Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торсионни полета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Торсионни полета

+1. Науката се занимава изключително със зяпане на това, което се случва в природата. После го разказва по общоразбираем начин. Нищо повече. С другите неща се занимават други структури. Например инженерите вкарват в ръцете на хората разни части от нея, музикантите са стигнали до неподозирани висоти в употребата на нещо от акустиката, художниците обичат избрани глави от спектроскопията, ... А виж с различните човешки твърдения се занимават в прокуратурата, литературните клубове, психиатрията, ... Понеже не са явления а твърдения.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      После го разказва по общоразбираем начин.
      Като гледам темите в този подфорум... май точно по тази точка се дъни яко
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Днес си преглеждам един хайлукс и си хакнах здраво главата в предния му торсион и мисля че го видях, Да видях го! Седнал на земята и търкайки си главата видях торсионното поле. Еврика! То съществува. Които не вярва да се хакне в торсион на Хайлукс.

Коментар

Защото ако искате някой да се занимава с оборване на всякакви подобни "теории" не виждам къде ще му излезе края.
          -има едно подобно нещо по дискавъри-митбъстърс се казва предаването

Коментар

Ма хубаво бе, нека не се занимава науката с антидоказване на глупостите. Само че като ще се сяда на масата и ще се твърди, че еди какво си е глупост, тогава значи трябва и да се докаже. В противен случай сме некоректни и би било правилно да кажем "Не знам, брато, до момента нищо не говори като да го има тва, дет го разправяш". Което не води доникъде и не доказва нищо. Та колкото едните са смешни като твърдят странни работи, толкоз и другите са в плюенето на първите, докато истината не изплува. Много дебили са прекарали живота си в търсене на щастието там, дето не може да се намери, ама също толкоз мастити учени пък са го прекарали в писане на трактати как еди какво си не може да стане, а то е ставало още преди да им изсъхне мастилото по листа...
            Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Днес си преглеждам един хайлукс и си хакнах здраво главата в предния му торсион и мисля че го видях, Да видях го! Седнал на земята и търкайки си главата видях торсионното поле. Еврика! То съществува. Които не вярва да се хакне в торсион на Хайлукс.
              Абе нали го доказах, даже и методиката съм описал за повторение на опита. Само да допълня че съм доказал само дясно торсионно поле, защото ми се въртеше надясно, това се обяснява с удара на главата ми в десния торсион на хайлукса. Ако някой има желание може да проведе опит за доказване съществуване на ляво торсионно поле по описаната методика чрез удар на главата ляв торсион.

Коментар

Ни най-малко. Тежестта на доказателството лежи върху този, който твърди нещо. Казваш - доказваш. Казваш и нищо не доказваш - никой не ти обръща внимание. Откъде накъде всички трябва да си зарежат работата и да хукнат да те опровергават?
                Ето - Джамбазов твърди че е доказал съществуването на торсионно поле в Хайлукса. Подробно е описал методиката по която е успял да го наблюдава и условията в които това се е случило. Ако сега искам да заслужа репутацията на човек който говори празни приказки е достатъчно да му кажа че нищо не е наблюдавал. Ако искам да се прочуя като глупак трябва да кажа че не е прав, а е наблюдавал отдавно известното ресорно поле. Всъщност ще съм прав, защото той е наблюдавал изроден до торсионност случай на ресорното поле, но това сега не е важно. Ако обаче искам да остана учен, или даже да заслужа уважението на колегията, трябва незабавно да проведа серия опити за потвърждаване на неговия резултат. Като изхождам от това че редица групи по света работят с Хайлуксове и имат съответното оборудване и опит, и от собствената си материална база, решавам да проведа същите експерименти с малки модификаци. Във връзка с което незабавно започвам търсене на Запорожец. В случай че не го наблюдавам, а паралелните работи потвърдят наличието му в Хайлуксовете, това незабавно ще докаже че съществуват граници на възникване на такова поле. Ще остане открит въпросът какви са те - ценови, теглови, надлъжни или напречни, но това вече са подробности. В случай че също го наблюдавам, това ще е подкрепа на хипотезата за универсалност на полето и ще постави ред нови въпроси и ще открие нови направления за изследвания.
                Ето ти обичайна типова методика.

