Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предизборно студио - 2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Гледам заглавието на темата "Предизборно студио" и се чудя, риторично: Изборите минаха, ама тия юнаци дали знаят за това?
    Абе и на мен ми направи впечатление, преди изборите мижав интерес, сега ще се избият да пишат, дават акъли, нищят стратегии. А разчитах на хубава и смислена тема, тип онази за еврото и гордия лев, и две три подобно посещавани Както казва един участник тук "нема-нема па си е@е майката"...
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение

Абе и на мен ми направи впечатление, преди изборите мижав интерес, сега ще се избият да пишат, дават акъли, нищят стратегии. ..
      Ами има лесно обяснение!!
      Сега след тези избори настава интересното - ама нещо съфорумците не искат да го обсъждат !
      А форума е затова - да се обсъдят клюки слухове и... и информация която обикновенно не се казва.

Та от няколко дни се води яростна битка (буквално битка) във висшата съдебна система!
      И там е много много интересно - но хора които има инфо упорито мълчат (примерно юристите) .
      Затова аз ще го напиша по каруцарски:

Аве софиянци кво става в тая София бре
      Знаете ли какви слухове се носят тука до морето?? Дидо дънката избягал от България след като го хванали с 200 000 еврака...
      Ами МВР отговори официално на Бареков - Вярно е ! Делян Пеевски е летял с 2 самолета в продължение на 2 години...
      Да - вярно е Десислава Атанасова е била на единия самолет.
      После - съседи казват че Д.Атанасова живее с Пеевски на съвместни начала?? Казаха и адреса в Сф (умишлено не го споменавам) .
      За битката в правосъдието - това буквално е борбата за България. Така го описват - защото висшите магистрати защитават корупцията...
      Какъв е тоя смелчак "Картофа" дет заплашва най най силната полицейска фигура Кандев??
      И ако е безобидно - защо министър председателя излезе да го защитава??
      Всички скачат срещу Софийската прокуратура с ръководител Е. Русинова.
      Готвям изненада за Пеевски - що не се коментира? Не е ли интересно?
      А какво се случи в Ст Загора?? Защо най успешния кмет спешно избяга и приключи с Герб? Какво точно се случи?

Знаете ли че готвят първи протест срещу Радев?? И по конкретно - в селска община близо до Варна - местния представител на ПБ на Радев хората не го искат - щото първо е бил в БСП после в ИТН после не знам си къде и накрая партията на Радев го прибрала...И той чиляка ще бори корупцията и ще ни променя живота??
      Радев знае ли какво се случва? И какво правят хората му?

Според мен - Гагича знае всичко за събитията в съдебната система (там се бият яко сега) ама си мърлуши!!
      Що така?

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Имам подозрението че първата работа на новото НС ще да е да разрита тоя батак в съдебната система . За това има учудващо голямо мнозинство . За това в момента е борбата там защото никой не иска да пуска кокала . След като Сарафов изхвърча като тапа от щампанско ясно какво ги чака и другите където са с по един мандат изтекли мандати .

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X