Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо допускаме да се случи това ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо допускаме да се случи това ?

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    Можеш ли да четеш?!
    Казах
    Ми хората казват, че мога пък не знам Да, не обърнах внимание на последното.
    Но така или иначе поддръжката им е много трудна ако зависи от бюджетите на местните общини. Затова едно музейче. То може и да се самоиздържа в по-голямата част от разходите си. И ето едно доста добро, поне според мен, решение.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Първо, колкото и да искате да ви се приеме вашето мнение с крещене няма да стане, пък и глухи няма. Нека си говорим нормално.

Освен това къде виждаш да сме написали ние(бодо & ко ) да започнат незабавно да се хвърлят пари по ремонтирането на комунистическите паметници?!
      Става дума да спрат да се рушат! Ако нещо не се руши умишлено много по-малко средства ще са нужни за някаква поддръжка през годините.
      Цвети, благодаря първо за уточнението с цитатите. Аз не знам как може да се крещи във форум. Големите букви бяха, защото 2-3 пъти повтарям едно нещо и всеки си знае неговото. Ако идеята ви е да не се рушат паметниците, няма какво да спорим. Аз съм първи за тая кауза. Освен това във форума не винаги може да се усети кой в какво настроение е и колко е сериозен в различните постове. Аз за себе си казвам, че винаги пиша и чета всичко с усмивка Малко по-тъпа от емотикончетата. Освен това винаги спазвам добрия тон, а някои явно се палят доста. РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА, ЩОТО НЕПРАВДИТЕ И ТЪПОТИИТЕ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ. КОЙ КРЕЩИ ТАМ...
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
        Цвети, благодаря първо за уточнението с цитатите. Аз не знам как може да се крещи във форум. Големите букви бяха, защото 2-3 пъти повтарям едно нещо и всеки си знае неговото. Ако идеята ви е да не се рушат паметниците, няма какво да спорим. Аз съм първи за тая кауза. Освен това във форума не винаги може да се усети кой в какво настроение е и колко е сериозен в различните постове. Аз за себе си казвам, че винаги пиша и чета всичко с усмивка Малко по-тъпа от емотикончетата. Освен това винаги спазвам добрия тон, а някои явно се палят доста. РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА, ЩОТО НЕПРАВДИТЕ И ТЪПОТИИТЕ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ. КОЙ КРЕЩИ ТАМ...
        Писането с главни букви навсякъде в интернет пространството се счита за крещене.

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
          Предлагам всички да отидат на възпитание и обучение при бодо. Ще се създаде идеалното общество. Само се надявам да няма изисквания всички постипили при него да са арийци, а от останалите да се правят перилни препарити )). Възползвам се от правото да разсъждавам във форума, щото като изразя мнение на живо майка ми ме гледа строго Боже, боже, нещо си се пренапрегнал май. Не казвам, че няма логика в това, което пишеш, но чак да слагаш етикет на всички, още повече на хора, които не познаваш. На мен ми е весело. Жив и здрав.
          Синко, няма да те вземат. Иначе сигурен съм, би се гордял. Изискванията са много сторги. А перилните препарати....като му дойде времето. Не слагам етикети. Не продавам нищо и етикети не ползвам. А да плюе всеки може, щом те кефи, плюй си. "Гадни комунисти, те са виновни, че съм тъп и некадърен, че дядо ми не можал да открадне достатъчно навремето, че баща ми не е бачкал частно с държавни материали и е пропил всичко, че ме мързеше да уча и се шляех по улиците, мръсни гадни комунисти дее....вашта...." и така нататък. Навсякъде има плюещи и усмихващи се хора. На мен даже ми е по-весело. Искрено се забавлявам. Някой ден ще ти разкажа за пантеона в морската градина.......

Коментар

Май трябва да живея и общувам повечко онлайн, отколкото в реалния свят Аз го използвам за заостряне на вниманието. Не съм си позволявал да крещя нито веднъж във форума - На кого? и За какво? Все пак тук сме приятели и съмишленици и най-изостреното ми поведение винаги е било спор с изслушване на другите и усмивка на уста. Хора не си крещете по форумите, недейте и в реалния свят. Аз си взимам бележка и няма "да заострям вниманието ви" повече по тоя начин.

