Първоначално публикуван от Danika
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предизборно студио - 2026
Свий
X
-
Явно като човек изкара повече време в политиката губи от основните си качества като инстинкт за самосъхранение и далновидност . Никога не съм предполагал че Ахмед Доган по толкова левашки начин сам ще си отреже главата с Делян Пеевски . Съответно не съм предполагал че политик като Бойко Борисов няма да се усети какви негативи му носи Делян Пеевски . Ако се бяха разбрали Бойко и Доган ДПСто на Доган да не излиза от управлението и Бойко да подпише санитарния кордон вероятно до ден днешен щяха да си управляват . На Слави формацията е поредното доказателство че човек трябва да се занимава с това в което се е доказал че е добър . Неговата политическа формация само загуби време на България .Последно редактирано от sek.1; Днес, 17:15.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
-
Ще ми липсва БСП.
Комунистическата партия, която:
- На 13.07.1990 г. с външен министър одиозния генерал Любен Гоцев първа установи дипломатически отношения с НАТО
- През 1994 г. чрез проксито си Любен Беров се присъедини към програмата „Партньорство за мир“ на НАТО;
- На 29.03.2004 г. чрез президента си Гоце Първанов и сол-ташака си Симеон Сакскобургготски, направи България пълноправен член на НАТО
- На 01.01.2007 г. при правителството на Сър Гей Станишев направи България пълноправен член на ЕС
Э-э-э-эххх, па сега някоЙ хора искат да съсипят Завета на комунистите
Нимой тъй, другари! Стегайте се! Партията знае най-добре. Тя права е дори когато съгреши © (нещо такова беше, не ми се търси точния цитат).Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©
Коментар
-
Аз съжалявам за състоянието на БСП. Закономерна последица е от ръководството на Нинова, бездействието на Миков и т.н. назад във времето. Но социалната структура на населението ни е такава, че трябва да има в парламента поне една лява партия. Заради баланса. Сега в тази ниша ще се намести Възраждане, което е жалко. Сегашният ръководител на БСП изглежда нормален, но нямаше време да разчисти Авгиевите обори. Ако е имал такова намерение, де.
P.S. "Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори". Това е "Ода за партията" на Хр.Радевски и сега е актуална 1:1 за републиканската партия и действията на Тръмп в темата за Третата световна😊Последно редактирано от Danika; Днес, 18:22.
-
По всичките си действия БСП се доказа като най-ДЯСНАТА ЛИБЕРАЛНА партия в историята на България
Тя започна приватизацията.
Тя проведе масовата приватизация, дала най-светлите олигарси
- Баневи, Домусчиевите, Бобоковите и много други;
Тя въведе ПЛОСКИЯ ДАНЪК!
Тя реформира Търговския регистър и Съдебното изпълнение
Всички след нея се оказаха диви популисти, приемащи законодателни глупости, за да се харесат на лумпениàта.
Факт.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 10 потребители онлайн. 6 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар