Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За произхода и самосъзнанието на българите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За произхода и самосъзнанието на българите.

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Той дава данни на глава, а ти абсолютен.
    И двата вида съм дал в два поста - на глава Люксембург ни бият като маче у дирек с нещо като 20:1, а по абсолютен ни водят с три-четири места в общата класация.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
      Чтото не так? На мен ми връща: ученици от Приморско играят на петанка, водолази от Приморско откриват паметник на последния черноморски тюлен, Паметник-портал на 8-ми приморски полк, по случай създаването му от цар Борис ІІІ на 15 Ноември 1936 г. се открива и т.н.?
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Чтото не так? На мен ми връща: ученици от Приморско играят на петанка, водолази от Приморско откриват паметник на последния черноморски тюлен, Паметник-портал на 8-ми приморски полк, по случай създаването му от цар Борис ІІІ на 15 Ноември 1936 г. се открива и т.н.?
        Е с цъкане върху съответните снимки се види за какво иде реч: https://www.google.bg/search?q=%D0%B...d5tvePpBMpM%3A

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...22N99d7g7bM%3A

и т.н.
        SUV

Коментар

Първоначално публикуван от Dydo Преглед на мнение
          ...не ни обичат меко казано.
          Нямаме никакъв шанс да се "оправим" докато продължаваме да се опиваме в подобни нелепости и докато не разберем че няма филм обичат/не обичат, и че измислянето му не ни помага с нищо защото отваря капана че щом някой не ни обича значи друг ни обича.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Е с цъкане върху съответните снимки се види за какво иде реч: ...
            https://www.google.bg/search?q=%D0%B...22N99d7g7bM%3A

и т.н.
            Готино от последния линк (вижте снимката там):
            Любопитен начин на протест срещу системата. Снимката е на неизвестен автор от края на 80-те години

Коментар

И двата вида съм дал в два поста - на глава Люксембург ни бият като маче у дирек с нещо като 20:1, а по абсолютен ни водят с три-четири места в общата класация.
              Е добре. В абсолютен размер (не на глава), но като паритет на покупателната способност сме малко над два пъти отгоре на Люксембург. Наваксваме го откъм цени.

отне ми доста да го намеря.

Коментар

Дали е заради протест срещу системата, се не знае-зависи от тълкуването. Може пък момичето такава любов да изпитва към освободителите, че показва готовността си на какво е способна, за да им се отблагодари

Що се касае до сравнението с Люксембург, дадох го само като пример, че ни е..ват отсЕкъде. Не е нужно да се влиза в спор, чак за такива детайли. Заплатите са им космически сравнено с нашите, цените обаче - май също.
                SUV

Коментар

отне ми доста да го намеря.
                  Кво ли на прави човек за едната путка )))
                  То и произхода ни така

Въпроса е дали сме горди от това което сме сега, ама май не.
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Дали е заради протест срещу системата, се не знае-зависи от тълкуването. Може пък момичето такава любов да изпитва към освободителите, че показва готовността си на какво е способна, за да им се отблагодари
                    Аз за какво разправям периодично как ще изглежда предстоящото посрещане на вежливите зелени освободители на БНР и ВНР?

Коментар

Аз за какво разправям периодично как ще изглежда предстоящото посрещане на вежливите зелени освободители на БНР и ВНР?
                      Прости невежеството ми или мързелът, но дори проследявайки абревиатурите, не видях цялото им наименование и смисълът им тук във форумЪт. БНР като НРБ ли нещо.............а ВНР що е.
                      SUV

Коментар

Извинявайте, в контекста на дискусията дали GDP-то ни е с 2% по-голямо или по-малко от това на Люксембург, някой ще ме просветли ли за влиянието на Люксембург върху Световното или поне Европейско кводае ?

Прости невежеството ми или мързелът, но дори проследявайки абревиатурите, не видях цялото им наименование и смисълът им тук във форумЪт. БНР като НРБ ли нещо.............а ВНР що е.
                        Варненска и Бургаска Народна Република. Широко известна в тесен кръг спекулация с ДНР/ЛНР
                        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                          Извинявайте, в контекста на дискусията дали GDP-то ни е с 2% по-голямо или по-малко от това на Люксембург, някой ще ме просветли ли за влиянието на Люксембург върху Световното или поне Европейско кводае ?
                          Председател на ЕК е от тамА и министърът (еврокомисарят) по правосъдие и т.н. и т.н. Ма тва щото еврогейове, не гледат на кой му е по-голем... брутният продукт, де, ами други неща мерят.

Коментар

Варненска Народна Република и Бургаска Народна Република.

Засега вървят по плана за Донецк и Луганск.

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                            Първо не са 2%, за съжаление.

А влиянието на Люксембург - ами измерено в БВП излиза повече от нашето.

Коментар

А влиянието на Люксембург - ами измерено в БВП излиза повече от нашето.
                              Цъ. Измерено в численост на населението излиза повече. В GDP е съвсем съизмеримо. според мен де, прочети ми ситния надпис на постмодернисткият аватар.
                              - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                              - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Това с Републиките много не ми се вярва, все пак нали уж сме член на НАТО. Да не е само "уж". Защото ако нещо тръгнат тези там да се надигат по морето, властта би следвало да ги тушира с всякакви необходими средства. Ако пък последва ответна военна реакция на Русия, това ще и си е всякакво основание съгласно членството в Алианса, НАТО да влезе във военен конфликт с Русия, за да защити свой съюзник. Ако пък не го направи, плюй на всичкото ни членство където и да е. Нищо чудно и да ни оставят, нарушавайки договора, но под страх от ТСВ.

Гоблине, нали цитирах Гагич, дето казваше, че даже изпитвали погнуса от нас. Човека е пътувал повече от мен със сигурност и явно има основание да го твърди. Ти за липса на любов говориш. В щатите може и да не им пука какъв си, но определено в много страни от ЕС, не ни обичат никак. Те очевидно си падат повече по араби, индийци и подобни.
                                SUV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X