Първоначално публикуван от ittso
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предизборно студио - 2026
Свий
X
-
Абе и на мен ми направи впечатление, преди изборите мижав интерес, сега ще се избият да пишат, дават акъли, нищят стратегии. А разчитах на хубава и смислена тема, тип онази за еврото и гордия лев, и две три подобно посещавани
Както казва един участник тук "нема-нема па си е@е майката"...
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
-
Ами има лесно обяснение!!Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
Абе и на мен ми направи впечатление, преди изборите мижав интерес, сега ще се избият да пишат, дават акъли, нищят стратегии. ..
Сега след тези избори настава интересното - ама нещо съфорумците не искат да го обсъждат !
А форума е затова - да се обсъдят клюки слухове и... и информация която обикновенно не се казва.
Та от няколко дни се води яростна битка (буквално битка) във висшата съдебна система!
И там е много много интересно - но хора които има инфо упорито мълчат (примерно юристите) .
Затова аз ще го напиша по каруцарски:
Аве софиянци кво става в тая София бре
Знаете ли какви слухове се носят тука до морето?? Дидо дънката избягал от България след като го хванали с 200 000 еврака...
Ами МВР отговори официално на Бареков - Вярно е ! Делян Пеевски е летял с 2 самолета в продължение на 2 години...
Да - вярно е Десислава Атанасова е била на единия самолет.
После - съседи казват че Д.Атанасова живее с Пеевски на съвместни начала??
Казаха и адреса в Сф (умишлено не го споменавам) .
За битката в правосъдието - това буквално е борбата за България. Така го описват - защото висшите магистрати защитават корупцията...
Какъв е тоя смелчак "Картофа" дет заплашва най най силната полицейска фигура Кандев??
И ако е безобидно - защо министър председателя излезе да го защитава??
Всички скачат срещу Софийската прокуратура с ръководител Е. Русинова.
Готвям изненада за Пеевски - що не се коментира? Не е ли интересно?
А какво се случи в Ст Загора?? Защо най успешния кмет спешно избяга и приключи с Герб? Какво точно се случи?
Знаете ли че готвят първи протест срещу Радев?? И по конкретно - в селска община близо до Варна - местния представител на ПБ на Радев хората не го искат - щото първо е бил в БСП после в ИТН после не знам си къде и накрая партията на Радев го прибрала...И той чиляка ще бори корупцията и ще ни променя живота??
Радев знае ли какво се случва? И какво правят хората му?
Според мен - Гагича знае всичко за събитията в съдебната система (там се бият яко сега) ама си мърлуши!!
Що така?
Коментар
-
Имам подозрението че първата работа на новото НС ще да е да разрита тоя батак в съдебната система . За това има учудващо голямо мнозинство . За това в момента е борбата там защото никой не иска да пуска кокала . След като Сарафов изхвърча като тапа от щампанско ясно какво ги чака и другите където са с по един мандат изтекли мандати .
-
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар