Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Торсионни полета

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Аз съм ерген и съм гладен законно!

Търся торсионно поле, усукващо палачинки! Предложения за китайски торсионни полета не разглеждам. Колегите са ги гледали, казаха че са менте.
    Аде бе бате, имаме секви торсионни и други полета. Ако в момента са свършиле, жената ша изтича да донесе.
    Ефтино ги давам батка, кажи колко даваш. Гаранция имат, всичко. Усукват сичко ти казвам, палачинки, понички, полуоски. Квот дадеш всичко усукват ей.
    Аре не останахаааааааа

Коментар

Как понички? Аз знам, че класическите торсионни полета усукват палачинки ... Тия с поничките или са някви изродени, или са направо квантови ...
      Ми то от вида сгради, за които ie твърди, че били генератор на торсионни полета си го представям визуално като поничка (тороид по научно му, а и торсион и тороид някакси еднакво звучат... пусто подсъзнание)... и понеже и за казанлъшка област става дума... как да не заподозре нещо човек...
      Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 12-09-07, 17:06.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тази тема стана много задушевна и най-добре е да продължим разискването на по бира.Елате в Копривщица, за да уточним и разрешим веднъж за винаги този проблем с торсионните полета.За Стефан специално ще спретнем палачинки.Знам и други методи за убеждаване - шиле /спряга се 25 кг/, бира, винце, разходки, дерета и т.н. по реда си.Там и само в такава обстановка ще се изясни истината.

Коментар

Темата малко позамря сякаш, но въпреки, че e за торсионни полета, мисля, че тука е мястото да покажа един друг, неизучен до сега, вид енергийно поле.
          Както бях обещал в една друга тема, http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=17128 , в неделя организирахме посещение на връх Градище край Малко Търново.
          Освен всичко интересно, свързано с тази местност, което ще разкажа по-късно в цитираната по-горе тема, научихме, че поради наличието на "силно енергийно поле" на самия връх, малкотърновци си зареждат там мобилните апарати, за което прилагам като неопровержимо доказателство смнимка на топогравския знак, обозначаващ котата на върха.

Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Е, с какво ги зареждат, с слънчева енергия ли?!
            А акумулатори за автомобил, може ли?!

Коментар

Не бе, с енергийното поле. Мани го Слънцето, то е кльощаво.
              От снимката: Тва поле явно го има. Разпространява се от ляво надясно, в такава посока и отслабва. Видимо има флуидно поведение. Първият телефон се е надул най-силно от енергията, и е започнал да се разкопчава. От втория вече са се изплюли само отделни жици. Най-десният е просто издухан зад ъгъла.
              Бе, бая поле си е ...

Коментар

под натиска на най-новите научни данни се разкайвам горко и признавам (поне една от) грешките си : ТЯ съществува - ето я с 87 мин. от НЕЙНАТА история - the one and the only Феята на зъбчетата, а ето и ДОКАЗАТЕЛСТВОТО : http://www.video.store.bg/c/p-p/m-68...ybchetata.html

бих се радвал ако съм ви бил полезен. Приятен ден
                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

бах маму намерих тва блаблабла :
                  http://www.samizdat.biz/teosfera/index.php?pg=2480
                  всичко е ясно само кой по-... е тая Ели Кардан за нея инфо колкото за Джон Феродо .

Въртящите се дервиши генерират супер мощни торсионни полета щото ти се завива свят като ги гледаш. е ТЕ тва е нАука.
                  - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                  - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                    бах маму намерих тва блаблабла :
                    http://www.samizdat.biz/teosfera/index.php?pg=2480
                    всичко е ясно само кой по-... е тая Ели Кардан за нея инфо колкото за Джон Феродо .

Въртящите се дервиши генерират супер мощни торсионни полета щото ти се завива свят като ги гледаш. е ТЕ тва е нАука.
                    Трябва ли да отричаме всичко, което не разбираме с аргумента "е ТЕ тва е нАука"? Няма ли по-научен подход за отхвърляне?

