Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще фалира ли Германия (ЕС)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ми много ясно че Германия и ЕС ще фалират. Доколкото разбрах, изчакват да свършат третата, четвъртата и петата световни войни, за да му дойде съвсем нанагорно на населението.
    Свършат ли - чао на немско и Ес...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Понеже отклонихме темата.
      Не знам има ли изискват ли се и какви разрешителни . Не съм сигурен и в Бг каква е границата на домашно производство. Но определено и аз се замислих за нашите на село. Имаше 4 големи сушилни шкафа и 4 малки- това не е фирма. Сушилните работят само когато има слънце. Но не знам. Определено нещата не бяха само от нейната градина. Подари ми един буркан- май има гъби моркови тиквичка.. някакви зелении много е хубаво вместо бульон да се сложи една лъжица в супата

Идеята е друга - хората се адаптират и ползват възможностите- Жената е домакиня върти 2 апартамента и две стаи в бнб, произвежда и продава на пазара

Регулациите не са само европейски. Има си чисто местни решения, които после удобно се приписват на „Брюксел“. Никъде в ес няма задължение горивото да е с етанол... Напротив в ДЕ има и обикновен бензин, и е с 2 цента по евтин. Тук от години не се продава Защо защото регулацията не е от ЕС , а такава че да гарантира бизнеса и печалба на някой.
      Като с стикерите за ГТП- държавно гарантиран бизнес.

Има много хубав лав на крив Уйно косъма и пречи. Много е яко за нашата корупция да виним ерогейовете . Ми не Нашите са си , и ни таковат яко

Същото е и със зелената енергия. Идеята на Зелената сделка и ПВО не е да се наливат пари в едри играчи, а хората да имат полза. В много държави масово се слагат солари по покривите на къщите, не по нивите. Хората си намаляват разходите и си нагласят навиците — перат, готвят и пускат бойлера през деня.

А тук?
      Не го правим. После казваме „Европа е виновна“, защото не сме реализирали нищо, и накрая настояваме пак Европа да плаща — този път за соларни паркове и батерии за същите „наши хора“.
      Кой ни е виновен Европа...

Обаче и руската пропаганда за налагане на евроскептицизъм работи - Европа ще фалира , Германия ще фалира всичко се произвежда в Китай... ми хваща дикиш у кръчмата определено.
      Магистралата от Щутгарт до Франкфурт 5 - Почти две ленти са само тирове- Това ако не е икономика какво е

Наритива за евтината енергия от русия Умре... Хората си адаптираха икономиката Умре само бизнеса в русия. То и русия на там е тръгнала, ако не е тръмп.
      Всичкото модерно оръжие в Украйна идва от Германия- Разузнаването - 100% ес, Електроника на дронове и ракети 100% немска Наземни дронов вече не са само за защита а атакуват и прочистват градска среда- това не е фантастика. За това реве Тръмп .. Технологии - който обаче са европейски а не американски.
      Кой може да си го представи- държав който от 4 години е в окупация- стиган до там че демилитаризира руската авиация. Сделката с евреите е не за ПВО а за техните технологии
      Дикман- в бг радев от 30 качи на 55 % как и кой ... Преди сложих вица за глупаците който си мислят че империите освобождават. Горе долу как русия бори олигархичния модел - еееиххе а къде е създаден . Радев...
      Както казва Алберт Айнщайн — „две неща са безкрайни…“
      Понякога наистина изглежда, че го доказваме.

Коментар

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        Добре бе пич !
        Кат си толкоз умен и ги разбираш тия тактики и икономики - що не направиш една фирма и да станеш луд милиардер?!
        И да ни докажеш как става??на нас частниците дето нищо не разбираме? Айде създай производство направи фирма печели .
        Нали си в Европа най готиното място за живеене производство работа?
        Що седиш на заплата ?
        Айде покажи ми?

trav - прочетох два пъти написаното.
      Изключително точно!
      За съжаление, дебелите чугунени глави, свикнали някой да им е виновен, няма да разберат. От опит казвам.
      И се сещам за Моисей и 40 години в пустинята...мисля е ясно какво искам да кажа
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Нашите 40 години изтекоха... Резултат: "българска работа" = "получилось как всегда" ©️

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Чугуна ни много як

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X