Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Торсионни полета

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
    .... Паметник няма ли да му вдигнете вече ? ...
    Предците са ни изпреварили с има-няма 2000 години. Справка "Хелвеция", край гр. Шипка.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

А защо изобщо трябва да можем да предсказваме времето? Сложността на задачата е толкова чудовищна, че по никакви човешки мерки, не би трябвало да го можем в никаква степен. Независимо от това обаче, ние имаме всъщност работещи метеопрогнози. Ето това е чудо, истинско и ръкотворно, не бабините деветини от фризьорските салони. И Нострадамус със шопска салата, два пъти.
      Оше по-неприятно - ние имаме ежедневни прогнози за времето на Марс, на Венера, и два пъти в денонощието - на Слънцето. Без това по никакъв начин не могат да преживеят и следващия завой всички, които карат по гпс-а. А моряците не могат нито да влязат в пристанището, нито да минат през някой пролив, без прогнозата за времето на Луната. Понеже приливите изобщо не са от Бога, и дишат като останалото, също се прогнозират.
      В тия дивотии го няма и точното време, което може да се чуе в 00-00, и в 15-00 часа по БНР. То също е коригирано с гравитационните флуктуации, не по нострадамус. Предизвикани от мандахерцането на Слънцето, а от там и на Земята, спрямо центъра на Галактиката, и не предричани от никакви пророци, изтървани от лудницата. За да се върнем на думата.

Коментар

EEEйййййй! Ненормалници!
        Попиках се да се хиля
        Може ли да причинявате такива неща на човек, който тъкмо е решил да си ляга тихо и кротко...
        Малко ми остана да отида да изпробвам полевия ефект на торсиона, тъкмо шатъла е на крик и левия торсион е много удобен за доказване на теорията...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Това е смешно. Пробвай с нормален танков торсион. Или поне с хилав бтр-ски. Те реално изпружват и противотанкова мина, като не стане от първия път.
          Уважавам торсионите. А от идеолозите им направо се шашкам, заеби.

Коментар

Торсионни полета има!!! Това, че вие не знаете как се правят си е ваш проблем.
            Вземат се достатъчно на брой торсиони. Изсипват се "у софийско равно поле". Крайният резултат - торсионно поле.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              От друга страна, описаните от Джамбазов и Zaarin наблюдения върху торсионни полета не са за изпускане. Методът с хлопване на глава в торсиона (описан от Джамбазов) се доказа и с Лада Самара, Стефан обеща да провери със ЗАЗ. Стефане, какво стана?

Наблюдаваните от Zaarin сгъстени форми на полето, предизвикващи изчезване на храна от работилници и гаражи, могат да се наблюдават например в гаража на дядо владо - около 20 разноцветни полета с енергия между 0.5 и 5 килограма. Проверено - храна изчезва в момента, в който не я гледаш (или даже като я гледаш, ако си далеч). Единствена следа от нея остава повишената енергия на едно или няколко от торсионните полета.
              Това вече е наука! Систематично повторени експерименти, показващи еднакви резултати!
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                Това вече е наука! Систематично повторени експерименти, показващи еднакви резултати!
                Прочетох и повторих строго научната статия и ще цитирам от нея това-онова:

Под “Тънкия свят" трябва да разбираме вътрешния, скрития, невидимия (изотеричния) свят, който е много по-голям от видимия; да разбираме Душата, Духът.
                "Тънкия свят" = "тънката ичкия" може би, но по-долу намираме прозрението:

Абсолюта - Бога. Физическата природа на Абсолюта и на Съзнанието в торсионното поле. От което следва, че природата се е погрижила да имаме пряка връзка с Абсолюта.
                Явно руският физик акад. Г. И. Шпатов не разчита на Столичная и Московская, защото има "пряка връзка с Абсолюта".

В тази мацаница има такива невероятни съчетания от думички, целящи да създадат и поддържат заблуждение у читателите, че са се докоснали до основния закон на Вселената и дава отговор на фундаменталния въпро: "Кой скри топчето?"

Довечера мисля да поразмишлявам над въпроса за торсионните полета, но имам само търговищка...
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Намерих и обединението на двете разсъждения за торсионните полета в руската поезия:

...хорошо, что кот не пьет
                  он и так меня поймет...

Коментар

Намерих и обединението на двете разсъждения за торсионните полета в руската поезия:
                    ...хорошо, что кот не пьет
                    он и так меня поймет...
                    Явно прозрението за торсионните полета идва след: "Встретимся под столом".
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А това пък какво е?
                      Торсионно или друго Дживотно:
                      http://forum.beinsa.info/index.php?t...12514#msg12514

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        А защо изобщо трябва да можем да предсказваме времето? Сложността на задачата е толкова чудовищна, че по никакви човешки мерки, не би трябвало да го можем в никаква степен. Независимо от това обаче, ние имаме всъщност работещи метеопрогнози. Ето това е чудо, истинско и ръкотворно, не бабините деветини от фризьорските салони. И Нострадамус със шопска салата, два пъти.
                        Оше по-неприятно - ние имаме ежедневни прогнози за времето на Марс, на Венера, и два пъти в денонощието - на Слънцето. Без това по никакъв начин не могат да преживеят и следващия завой всички, които карат по гпс-а. А моряците не могат нито да влязат в пристанището, нито да минат през някой пролив, без прогнозата за времето на Луната. Понеже приливите изобщо не са от Бога, и дишат като останалото, също се прогнозират.
                        В тия дивотии го няма и точното време, което може да се чуе в 00-00, и в 15-00 часа по БНР. То също е коригирано с гравитационните флуктуации, не по нострадамус. Предизвикани от мандахерцането на Слънцето, а от там и на Земята, спрямо центъра на Галактиката, и не предричани от никакви пророци, изтървани от лудницата. За да се върнем на думата.