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                      Трябва ли да отричаме всичко, което не разбираме с аргумента "е ТЕ тва е нАука"? Няма ли по-научен подход за отхвърляне?
                      Има научен подход за доказване.Не може да се отхвърля научно всяка дивотия , къде ще му излезе края.
                      В тая "теосфера" що глупости има ,не е истина.
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                        Има научен подход за доказване.Не може да се отхвърля научно всяка дивотия , къде ще му излезе края.
                        Хм, що да не може ? Науката е и за това, освен за всички други работи. В крайна сметка, все едната позиция трябва да е доказана, пък която може - тя. Ако ни едното, ни другото е ясно на 100 %, тогава е най-лошо и верно отникъде не му излиза краят.
                        Едно време са искали да направят перпетуум мобиле, мислели са че може - значи нищо лошо да пробват. Като са доказали хората, че вечен двигател не може да има, то оттук-насетне търсенето му е вече проява на лош вкус )) Но не допреди това. По тази логика сума ти хубави работи никога не биха видели бял свят, ако така се отрязват априори в зародиш...
                        Или хайде да го кажем така:
                        Науката не трябва да хаби много ресурс и време, докато някаква смътна теорийка пъпли нейде из ефира. Тя сама трябва да се пооправи малко (което обаче пак си значи научен подход, време и средства), докато се стигне до положението, в което назрява моментът за доказване на анти- или про-. Сега, доколко тоя момент е достигнат с торсионните работи е отделен въпрос. Но нищо лошо няма някой да човърка където му е интересно. Като има и кой да му плаща...
                        Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Не виждам да са споменати крайно съществените работи на Джузепе Вентилаторе. Основни за голяма част от въртящите явления в съвременната техника.

Коментар

Не виждам да са споменати крайно съществените работи на Джузепе Вентилаторе. Основни за голяма част от въртящите явления в съвременната техника.
                            На теб ако мога и половината постове да ти разбера обикновено заспивам с усмивка на уста и гордост в душата .

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                              Хм, що да не може ? Науката е и за това, освен за всички други работи. В крайна сметка, все едната позиция трябва да е доказана, пък която може - тя. Ако ни едното, ни другото е ясно на 100 %, тогава е най-лошо и верно отникъде не му излиза краят.
                              Едно време са искали да направят перпетуум мобиле, мислели са че може - значи нищо лошо да пробват. Като са доказали хората, че вечен двигател не може да има, то оттук-насетне търсенето му е вече проява на лош вкус )) Но не допреди това. По тази логика сума ти хубави работи никога не биха видели бял свят, ако така се отрязват априори в зародиш...
                              Или хайде да го кажем така:
                              Науката не трябва да хаби много ресурс и време, докато някаква смътна теорийка пъпли нейде из ефира. Тя сама трябва да се пооправи малко (което обаче пак си значи научен подход, време и средства), докато се стигне до положението, в което назрява моментът за доказване на анти- или про-. Сега, доколко тоя момент е достигнат с торсионните работи е отделен въпрос. Но нищо лошо няма някой да човърка където му е интересно. Като има и кой да му плаща...
                              Чакам да ми представиш истинско доказателство, че феята на зъбчетата не съществува .
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колеги мисля че дълбоко бъркате с предназначението на науката. Тя не може да се занимава с оборване на всякакви глупости и малоумни теории които могат да хрумнат на някого... Науката се занимава основно с опити за намиране на доказателства за нещо а не аз намиране на доказателства срещу нещо... Така че ако някой има някакви доказателства за т.н. торсионни полета да си спретне една теория подкрепена със съответния доказателствен материал, формули и практически наблюдения потвърждаващи теорията... Въобще както си му е реда... Защото ако искате някой да се занимава с оборване на всякакви подобни "теории" не виждам къде ще му излезе края. И аз ще започна да публикувам всякакви мои измислици и ще съм недоволен ако от института Макс Планк не ми дадат сериозно оборване на всичко което съм казал...
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X