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
            Синко, няма да те вземат. Иначе сигурен съм, би се гордял. Изискванията са много сторги. А перилните препарати....като му дойде времето. Не слагам етикети. Не продавам нищо и етикети не ползвам. А да плюе всеки може, щом те кефи, плюй си. "Гадни комунисти, те са виновни, че съм тъп и некадърен, че дядо ми не можал да открадне достатъчно навремето, че баща ми не е бачкал частно с държавни материали и е пропил всичко, че ме мързеше да уча и се шляех по улиците, мръсни гадни комунисти дее....вашта...." и така нататък. Навсякъде има плюещи и усмихващи се хора. На мен даже ми е по-весело. Искрено се забавлявам. Някой ден ще ти разкажа за пантеона в морската градина.......
            Уау. Това сега го видях. Не знам как разбра, че няма да ме вземат, след като не се познаваме. Явно телепатия. Я кажи какви са изискванията, че се чувствам непълноценен. Няма мъже явно в младото поколение, само старите кучета сте най-големите)Комунистите ще си ги плюя винаги, но това не е агресия. Не съжалявам обаче нито кво не е направил дядо ми, нито баща ми. Аз се радвам, че живея в свободна държава и съм постигнал всичко сам и без да съм роднина на партийния секретар или да съм спал с Цола Драгойчева. Аз си ги плюя с усмивка на уста. А за етикетите си прегледай постовете и помисли. Нещо обаче ти май си се отчаял или не си доволен от живота. Защо не отидеш на почивка в Куба или Северна Корея да се разтъжиш и успокоиш? Я се усмихни малко. Нещо ме притесняваш.

Не смятам повече да споря с теб. Наистина оставам с добри чувства. Хайде отивам да си взема дозата и ще си пусна чалга на плазмата....
            Последно редактирано от cveti; 14-06-09, 22:55.

Коментар

Синко, няма да те вземат. Иначе сигурен съм, би се гордял. Изискванията са много сторги.

Понеже по една случайност знам за къде става дума те подкрепям с две ръце, там при вас се калява стоманата
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Съжалявам, че темата се прероди в безсмислен спор. А Евгени Бакърджиев не бе достатъчно кадърен даже и мавзолея да взриви. Обаче определено е гледал как го правят американците.....по Дискавъри.
                Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Който го е страх от петолъчки, не ходи...на Червения площад. С удоволствие бих отишъл на почивка в Куба, но не мога да си го позволя. Уточнявам....никога не съм членувал и не съм симпатизирал на никоя партия. При нас е забранено. Просто според мен е безсмислено нещо построено да се руши. А от 1989 година насам освен рушене на всичко, строене на МОЛ-ове и хотели по морето (ама навсякъде), че и не само по морето май, друго не виждам. Обиколил съм цялата страна, помня какво беше и знам как е сега. На който му харесва......да е жив и здрав. Май не искам да пиша в тая тема повече....събаряйте си на воля. Няма и да я чета, не обичам да се дразня. Напоследък искам много тъмни очила, тапи в ушите....може да си затъмня и прозорците на колата. Да не виждам и да не чувам. Капитан Петко войвода някога издигна на къщата си знаме....."Те погребаха България", това пишеше на него. След 1989 година тая къща я събориха...Варна, гръцката махала. Сигурно е бил комунист.....

