Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Игра на тронове!!!
Свий
X
-
От: Игра на тронове!!!
Гледам гооо!Страшен във всеки смисъл ,показва това което е било,държавна соц .свинщина !Гледали сме я и тука,гледаме я още!Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеДърти мъже как се радват на тази приказка-недоумявам го.
ЧЕРНООБИЛ е серияла!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Кой дърт бе младия?!Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеДърти мъже как се радват на тази приказка-недоумявам го.
И на лежанка ще те бия и на кофички и на клек!
И на старт от светофара
аа само ти имаш мотор сякаш
Коментар
-
Be аз се чудя дърти мъже как се радват на сериал. Още едно завоевание на джендъризмаПървоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеДърти мъже как се радват на тази приказка-недоумявам го.
ЧЕРНООБИЛ е серияла!
Честно, не съм гледал ни една серия по- далеч от откъсите, качени в Ютуба. ДЖордж Мартин го чета покрай "Планетата на ветровете", само, че някъде на третата книга от "Огън и лед" цялата работа ми заприлича на "Дързост и красота" във фентъзи версия... с малко повече кръв и сех
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Бе и аз се чудя какво намират хората в картините на Пикасо.Едни разкривени такива - ужас! Мъча се да открия гениалното в тях - ами аз не успях.Първоначално публикуван от icos Преглед на мнениеBe аз се чудя дърти мъже как се радват на сериал. Още едно завоевание на джендъризма
Коментар
-
Факт!Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнениеБе и аз се чудя какво намират хората в картините на Пикасо.Едни разкривени такива - ужас!
А какво наистина намират в пикасо и подобните му - елитна групичка си е решила въпроса с банковите влогове "за черни дни". В банката парите се топят, в картината - не.
Не смятам че която и да е картина измерена в пари може да струва 5-6-7 цифрена сума, ако ще рисувалият я да е най-великият гении в човешката история. Като произведение на изкуството може да е безценна, като продаващ се за пари на търг предмет е просто предмет с цел някой да си начеше егото или да сложи едни кинти на дългосрочен депозит, често оказващ се с доста добра лихва.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Като малък никой не ми е чел приказки.Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеДърти мъже как се радват на тази приказка-недоумявам го.
ЧЕРНООБИЛ е серияла!
Много ми липсват.
Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
Kак ме подлъгахте да изгледам всички серии от последният сезон. Лош сценарий, нахвърляни сцени без връзка една с друга - много слаб сезон и абсолютна загуба на време. Поради хвалбите пак тук, изгледах и една серия от Чернобил. Е това и от последната поредица тронове е по-зле...Първоначално публикуван от iviedИма го и този момент, но в случая това е сериал, който надминава книгата... Не е често срещан случай... За четене има много по-добри книги, а и те не са само една. За гледане обаче - няма много по-добри сериали...It is easier to fool people than to convince them they have been fooled.
Mark Twain
https://www.flickr.com/people/195891565@N06/
Коментар
-
Е.гледай "Seal team",ма там па много тероряги и пукотевица за некои уюти мъже тука и тоя е джендърски,по -добре намери някой сериал.за приспиване!Всеки с предпочитанията си!"Чернобил"не е приятен за някои ,но е самата истина ,по цялата катастрофална трагедия!Тука съобщиха следа като облачето бяло-сиво премина и направи.марулите по 1метър ,изядохме ги ,както и всичко от градината и тогава.почнаха да се промъкват новини ,а на черно ,от вражеските станции най-вече,но почти веднага ,та се знаеше!Филма.не е длъжен да се хареса,както и всеки друг!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Гледай "Милиарди" по НВО. За мен е много добър.Първоначално публикуван от Primrouse Преглед на мнениеKак ме подлъгахте да изгледам всички серии от последният сезон. Лош сценарий, нахвърляни сцени без връзка една с друга - много слаб сезон и абсолютна загуба на време. Поради хвалбите пак тук, изгледах и една серия от Чернобил. Е това и от последната поредица тронове е по-зле...сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Много далеко е от истината, както за причините, така и за последствията.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение...,но е самата истина ,...It is easier to fool people than to convince them they have been fooled.
Mark Twain
Коментар
-
За вързката между чернобил и еднометровите марули ли?It is easier to fool people than to convince them they have been fooled.
Mark Twain
Коментар
-
Глупости.Първоначално публикуван от faster Преглед на мнениеТука съобщиха следа като облачето бяло-сиво премина и направи.марулите по 1метър ,Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
След опита ми с Играта и Чернобил, съм умерено скептичнаПървоначално публикуван от Чичо Преглед на мнениеГледай "Милиарди" по НВО. За мен е много добър.
It is easier to fool people than to convince them they have been fooled.
Mark Twain
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар