Първоначално публикуван от Urko
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ще фалира ли Германия (ЕС)?
Свий
X
-
Това в момента, в което живеем, ако питаш разни търговци по разни чаршии (или поне така беше до преди известно време) е нещото, дето им връзва сметките. Опашки от европейци да живеят там няма. Но тамошни, изнесли се в ЕС, не е като да няма. И те си плащат данък "диктатура" като всички останали, ама и техния богопомазан няма да е вечен. След него очаквам поредния военен преврат и край на глупостите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Спарки, въпросът е принципен и не опира до някакъв времеви период, примерно както сега ние им връзваме търговията и т.н.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Това в момента, в което живеем, ако питаш разни търговци по разни чаршии (или поне така беше до преди известно време) е нещото, дето им връзва сметките. Опашки от европейци да живеят там няма. Но тамошни, изнесли се в ЕС, не е като да няма. И те си плащат данък "диктатура" като всички останали, ама и техния богопомазан няма да е вечен. След него очаквам поредния военен преврат и край на глупостите.
Днес е Ердоган, утре ще е друг, както сам казваш, но фундамента / държавата я има, ценности, традиции, общност. И не само те и при тях. При нас обаче не точно. Все се лашкаме от ляво на дясно, от дясно на ляво. Или ни лашкат.... Забравихме кои сме и за какво сме, на къде искаме и как.
За протокола- и за към нас не са се залетяли като гледам и няма опашка от европейци да живеят тук. Ние ходим на там или вече много са отишли. Не смятам макетата заради пасоша или някой друг заблуден пенсионер, който си е въобразил, че тука еди какво си и след няколко години си бие камшика с 200, когато действителността го удари като товарен влак.Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
-
КОгато над половин век си тровен как някой трябва да мисли вместо теб, как трябва да се "снишим" и т.н., какво по-точно очакваш? Самосъзнание, държава и ценности за последно сме имали по време на Царство България. Сега целите се изчерпиха - постигнахме келепира НАТО, ЕС, Шенген, Еврозона, паспортът ни е на 8-мо място в света по свобода на пътуване и т.н.Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнениеДнес е Ердоган, утре ще е друг, както сам казваш, но фундамента / държавата я има, ценности, традиции, общност.
Сега трябва да се научим от нула какво да правим със свободата си, щото очеизвадно в момента не знаем. Дано не ни се наложи да го научаваме по трудния нагин (за пореден път), ама чесно казано не съм много оптимист по въпроса, при положение че такова количество народ си въздиша по най-мракобесния период в историята на България.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- Харесвани 1
Коментар
-
Абе и тия двамата са "Хвани единия, удари другия".
Не мислех че ще живея в чак толкова "интересни" времена, честно. Глупостта, нагхлостта, откровената тъпота, и нулевият морал на един куп световни лидери надмина и най-смелите ми очаквания.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на 21-08-26.
Коментар