Коментар

Съжалявам, че темата се прероди в безсмислен спор. А Евгени Бакърджиев не бе достатъчно кадърен даже и мавзолея да взриви. Обаче определено е гледал как го правят американците.....по Дискавъри.
                  Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Който го е страх от петолъчки, не ходи...на Червения площад. С удоволствие бих отишъл на почивка в Куба, но не мога да си го позволя. Уточнявам....никога не съм членувал и не съм симпатизирал на никоя партия. При нас е забранено. Просто според мен е безсмислено нещо построено да се руши. А от 1989 година насам освен рушене на всичко, строене на МОЛ-ове и хотели по морето (ама навсякъде), че и не само по морето май, друго не виждам. Обиколил съм цялата страна, помня какво беше и знам как е сега. На който му харесва......да е жив и здрав. Май не искам да пиша в тая тема повече....събаряйте си на воля. Няма и да я чета, не обичам да се дразня. Напоследък искам много тъмни очила, тапи в ушите....може да си затъмня и прозорците на колата. Да не виждам и да не чувам. Капитан Петко войвода някога издигна на къщата си знаме....."Те погребаха България", това пишеше на него. След 1989 година тая къща я събориха...Варна, гръцката махала. Сигурно е бил комунист.....
                  Ако видиш предишните ми постове, ще разбереш че никъде не съм казал да се руши. За Бакърджиев съм съгласен, но да не ги изброяваме, че ако беше само той... Примера с Капитан Петко войвода не е единичен, което е тъжното. Както и да е. За безразборно накацалите хотели също съм против, но наистина нямам намерение и тука да пиша статии.Аз мисля, че те разбрах най-накрая, дано и ти си разбрал мен. Никой не иска да се дразни, аз лично никой не искам да дразня.

Коментар

Аз бих предложил, на тези, за които, чинията на Бузлуджа е някакъв символ, да си събират членски внос и да си я поддържат.Ако не стига за поддръжка, поне за ТНТ би трябвало да съберат. Аз моето съм си го дал (без да ме питат)за да я направят, както и за реставрацията на "Радецки", ама това е друго.

Коментар

• До: Защо допускаме да се случи това ?

А аз съм на мнение, че тази позорна гротеска трябва да се премахне от снагата на Балкана и да се възстанови природата. И това го казвам, като човек, който е финансирал строежа. Не зная дали помните, но ни задължаваха да си купуваме едни марки със снимка на проекта точно със цел финансиране на същия!
                      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Като сме почнали така, дайте ние младите (и аз се слагам в това число, нищо че съм на 30) да съберем пари за да се довърши величествения и красив паметник пред НДК. И той има своето място. Трябва да се полагат цветя и пред него.
                        Другари, да докажем, че не се интересуваме само от чалга и наркотици!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          Сега виждам, че заглавието на темата и анкетата са доста противоречиви.
                          Я да вземе Жоро Витлиемоф да уточни кое по точно, че на мен конкретно, повечето неща от онова време ми липсват, с изключение на псевдо-кумунистическата партия и нейните символи.
                          Защо да са противоречиви ? Темата си е за разрухата на паметниците, а точно те водят до спомени. Лошото е, че с такива теми единственото което постигаме е да се дракаме помежду си, а неможем да помогнем с нищо.

Коментар

Ами аз съм поработил и поживял по онова време. И точно партийните и комсомолските секретари нямаха нищо общо с "железните мъже". Даже удивително приличаха на сегашните партийни кариеристи с изнежени ръчички и развит ханш. "Железните мъже" си имат принципи и както и тогава, така и сега партията и политиката не са за тях.
                            Та затова не мога да свържа стойностни неща, с партийни символи.

Коментар

А аз още нещо да попитам по-възрастните. Представяте ли си някой от нашето поколение след 20-30 години да тръгне да обяснява на по-младите колко хубави са всички хотели, построени по черноморието и планините. Аз лично не. Връзката дали я разбрахте. Просто ние осъзнаваме безмислиците.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                                А аз съм на мнение, че тази позорна гротеска трябва да се премахне от снагата на Балкана и да се възстанови природата. И това го казвам, като човек, който е финансирал строежа. Не зная дали помните, но ни задължаваха да си купуваме едни марки със снимка на проекта точно със цел финансиране на същия!
                                Сега се сещам , че имаше и такава идиотщина .А на партийците май задължително им удържаха по 1 лв. или нещо такова . Като се замисля , партиините велможи и лице са искали за пред хората - в смисъл : Видите ли , грандиозен проект но с доброволен труд. Любопитно колко ли е струвала на Народната хазна тази чиния , щото то е ясно че ако са заложени 10 милиона - реално са отишли 20. Нали и бетона беше дефицит , та няма начин и няколко вили да не са врътнати пътьом , както и хонорари за Другарите , както и .. абе мани !
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X