Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предизборно студио - 2026

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
    След изборите, партиите (вероятно) анализират причините за достигане на точно този резултат. Специално ИТН, като шоумени дали разбират, че дължат освиркването от публиката най-вече на централния си артист Тошко? Ще го глобят ли лично за проваленото представление?
    Явно като човек изкара повече време в политиката губи от основните си качества като инстинкт за самосъхранение и далновидност . Никога не съм предполагал че Ахмед Доган по толкова левашки начин сам ще си отреже главата с Делян Пеевски . Съответно не съм предполагал че политик като Бойко Борисов няма да се усети какви негативи му носи Делян Пеевски . Ако се бяха разбрали Бойко и Доган ДПСто на Доган да не излиза от управлението и Бойко да подпише санитарния кордон вероятно до ден днешен щяха да си управляват . На Слави формацията е поредното доказателство че човек трябва да се занимава с това в което се е доказал че е добър . Неговата политическа формация само загуби време на България .
    Последно редактирано от sek.1; Днес, 17:15.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Danika
      Danika коментира
      Редактиране на коментар
      Четох една публикация на Андрей Чорбанов. Много правилна е квалификацията му на тези партии. Нарича ги "фирмите". Та алъш-вериш е това тяхното, не е политика.

Ще ми липсва БСП. Комунистическата партия, която:

- На 13.07.1990 г. с външен министър одиозния генерал Любен Гоцев първа установи дипломатически отношения с НАТО
    - През 1994 г. чрез проксито си Любен Беров се присъедини към програмата „Партньорство за мир“ на НАТО;
    - На 29.03.2004 г. чрез президента си Гоце Първанов и сол-ташака си Симеон Сакскобургготски, направи България пълноправен член на НАТО
    - На 01.01.2007 г. при правителството на Сър Гей Станишев направи България пълноправен член на ЕС

Э-э-э-эххх, па сега някоЙ хора искат да съсипят Завета на комунистите
    Нимой тъй, другари! Стегайте се! Партията знае най-добре. Тя права е дори когато съгреши © (нещо такова беше, не ми се търси точния цитат).
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©

Коментар

• Danika
      Danika коментира
      Редактиране на коментар
      Аз съжалявам за състоянието на БСП. Закономерна последица е от ръководството на Нинова, бездействието на Миков и т.н. назад във времето. Но социалната структура на населението ни е такава, че трябва да има в парламента поне една лява партия. Заради баланса. Сега в тази ниша ще се намести Възраждане, което е жалко. Сегашният ръководител на БСП изглежда нормален, но нямаше време да разчисти Авгиевите обори. Ако е имал такова намерение, де.

P.S. "Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори". Това е "Ода за партията" на Хр.Радевски и сега е актуална 1:1 за републиканската партия и действията на Тръмп в темата за Третата световна😊
      Последно редактирано от Danika; Днес, 18:22.

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      По всичките си действия БСП се доказа като най-ДЯСНАТА ЛИБЕРАЛНА партия в историята на България
      Тя започна приватизацията.
      Тя проведе масовата приватизация, дала най-светлите олигарси - Баневи, Домусчиевите, Бобоковите и много други;
      Тя въведе ПЛОСКИЯ ДАНЪК!
      Тя реформира Търговския регистър и Съдебното изпълнение

Всички след нея се оказаха диви популисти, приемащи законодателни глупости, за да се харесат на лумпениàта.

Факт.

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 6 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
X