Когато бях малък исках да стана биолог(е и сега не сам по далеч от тази профеися), имах доста добра колекця от инсекти, някой от бръмбарите бяха от защитени видове, но тогава за мен "защитен вид"не означаваше това което означава сега! На всички трябва да бъде ясно че с убиването на 1, 2 че и повече змии(а и не само)няма да се намали един вид, главно това става със замърсяването и навлизането на човека в средата на живот на дивите животни, но с такова поощряване на убиване на де що се движи, сега са останали по малко от 500 бенгалски тигъра в цял свят, носорозите са достигнали до бройки критични за тяхното размножаване. Е сега някой ще каже"какво ме греят носорозите, или тигрите/коалите, те са на хиляди километри от бг."да така е, може би не трябва да го е грижа за това което става по света, може би затова света е на този хал сега?
Много пъти съм срещал змии, и всеки път те са си хващали пътя, път противоположен на този по който аз съм тръгнал.
Пазенето на природата не се изразява само с нехвърляне на боклуци в гората, или даване на 5лв. на благотворителна организация, пазете природата за да ви радва по-дълго време!
Много пъти съм срещал змии, и всеки път те са си хващали пътя, път противоположен на този по който аз съм тръгнал.
Пазенето на природата не се изразява само с нехвърляне на боклуци в гората, или даване на 5лв. на благотворителна организация, пазете природата за да ви радва по-дълго време!
Коментар