Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за екология!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
    Не само в България има такива "замърсители"

На скоро ходихме в един зоо парк тук на Тенерифе който се намира на 20 км. от града и е заобграден със страхтни поляни целите в кактуси.
    Та до този парк има безплатен автобус на 2 етажа като втория е открит(кабрио), абе направили са всичко хората парка беше зашеметяващ всякакви растения и страшно много животни с едни малки пътечки вътре все едно си в джунгла, разгедахме на всякъде много доволни останахме. Излизаме на вън да си чакаме автобусчето а там още поне 40-50 човека, всеки пие нещо или хапва. Автобуса пристига и всички хора се подреждат чинно на опашка за да се качат, пред мен стоеше една девойка с пластмасова чаша К.кола в ръка тъкмо да се качи и шовфьора се разбуча нещо на Испански спря я и направи жест че не може да се качи с чашата. Девойката се огледа но нямаше кошче за боклук наблизо, в този момент шофьора грабна чашата и я засили към поляната с кактусите а тя се окичи на един от тях като коледна украса.
    Всички останахме като втрещени.

Та не си мислете че само в БГ има такива мърльовци за съжаление са навсякъде
    A казваше, че нямало работа за мен, а ....!!!???

Коментар

Заповядай ще те посрещна подобаващо само незнам в тия кактуси как ще се врем да чистим

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Даже в Долен, Лещен, Ковачевица, Копривщица!
        Ако не вярвате и не сте виждали, ще ви взема с мен, на риба и ще окриете, че някъде, под селото има тайно сметище!....
        за Долен в община Златоград ли става дума?
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

с. Долен, мисля община Гърмен, на пътя от Г.Делчев към Доспат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X