СПЕШНО ТЪРСЯ ЗАЗ!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Абе нали го доказах, даже и методиката съм описал за повторение на опита. Само да допълня че съм доказал само дясно торсионно поле, защото ми се въртеше надясно, това се обяснява с удара на главата ми в десния торсион на хайлукса. Ако някой има желание може да проведе опит за доказване съществуване на ляво торсионно поле по описаната методика чрез удар на главата ляв торсион.
                  Аз съм виждал долно-задно торсионно поле.
                  Стана, като отварях задната врата на Пежо Партнер
                  и до като се вдигаше се наведох, бързайки да надникана в багажника. След което от седнало положение наблюдавах в продължение на минута странна светлина, из под колата, която се завихряше около торсионите и сруеше към ръба на задната врата, на мястото в което се беше срещнала с главата ми. Най-интересното обаче е, че торсионното поле
                  се поддаде на въздествие. В началото плахо, после съвсем осезаемо. Въздействието беше звуково, еднотипно и периодично подавано, без пауза. Всъщност най-банална комбинация от думи, касаещи някои френски майки!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                    Аз съм виждал долно-задно торсионно поле.
                    Стана, като отварях задната врата на Пежо Партнер
                    и до като се вдигаше се наведох, бързайки да надникана в багажника. След което от седнало положение наблюдавах в продължение на минута странна светлина, из под колата, която се завихряше около торсионите и сруеше към ръба на задната врата, на мястото в което се беше срещнала с главата ми. Най-интересното обаче е, че торсионното поле
                    се поддаде на въздествие. В началото плахо, после съвсем осезаемо. Въздействието беше звуково, еднотипно и периодично подавано, без пауза. Всъщност най-банална комбинация от думи, касаещи някои френски майки!!!
                    Станахме двама доказали феномена, остава Стефан да намери ЗАЗ и можем да го публикуваме. Който смее да ни обори. Абе няма ли някой ЗАЗ за Стефан.

Коментар

Айде сега се хвърляйте сами у Блясъци, да не ви хвърлям аз там

Коментар

...Абе няма ли някой ЗАЗ за Стефан.
                        Много поскъпнаха, пазарна политика, антикварна стойност...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Защо? Това е надявам се разбираем учебен пример за любителите на вестници от типа Психо и Шок. За това че колкото и налудничаво да звучи на пръв поглед някоя хипотеза, науката знае какво да прави за да разбере какво става. За това че има бързи механизми да се ориентира във всякаква обстановка и мигновенно да филтрира несъстоятелни твърдения. И веднага след това да игнорира и тях и носителите им.

Продължавам да търся ЗАЗ!!!

Коментар

Кат намеря време слизам до реното, довечера ще проверя и ферозата
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Доклад. Снощи наблюдавах концентрираната му форма между два торсиона. При сумрак се забелязва доста плътен, макар и дребен силует. Поглъща очти всякакъв вид храна, кото хвърлиш към него и издава мяукащи звуци.

Коментар

Здравейте!

Не знаех, че има торсионни полета, преди миналата година един торсионен полевак да ме помоли (служебно и то чрез друг човек) да му помогна на човеколюбивите намерения. Можел торсионно-полево да реши проблема с боклука в София, но не му достига начална инвестиция от 200 000 лева.

Такава помощ изобщо не ми е по силите, пък и не ми влиза в работата и компетентността. Ама хич! Но ми прави впечатление получилото се неторсионно математическо разминаване. Наистина тези, които могат да се справят с боклука, са малко - чак не се виждат. Но пък тези, на които не им достигат 200 000 лева са толко много, че не можеш да ги обхванеш с поглед.

Един колега ми рече: "А ако му дадем два лева експериментално, дали ще разчисти една тоалетна със септична яма?"

- - -

От друга страна, дайте да подходим сериозно и научно! Лично аз съм убеден, че торсионното поле е морално остаряла методика.

Много по-обещаваща ми се струва кумулативно-сублиминалната дисперсия на континуума.

Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X