Търся книга отбългарски автор да си купя от Амазон на английски.Кой автор е превеждан? Моля, дайте ми имена.Предпочитам английски превод,но може и иврит, френски, португалски,арабски.Купих Вазов на английски преводът е много, много лош.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся книга от български автор
Свий
X
-
-
От: Търся книга от български автор
Вазов, а и другите български класици, трябва да се четат на български! Българският е един от най-трудните езици, което е една от предпоставките, преводите да осакатяват произведенията.Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеВазов, а и другите български класици, трябва да се четат на български! Българският е един от най-трудните езици, което е една от предпоставките, преводите да осакатяват произведенията.За да го разбере човек, трябва да познава нашата народопсихология.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Пробвай това: http://www.bgbook.dir.bg/antbook_old.php?ID=5030
Честно казано - не знам дали в Амазон ще намериш нещо... Не знам и превода как е, но ако е от 1964 - може и да става.
А иначе книгата е доста описателна - може да ти стане интересно...
Коментар
-
Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнениеНадеждно ли е да я купя от там?
Ако пък не - все някой съфорумец ще помогне.
Коментар
-
Кое пък ще й хареса на Време разделно?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар