Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчвам този филм

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчвам този филм

The Family
    много приятно филмче гангнтерска комедия

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:metallicathroughtheneverlargeposter.jpg
Прегледи:1
Размер:79.3 КБ
ID:5523452
      Зверската разбивация! Два пъти го гледах на IMAX, най-вероятно ще има и трети

Коментар

Чакам този филм тука, в България за да си го видя.

И в рамките на майтапа:

Коментар

Снощи си изтеглих "The lone ranger" http://www.imdb.com/title/tt1210819/?ref_=nv_sr_1
          2,30ч. минаха неусетно, много приятен приключенски уестърн с комедийни нотки в стил Джони Деп.
          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
            По-горе бях прав, 10-ти Октомври мина, а по нашите кина никъде не се вижда филма, ама А дано се присети некой паметен човек да го пусне...и закупи де...
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:poster_big.jpg
Прегледи:1
Размер:89.5 КБ
ID:5527186

Радко добре направен модерен прочит на Шекспир с много скрити "послания". Силно препоръчвам.
              Последно редактирано от Mad Dog; 15-10-13, 10:40.
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

Аз, проклетникът 2

За любителите на автомобилните спортове, филмът с най-дългото заглавие - 1
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

За любителите на космоса или на Сандра Бълок - "Гравитация"
                  Aз съм и двете и го гледах с огромно удоволствие. Задължително на 3D.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение

И в рамките на майтапа:

Чак до управителя на един от най-големите киносалони у нас стигнах с въпроса " кога ще давате този филм?". Отговори ми, че не знае за такъв филм ! А Робокоп 734-та серия ще дават 2014-та и рекламите текат отсега.
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Страхотен филм....И аз го препоръчвам...Ако някой иска да види какво значи израза "сам съм..ами сега..."..И разбира се на 3D...Спиращи дъха кадри от космоса...
                      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Аз ли съм единственият, който не харесва този филм? Всички са толкова увлечени по него, че ходих да го гледам втори път за всеки случай и отново останах със същото впечатление: невероятна компютърна графика, много красиви кадри и... толкова.

Фабулата е ужасно плоска и предвидима - т.е. още в първите няколко минути става ясно точно какво ще се случи до края на филма и то с подробностите. Актьорската игра... и Джродж Клуни и Сандра Бълок дават всичко от себе си, но при този сценарий просто нямат шанс. Според мен би трябвало да ги е срам от голяма част репликите.

Опитите за "съспенс" - по-скоро смешни, отколкото сериозни. Все едно се мъчат да наподобят европейско кино, но не са гледали нито един европейски филм, а някой им е разказал по телефона за какво става въпрос.

Правдоподобност - тук са изтървали тотално контрола - пълно пренебрежение към физичните закони. Да не говорим, че представата, която дават за астронавтите е направо обидна за истинските такива.

И пак на основното - всъщност това не е интересен филм, а евтина мелодрама. Много ме подразни, че постоянно го сравняват с "2001: Космическа одисея" на Стенли Кубрик и Артър Кларк. Все едно да сравняваш Паоло Коелю с Умберто Еко. Сценарият изглежда точно така, все едно го е писал Паоло Коелю - почти всяка реплика е евтино клише, което звучи "псевдо-дълбокомислено".

Не искам да се заяждам или да засягам никого - просто ми е интересно има ли и други хора, които мислят като мен или някой ще ми разясни къде бъркам и ще се наложи да го гледам още веднъж
                        "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
                          Аз ли съм единственият, който не харесва този филм? Всички са толкова увлечени по него, че ходих да го гледам втори път за всеки случай и отново останах със същото впечатление: невероятна компютърна графика, много красиви кадри и... толкова.

Фабулата е ужасно плоска и предвидима - т.е. още в първите няколко минути става ясно точно какво ще се случи до края на филма и то с подробностите. Актьорската игра... и Джродж Клуни и Сандра Бълок дават всичко от себе си, но при този сценарий просто нямат шанс. Според мен би трябвало да ги е срам от голяма част репликите.

Опитите за "съспенс" - по-скоро смешни, отколкото сериозни. Все едно се мъчат да наподобят европейско кино, но не са гледали нито един европейски филм, а някой им е разказал по телефона за какво става въпрос.

Правдоподобност - тук са изтървали тотално контрола - пълно пренебрежение към физичните закони. Да не говорим, че представата, която дават за астронавтите е направо обидна за истинските такива.

И пак на основното - всъщност това не е интересен филм, а евтина мелодрама. Много ме подразни, че постоянно го сравняват с "2001: Космическа одисея" на Стенли Кубрик и Артър Кларк. Все едно да сравняваш Паоло Коелю с Умберто Еко. Сценарият изглежда точно така, все едно го е писал Паоло Коелю - почти всяка реплика е евтино клише, което звучи "псевдо-дълбокомислено".

Не искам да се заяждам или да засягам никого - просто ми е интересно има ли и други хора, които мислят като мен или някой ще ми разясни къде бъркам и ще се наложи да го гледам още веднъж
                          Ама защо да се заяждаш...Може би си кино критик..Може това да ти е работата...За повечето хора киното е забавление И в главите ни "щракат" различни "реленца"...Това му е хубавото на живота...И аз бих го гледал още един път
                          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Аз го гледах в "Парадайс" на Черни връх, уж най-доброто 3D.
                            Следователно съм отишъл за зрелището в космоса и Сандра Бълок.
                            Такива работи като фабула, драма, мелодрама, сценарий... не ме интересуват в случая.
                            Киното отдавна е само зрелище и не се товаря излишно с високи художествени изисквания към него.

Коментар

Все едно прочетох описание на "Аватар". Апропо, някой спомня ли си за това творение?

И коментаторите...

Коментар

Поредното предложение без цiцi и гилзи - Jobs

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X