Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчвам този филм

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчвам този филм

Repo Man - би бил чудесен в изпълнението на някой маааалко по-мъжествен
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Може би си прав, но в такъв случай краят не би бил тъй неочакван - все пак на странен край му приличат странни артисти, а не мачовци. А филмът макар да доскучава леко става за гледане. Краят си заслужава.

Коментар

Не става въпрос за мачо а за някой по-малко гейовиден Харесва ми като актьор но не мисля ,че това е неговата роля .
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          Не става въпрос за мачо а за някой по-малко гейовиден Харесва ми като актьор но не мисля ,че това е неговата роля .
          Е, то ако се позамислиш и Форест Уитъкър не си е на мястото в този филм. Някакси не ми се връзва с образ на екшън герой. Но определено споделям мнението ти и мисля, че ако актьорския състав беше по-добре подбран филмът можеше да е много по-силен. Слаба актьорска игра на главните персонажи според мен.

http://www.imdb.com/title/tt1053424/

Коментар

И аз го изгледах Rapo Man, но определено не беше най-добрия екшън трилър който съм гледала точно заради актьорите, но като замисъл не беше лош.....

Ако някой гледа сериалите на HBO препоръчвам True Blood..... Уникален сериал, толкова ме надъхва, че няма на къде...
            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
              И аз го изгледах Rapo Man, но определено не беше най-добрия екшън трилър който съм гледала точно заради актьорите, но като замисъл не беше лош.....

Ако някой гледа сериалите на HBO препоръчвам True Blood..... Уникален сериал, толкова ме надъхва, че няма на къде...
              Падаш си по вампири, а?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир
                Падаш си по вампири, а?
                Ако трябва да съм честна ДА, определено си падам
                Сериала е добър все пак де........
                Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Rise of the Footsoldier / Неподозиран възход (2007)

• Режисьор : Джулиан Гилби
                  • В ролите : Ричи Харнет, Тери Стоун, Крейг Феърбрас, Били Мъри, Иън Вирго, Патрик Реджис и други

• Държава : Великобритания
                  • Година : 2007
                  • Времетраене : 119 минути

• Резюме : Настъпваше краят на една ера. Но преди убийствата, побоищата и екстазито... Преди тях беше футболът.

"Неподозиран възход" разказва за невероятния възход на Карлтън Лийч от един от тарторите на футболна агитка до членството му в престъпна групировка, която заема сериозни позиции в Есекс и Лондон в края на 80-те и началото на 90-те години.

Филмът проследява три десетилетия от живота му. Включително хулиганските му изяви по стадионите, кариерата му като наемник и мутра, та чак до криминалните му дейности, превърнали го в един от най-опасните престъпници в страната.

последния филм който изгледах на един дъх , артистите са поне за мен неизвестни но историята е много силна , има много брутални сцени , и от него се вижда че живота в Англия не е никак розов !!! Силно го препоръчвам !!!

Коментар

Aз пък препоръчвам Спартак: Кръв и пясък,ТВ сериал от 13 епизода засега 1 сезон.....,е нема такъв филм просто http://zamunda.net/details.php?id=218121&hit=1 ,има за всекиго по нещо,освен за деца,за подрастващи не е добра идея,но за 16+ е отличния избор да изгубиш два дена,понеже гледаш ли един епизод и се пристрастяваш,а аз мразя тв сериали по принцип.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                      Aз пък препоръчвам Спартак: Кръв и пясък,ТВ сериал от 13 епизода засега 1 сезон.....,е нема такъв филм просто http://zamunda.net/details.php?id=218121&hit=1 ,има за всекиго по нещо,освен за деца,за подрастващи не е добра идея,но за 16+ е отличния избор да изгубиш два дена,понеже гледаш ли един епизод и се пристрастяваш,а аз мразя тв сериали по принцип.
                      +1
                      Добър сериал, следя го редовно. Което си и личи, btw.

Коментар

The Graves - Сестрите Грейвс http://zamunda.net/details.php?id=225710&hit=1
                        Ужаси трилър..... нещо от рода на "Хълмовете имат очи", поне мацките са готини

Коментар

horror - вече никой не прави добри ужаси, само ниско бюджетни
                          "Хълмовете имат очи" това беше запомнящо се, щом му помня името, значи поне малко е бил брутален ужас
                          "Къщата на восъка" като каза готини мацки, те в тоя филм, ако не се лъжа имаше сцена с Парис Хилтън в която едно че й забиха тръба в главата, ами много готино я извадиха ...
                          старите са по-яки препоръчвам на любителите петък 13-ти целия пак(мисля 9 серии)
                          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Карлос 2010
                            игрален
                            за Карлос Чакала
                            има го в замунда
                            изгледах почти цялата първа част, майсторски е направен, кефи

Коментар

Страхотна черна комедия, La Comunidad / обещност !!!
                              Един час и 40 минути смях -гарантирано

Коментар

Inception/Генезис......... ходих на кино да го гледам..... като цяло е добър,но е прекалено дълъг и в края вече леко започва да дразни И все пак не е лош
                                http://zamunda.net/details.php?id=229956

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X