Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Торсионни полета

Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнение
    Не зная защо противопоставяте науката и вярата в Бог.
    Като прочетох поста на Петя си спомних за покойния Карл Сейгън.Отначало не е бил вярващ(като повечето учени).Но с увеличаването на знанията му за Вселената,в един момент нещата се променили.На въпроса :Как учен като Вас,който вярваше само в точните науки е повярвал в Бога?,Сейгън отговорил така :Когато се запознах с устройството на Вселената,колкото повече научавах,толкова повече се убеждавах,че този невероятен ред не може да е случаен.Разбира се,аз не вярвам във всевиждащия старец с бялата брада,а в една висша сила която е създала и поддържа този ред.
    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
    имат право да гласуват на избори.

Коментар

Кръгът на Зенон, колеги.Формулирали са го още древните гърци /накратко и доста схематично става въпрос за следното: образно се приема, че твоето лично познание е един кръг, окръжността му контактува с неизвестното - колкото повече увеличаваш кръга, толкова се уголемява и окръжността - т.е. - увеличава се линията, по която се докосваш до това, което не знаеш, или "колкото повече знаеш, толкова повече знаеш, че нищо не знаеш"...

Коментар

Бе, нема да се намери некое торсионно поле да завие некоя палачинка, ми ... Значи торсионни полета няма. Ей ви доказателството, мирясайте!
        Всички теоретици изкукуригват на стари години. Почват да приказват за Бог, и да питат кой е тоя, като им показват собствените им работи. Дай да не се сравняваме с тия хора, че не е и смешно.

Коментар

Иъп (хълцук). Значи :

Научните истини подлежат на доказване. Мистичните- не. Дотук всичко е ОК.
          НО научните АКСИОМИ не подлежат на доказване и ТОВА прави науката мистична . АЗ се придържам към чисто научната гледна точка за света и затова НЕ вярвам нито в науката нито във феи нито в бог (Г-н Петров не се сърдете, включих го за мащаб. ТОЙ знае, казах му вече .). Още повече в теориите на хора, които искат да ме убедят, че колоидните натриеви аурати са "антигравитация". И електроните са топки за пинг-понг.

По този начин не остава кой знае в какво да се вярва (освен в повествувателната казуалност), но това също е научно. .
          Последно редактирано от deyan_h; 11-09-07, 22:40. Причина: бях написал пинг-пог
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

За да предотвратя поне некои въпроси пояснявам:

за да си сменя бушоните(например) ползвам тези теории на полето, които вършат работа. Торсионните не са от тях.

Коментар

Сетих се за още едно интересно нещо относно вестникарските статии лятото.
              Преди около 4-5 години в 24 часа имаше и ткава статия: "открита е молекулата на наследствеността
              мистериозният нов носител на наследствеността ДНА ... и т.н."

следваше един миш-маш от инфо за теломери ДНК и др. глупости (съкратен превод от англ. от хора, отдавна забравили както биологията за 8 клас, така и англ. език.)

Ората просто страдат от остър недостиг (на новини) и .... следствието е торс. полета, НОВООТКРИТ тунелен ефект и др.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                Не съм физик по професия. По-скоро имам бегли представи. Взимал съм няколко изпита по старомодния честен начин. Ама не ти трябва да си професор по математика, за да кажеш, че в 2+2=5 има нещо гнило. А да ти върна жеста и да те питам ти като основен и да не кажа единствен ревностен привърженик как си с материала?
                Както може да е магистър по телекомуникации без интереси в областта на физиката . Изпитите и аз си ги вземах честно.

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                  Както може да е магистър по телекомуникации без интереси в областта на физиката . Изпитите и аз си ги вземах честно.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Бе, нема да се намери некое торсионно поле да завие некоя палачинка, ми ... Значи торсионни полета няма. Ей ви доказателството, мирясайте!
                    Смятаме дружно да сътворяваме доказателства.Виж в темата за разходки какво се заформя за 29 и 30 септември.Ела и ти и ще ги видим тези торсионни полета.Може да излезем навън да се разберем като мъже.

Коментар

Бе, то лесно ше се разберем. Ми после кво да кажа на мъжа ти ... Такъв грях не си зимам на душата.

Коментар

Имайте милост! Стига сте ме дразнили с това предлагане на торсионни полета на едро, защото откакто се заформи тая тема така са ми се прияли казанлъшки понички, че...
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Как понички? Аз знам, че класическите торсионни полета усукват палачинки ... Тия с поничките или са някви изродени, или са направо квантови ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Как понички? Аз знам, че класическите торсионни полета усукват палачинки ... Тия с поничките или са някви изродени, или са направо квантови ...
                            Просто са менте!
                            Вероятно ги произвеждат в Китай...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Имайте милост! Стига сте ме дразнили с това предлагане на торсионни полета на едро, защото откакто се заформи тая тема така са ми се прияли казанлъшки понички, че...
                              В София не продават ли? В Бургас има.Не съм ги опитвала, но миришат много приятно.А връзката между Казанлък, могили, торсионни полета и казанлъшки понички е просто хит в асоциациите!Стефан пък палачинки му се привиждат!Абе вие жени нямате ли, че ходите гладни?
                              @Стефане, какво и как ще кажеш на мъжа ми не бери грижа.Нали ти е съфорумец.Пък и е свикнал с жена-овен да бъде страничен съдия при подобни "разбирания".После пие с жертвата и слуша оплаквания на рамо от жените въобще и в частност...

Коментар

Аз съм ерген и съм гладен законно!

Търся торсионно поле, усукващо палачинки! Предложения за китайски торсионни полета не разглеждам. Колегите са ги гледали, казаха че са менте.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X