Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тези деца нямат ли родители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тези деца нямат ли родители

Ако това е моето дете и социалните служби небиха могли да го спасят като се прибере. Едно на ръка че изобщо нямаше да е там де.
    Възможно ли е такава гавра и простотия да се толерира от някого!?
    Наистина ли това е бъдещето на България ...
    088455338две
    "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
    Джамбазов 2010г..

От: Тези деца нямат ли родители

Аз пък мисля, че децата ни показаха как трябва да се отстояват права!

Коментар

Поредно доказателство за извратеното разбиране на права и задължения, и за демокрация...Това е пълен абсурд-ученици сачкуват, защото не искат да учат...идиотщина...Вината е на родителите, разбира се. В наистина демократични държави учениците имат право да докладват на ръководството на уч. заведение, ако преподавател не си върши работата както трябва или реже от времето за наливане на акъл. И го правят.
      Последно редактирано от avzdrav; 09-12-10, 09:49. Причина: допълване
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Тези деца са продукт на поредицата дебилни "реформи" в образователната система през последните години и липсата на семейни ценности в болшинството български семейства... Честита ни побългарена свободия! Объркани и агресивни деца - това е !

Коментар

А вие ако разберете, че ви режат отпуската щото шефа иска да изкара още някой лев как ще реагирате ???
          Системата в момента е в услуга на наглите преподаватели - колкото повече часове им се пишат толкова повече пари, а дали присъстват на тези часове...
          Понеже съм студент мога да дам пример (важи основно са Софийския)- аз и приятелката ми учим и събота и неделя и правим по 1000 контролни пак в събота и неделя точно по тази причина. И какво се получава - отиваме събота 30 човека станали сме в 7 и 30 сутринта и няма преподавател, звъниме и отговора е "ааа ми аз се успах...", съответно вдигнахме леко бунт и ние и пак бяхме виновни...
          Но приложихме следната тактика, за всяко отсъствие на преподавател съобщаваме в учебен отдел и естествено се стигна до там преподавателите да разпитват кой и защо съобщава, съответните мерки и спецялни отношения срещу тези индивиди ( включително и мен) но съм решил че няма да спра.
          Та замислете се пак преди да упреквате децата.
          От мене ЕВАЛА НА ДЕЦАТА

А в една демократична страна нямаше децата да хвърлят бомбички и кисели млека, а техните отговорни и борещи се за права родители!
          Последно редактирано от ANARCHY; 09-12-10, 10:21.

Коментар

Аз не упреквам децата дали стачкували или не, дали си отстояват правата или не. Нито защитавам учебната система или управляващите. Не може а и набива права да се отстояват по този начин. Вандалщината не одобрявам под какъвто и да е претекст още по-малко извършвана от хора които тепърва се оформят като характери и има някаква надежда за спасение.
            Обществото като такова не трябва да приема и толерира подобни прояви.
            Колега казваш че си студен, не знам на колко години си но би ли обяснил на какво казваш "ЕВАЛА" - на хвърлените бомбички, на омърляната сграда на ненормалното поведение на детето в интервюто и изказването му в стил "гето суперстар"

А на времето мечтаехме да станем космонавти , футболисти

п.п. Ако може някой модератор да сложи една анкета , не за това дали одобрявате самата стачка а действията на децата. Да видим какво е мнението по въпроса на "офроуд обществото"
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
              Тези деца са продукт на поредицата дебилни "реформи" в образователната система през последните години и липсата на семейни ценности в болшинството български семейства... Честита ни побългарена свободия! Объркани и агресивни деца - това е !
              Точно. Но са продукт на дебилните реформи и във всички останали сфери. Какви права отстояват, какви пет лева? Изобщо някой от тях знае ли колко ваканция им се полага и дали в случая правото им на почивка е нарушено? Хвърлянето на яйца определено е по-лесно от преценката за правилно и неправилно.

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
              ..............................
              Абсолютно неуместен пример с шефа и отпуската. За какви нагли преподаватели в начален и среден курс говорим, които са намалили ваканцията, за да вземат повече пари?
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Тези деца са продукт на хора от моето поколение, за което се срамувам. Да учиш, е преди всичко право, а не задължение. Същите млади дебили от цялата страна, след време ще се довлекат в Студентски град за да пилеят парите на родителите си и да се наливат, насмъркват и трепят из чалгаджийниците. Просто ценностната им система не включва учене. Чалгакултурата сочи други ценности.
                Харесва ли ви или не - това е бъдещето.. Свиквайте и не си задавайте въпроса, защо сегашните висшисти са така посредствени на всяко ниво.
                Неграмотността не води до нищо добро.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                  .....
                  Та замислете се пак преди да упреквате децата.
                  От мене ЕВАЛА НА ДЕЦАТА
                  Замислих се, замислих се,... и все стигам до "Средното образование в РБ е задължително!!"
                  Висшето образование, както и работата при работодател, който не харесваш не са задължителни.
                  Като не ти харесва - гоу хоум!

В случая не коментирам системата, качеството и резултатите от сегашното основно и средно образование.
                  Те са друга и безкрайна тема.

Та не разбрах учениците за какво стачкуват?
                  Щеше да е добре и те да си го изяснят - едни казват, че ваканция им трябвала за да ...!!! учат!!,
                  други да си починат от ученето, трети - защото миналата година била по-дълга..четвърти...
                  И в резултат се получава едно диво стадо с разрушителни наклонности.
                  Мама и тате после плащат...

Коментар

Защо преподавателите не подкрепят протеста ?
                    Ваканцията не е намалена само в началните курсове и моята е намалена.
                    И да, преподавателите взимат повече пари от повечето часове, а гледам някои се опитват даже да прокарат твърдението, че тези допълнителни часове не им се били заплащали... благородните преподаватели, работят безплатно.....

Коментар

За какво говорим?
                      За това, че се осмеляват да стачкуват или за начина по който го правят /яйца, хвърлени млека и пр./?
                      LZ1PER

Коментар

А как учениците подкрепиха стачката на учителите преди две години?
                        Тамън си бил ученик още, я разкажи!

Всъщност и сам можеш да си отговориш защо ученическия протест щеше да е смешен ако не беше тъжен - само помисли.

Коментар

Scrapheap, давм ти пример - моята група е от 65-70 студента от тях 7 са пушачите и същият брой и същите хора са системно пиещите, но тези 7 човека вдигат врява до небесата и остават вчечатление, че всички ги подкрепят и всички са като тях.

rumbata - Съжелявам не съм бил още ученик и наистина нямам представа .

Коментар

Остави висшето, тук говорим за средното образование.

Та я кажи като стачкуваха учителите - учениците в класните стаи ли бяха?

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                              За какво говорим?
                              За това, че се осмеляват да стачкуват или за начина по който го правят /яйца, хвърлени млека и пр./?
                              И за двете. И ако за да направиш първото lege art са ти необходими и специални познания, второто е въпрос на елементарно възпитание.
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X