Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчвам този филм

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчвам този филм

2 Guns
    Неангажиращ и доста весел
    Приятно гледане
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Бат Ванко, филма "22 минути" най-вероятно още не е излязъл ! Проверих и в rutracker.org и в zona.ru и в kinofilms.tv, но и на трите места още го няма. Последното е сайт с филми за гледане онлайн/сайта е руски и преводите на филмите естествено са на руски/.
      Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1111BIGPDVD13.jpg
Прегледи:1
Размер:78.3 КБ
ID:5551695

покрай "Rush" се сетих за този, документален, за златните години на автомобилния спорт.

Коментар

Гледайте непременно "About time". Невероятен! Не мислех, че още могат да се правят такива филми!

Коментар

/Lone survivor/Единственият оцелял!Струва си!Дойде ми като подарък за Нова година!Ще се гледа и премиерата!
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от solart Преглед на мнение

покрай "Rush" се сетих за този, документален, за златните години на автомобилния спорт.
              Класика, история..
              Рьол каза " Група Б беше най-доброто..."
              Мишел Мутон - в ония времена беше грозно младо момиче...Сега - красива жена ( да не кажа възрастна, че е малко по-голяма от мене )

Тези исторически години трябва да се познават от всеки, който се интересува от автомобили.

По ония години тези неща се научаваха - интересно откъде знаехме класирания, времена, точки... откъде?
              Интернет нямаше, вестник Авто-Мото беше черно-бял и информацията в него беше с музейна актуалност..
              Руски списания само имаше...
              Отклоних се.

Филма определено си заслужава!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                /Lone survivor/Единственият оцелял!Струва си!Дойде ми като подарък за Нова година!Ще се гледа и премиерата!
                Нещо много холивудски ми се вижда този филм, нещата не са били точно както във филма. Има и видео от страната на талибани, има и книгата на Лътрел, и там са нещата ясно показани и описани.

Коментар

Има недоклатени холивудски моменти/падал съм от 2м. на бетон без особени щети,колкото и да си натрениран такова премятане по скалите/ ,да+1,но филма е добър!Никой не прави компромиси на война ,камо ли на бойна спец операция по активиране на масирани бойни действия да се правиш на Дева Мария с пленници ,не ми се вярва така да е било!Това не ми се коментира заради големите момчета които са загинали там ,и руси преди и янки след това !Книгата е друга класа ,а и директните коментари на Маркъс Лътрел, гледам ги всичките още след възтановяването след злополучната операция 2005г.-абонирам съм в един техни сайтове!Можеше да е по 100% истина ,но никога няма да е така!Светла памет на героите!
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

С ръка на сърце и аз не бих в тази ситуация се навих да гръмна тези скапани пастирчета. Иначе сам Маркъс Лътрел в книгата си пишеше че талибаните са били 8-10 човека. Просто при бойните действия в планините ема свои ясни твърди правила, първото от тях гласи - Печели само този, който е отгоре!

Коментар

Може да преместят темата в стратегий някъде,но това е правило!Аз съм в кръвта си планинец,по род,в мирно време търси закрилата на дола,когато се биеш бъди на високо на максимално трудно достъпна точка,доказали са го нашите прадеди на "Шипка".Има схема на мястото на мястото на отстъпление на тюлените и позицията на талибов. Относно козарите,бих им завързал ръцете на гърба ,а краката в ограничен разкрач,не е нужно да ги убивам ,въпреки ,че ситуацията го оправдава,давам им шанс и групата е чиста и продължава мисията ,печели ценни часове за безпроблемно измъкване.И друго нещо във филма е слабо,отиват на разузнаване за провеждане на мащабна операция за ликвидиране и залавяне на терористи, приспасителната операция нямали ресурс за подръжка от щурмови въртолети ,а самолета "Спектър"какво ли е правил ?-сигурно снимки на пейзажа!Проблеми с комуникация при положение ,че има бойни единици във въздуха ,а ти ми го обясни!Някаква тъпа недомислица и антистратегия като руската "Рота 9" ,не мислиш ли?Яд ме е за момчетата!!Извинявам се на Модераторите за отклонението,може да преместите темата !

Коментар

Last Vegas (2013)

http://www.imdb.com/title/tt1204975/?ref_=nv_sr_1

Един Много Хубав филм за приятелството. Заслужава си гледането. Горещо го Препоръчвам!!!

Коментар

Гениален филм на Бондарчук - шедьовър на руското кино според мен! Това е първият неамерикански филм заснет с IMAX технологията (снима се на 70 мм лента) - невероятно зрелище и страхотен сюжет! Има го в торент тракерите и на 3D:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:stalingrad.jpg
Прегледи:1
Размер:100.6 КБ
ID:5552745

Коментар

И аз препоръчвам един малко по-различен филм. Мен лично ме накара да се почувствам пак дете
                            http://www.imdb.com/title/tt1502396/?ref_=fn_al_tt_1

Коментар

La migliore offerta

Коментар

Перфектен криминален трилър.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X