окаже май, че халифат е по-добро управление, отколкото демокрация...Има някакъв минимален шанс да е по-нормален управляващ

• Не знам за немците , знам за Радев и Йотова. Сега разбрах и за Лукашенко - което е още по интересно . Май путин вече няма сила.

В официалното поздравление по случай 35-ата годишнина от Деня на независимостта на Украйна, разпространено от неговата пресслужба, се посочват
            • Общо минало: Беларуският лидер подчерта, че двата народа са свързани от вековни традиции, както и от паметта за съвместни победи и тежки изпитания.
            • Бъдещи отношения: Той изрази пълна увереност, че въпреки текущите геополитически сътресения, бъдещите поколения ще съхранят вековните си приятелски и родствени връзки.
            • Възстановяване на сътрудничеството: Според него Минск и Киев ще успеят да възобновят своето взаимноизгодно сътрудничество, стъпвайки на принципите на доверие, уважение и равноправие.
            • Отворени граници: Лукашенко допълни, че Беларус остава гостоприемна и винаги отворена за всеки украински гражданин, който идва с добри намерения.

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Разликата е от небето до земята между май и няма наистина . Като гледам украинците тук хич не им трябват в Беларус .

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            Вот так вот

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:AliceW.jpg
Прегледи:83
Размер:100.6 КБ
ID:7049983

Румбата изостава-а-а-а-а-а...
            Направи сметка казионните партии колко са осрали пейзажа за да се получава така, щото такива като тези да набират сила и в момента да им водят по проценти.

Коментар

• Urko
              Urko коментира
              Редактиране на коментар
              Горе-долу е така.
              Въпросът е защо се счупи германската система. Тея са следствие, а не причина.

• trav
              trav коментира
              Редактиране на коментар
              Urko
              Въпроса е кога в Русия, хората ще разберат че Путин излива огромни пари по света за да му вдигат рейтинга (само в бг на копейките плащат милиони на година)
              Вместо тези пари да останат в Русия.

Помня в началото на войната какъв културен шок беше за руснаците- как обикновените хора в Украйна имат газ в всяка къща, имат перални телевизори сушилни...
              Докато обикновените руснаци серат в дупка на двора.
              Представи си с парите който Путин плаща в Германия- колко села в русия ще имат канализация.

Това е въпроса. Кога руснаците ще се усетят.
              Какво от това че са велика ядрена империя когато парите им отиват в Лондон, Берлин, Монако....

Няма да ме разбереш.
              Има един хубав виц, който така и не успях да го обясня на много като теб.

Един ден обикновен работник гледа шефа му пристига с нов мерцедес и му вика
              -Леле шефе страхотна кола!!!!
              Шеафа му;
              -Работи усилено и догодина ще купя още по яка кола.

• Urko
              Urko коментира
              Редактиране на коментар
              Да trav, няма да те разбера. А и не искам. Русия не ме интересува, както и мнозинството хора в Европа.
              Какво правят, как живеят, къде и за какво си дават парите, какво имат или нямат, ми е през центъра.

Аз / ние живеем в Европа и ме интересува тя.

• Urko коментира
            Днес, 18:07
            Да trav, няма да те разбера. А и не искам. Русия не ме интересува, както и мнозинството хора в Европа.
            Какво правят, как живеят, къде и за какво си дават парите, какво имат или нямат, ми е през центъра.

Аз / ние живеем в Европа и ме интересува тя.
            Е, скоро нема да живеем в Европа, а в "Евразия" ® и Матушка живо ще те интересува, щото в нея и `ляба и ножа и... собствената ти кожа

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

Е, скоро нема да живеем в Европа, а в "Евразия" ® и Матушка живо ще те интересува, щото в нея и `ляба и ножа и... собствената ти кожа
              Прав си до часта, че вероятно няма да е Европа, а по-скоро някаква форма на ислямски халифат. И тогава Русия пак няма да ме интересува. Но тая алтернатива е не по-малко страшна.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                Bogoljub Gagic коментира
                Редактиране на коментар
                Мигар ще стоиш в Ислямския халифат "Аврупа" и няма да забегнеш да емигрираш в Матушка - закрилницата на белите православни християни? 😲
                Значи, седим си на теферич в Европа и пророкуваме как щяла да стане халифат и колко готино е в Матушка при Батюшка с белите девушки.
                Но-о-о-о-о дори и халифат да стане, пак няма да отидем при Батюшка в Матушка...
                Що тъй?

• Ужаззз, още един мит ли за русия ще разбия

Москва отцепи улици заради байрамската молитва (СНИМКИ)

130000

Коментар

• Трав-е,ти нормален ли си!? Айде спри с твоите брътвежи и сране на лайна навсякъде. Каква е връзката между фалита на Германия и молитва в Москва!?
                Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• BENZBOSS
                  BENZBOSS коментира
                  Редактиране на коментар
                  Московчани се молят Германия да фалира

Кое не виждаш? 😎

Активност за темата

Свий

Тук са 13 потребители онлайн. 7 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.

Зареждам...
              X