Е да де,ама я кажи преди хиляди години как са предсказвали времето?
                        Разните му там жреци,шамани,колобри...Не вярвам да са звънели по мобилния до метеослужбата.

Знаете ли за розетата от Плиска,или още известна като Седмолъчицата.
                        Аз нося на врата си точно копие само че не от бронз,а от сребро.След като намерих в нета това-
                        http://simpeon.blog.bg/hobi/2007/03/22/rozeta.54088

...пробвах.
                        Показва ми винаги север-юг.Винаги!

Незная колко е свързано с торсионните полета,но да се отхвърля с лека ръка и насмешка,хм,несериозно ми се струва.
                        Или съм от отбора на 4-ти километър,а Стефане?

Коментар

Разните му там жреци, шамани и тн са предсказвали времето, защото са ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ науката по тяхното си време. И, понеже науката е била на такъв етап от развитието си, са го предсказвали всъщност доста зле по днешни мерки.

Ако за повечето хора сега е естествено, че като се съберат над главите им облаци ще завали, не бива да се пропуска, че и такъв прост факт дълго време е бил достояние само на по-просветените, а за останалите е бил недостъпно сложна мисъл.

Изгревът на Сириус и разливите на Нил също не са били проста работа. Не всеки може да брои до 365 даже и в днешно време. Не всеки би се СЕТИЛ да брои.

А за розетата - няма лошо, някой път ще покажеш. Нещата, които могат да я ориентират по посоките на света са краен брой и никое от тях не е торсионно поле. А статията, която си пуснал, определено е от клиничен интерес. Така си мисля, но Стефан е медицинското лице.

Коментар

Разните му там жреци, шамани и тн са предсказвали времето, защото са ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ науката по тяхното си време. И, понеже науката е била на такъв етап от развитието си, са го предсказвали всъщност доста зле по днешни мерки.

Ако за повечето хора сега е естествено, че като се съберат над главите им облаци ще завали, не бива да се пропуска, че и такъв прост факт дълго време е бил достояние само на по-просветените, а за останалите е бил недостъпно сложна мисъл.

Изгревът на Сириус и разливите на Нил също не са били проста работа. Не всеки може да брои до 365 даже и в днешно време. Не всеки би се СЕТИЛ да брои.

А за розетата - няма лошо, някой път ще покажеш. Нещата, които могат да я ориентират по посоките на света са краен брой и никое от тях не е торсионно поле. А статията, която си пуснал, определено е от клиничен интерес. Така си мисля, но Стефан е медицинското лице.

Колега,нещо грешиш.
                            Ако шаманите и там,другите са били ПРЕДСТАВИТЕЛИ на науката,кой тогава е представлявал ...религията?!
                            Доколкото знам,пък и ми се втълпява/и не само на мен/-хилядолетна и епична е БИТКАТА,БОРБАТА между наука и религия...

А за Розетата-той човека си го е казал в края на статията.
                            Ще покажа,с удоволствие.Даже може и който иска,да пробва лично.

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                              ...хилядолетна и епична е БИТКАТА,БОРБАТА между наука и религия...
                              Аз пък да не знаех. Хем съм се окопал доста здраво в история на науката. Все си мисля, че БИТКАТА и БОРБАТА се зараждат в средновековието, а оттогава насам - не е чак хилядолетиЯ. Преди това не е имало граница между наука и религия - имало хора знаещи (който - каквото научил или открил) и хора безпросветни, които са чакали на свещеника да им светне нещо в духа и ума. Религиозната институция дълго време е била последна инстанция по всички въпроси съвсем основателно.

Коментар

Аз пък да не знаех. Хем съм се окопал доста здраво в история на науката. Все си мисля, че БИТКАТА и БОРБАТА се зараждат в средновековието, а оттогава насам - не е чак хилядолетиЯ. Преди това не е имало граница между наука и религия - имало хора знаещи (който - каквото научил или открил) и хора безпросветни, които са чакали на свещеника да им светне нещо в духа и ума. Религиозната институция дълго време е била последна инстанция по всички въпроси съвсем основателно.

Добре де,за хилядолетията може и да сбърках.
                                Ама тука пак забиваме към скрити ДРЕВНИ знания,после за тамплиери,илюминати,инквизиция и так далее.
                                Например жреческото съсловие на Египет наистина е обединявало наука и религия и строго е пазело тайните знания.Книгата ФАРАОН на Болеслав
                                Прус,е интересно четиво в тази насока.
                                А бе...как да кажа,ИМА НЕЩО...

И ако перифразираме великият Бендер,че няма по-дълбока от финансовата бездна,да не се окаже,че торсионната бездна е още по-дълбока...

Иде ми,Ясене в този ред на мисли,да взема да пусна една тема с наименование...ХИПЕРПРОСТРАНСТВОТО...
                                Ама ще се въздържа.
                                Последно редактирано от Мещера; 05-03-10, 08:49.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X