Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пепелянка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Я! Безкрак гушер! Супер, отдавна не бях виждал...
    Аз вкъщи си гледам зелен...мнооого е зъл
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

и аз си имах навремето. ок. 25 см. със синя глава, абе всички екстри за модела . а с какво го храниш сега, щото аз моя го мъчех само с бял червей от рибарския магазин и му беше гадничко, завалията

Коментар

Дявол Коледа

Леле ти си имал доста сериозни срещи с змий е ухапаха ли те определено не
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

и двте (пепелянката и водната) имаха късмет, че съм близо, щото бяха паднали в канала (за полагане на кабел) и едвам ги отървах от работниците с лопатите
          - аааа, оно ме дебне да ме уапе, че га утепам
          ......и тва е
          опитвах се да им вменя, че не е нужно да трепеш всичко, което мърда, ама не мога да се похваля с особен успех

Коментар

Първоначално публикуван от denislav
            и аз си имах навремето. ок. 25 см. със синя глава, абе всички екстри за модела . а с какво го храниш сега, щото аз моя го мъчех само с бял червей от рибарския магазин и му беше гадничко, завалията
            Моя май е момиче, щот синьото му е едва загатнато, повече му е жълт вратът. Иначе в терариума като пусна от пинките, те се заравят в пясъка и след около седмица се излюпват мухи, които няма къде да отидат, понеже терариума е със ситна мрежа и стават на храна
            Иначе му купувам и щурчета, има ги в някои зоомагазини - 4лв за 20 бр. Стигат за около 2 седмици. Иначе напоследък много му се услажда варено яйце и го глезя, с голям кеф го яде. И сурово месце на малки късчета обича. Абе не е като жабите само мърдащи неща да хапва, спокойно може да яде и месо и тн... Нямам му хубави снимки, иначе да съм ги качил.
            Иначе е много зъл, опитва се да захапе де що се движи покрай терариума когато не е в настроение, смята стаята за своя територия, и си мисля че в такъв момент ако излезе няма да бяга да се крие а ще дойде и ще ми увисне на крачола на панталона със зъби
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Щом е такъв злобар , бъди сигурен , че е женски!

Коментар

така като стана дума за домашни влечуги май ше взема пак да се запаля и да реализирам гущерариум....
                децата сигурно ше се радват, ама не знам със жена ми как ше се
                спогодят

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов
                  Да ти кажа и аз така мисля...
                  Ще се опитам това лято да хвана още един, ама мъж, дано се поуспокои...

Коментар

Леле много готини снимки а този гущер къде успя да го намериш знам че е много трудно да срещнеш такъв.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                      Ама недей само да мислиш ,ами провери и се допитай с разбиращи,за да не направиш някоя мъжка двойка
                      B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                        Първоначално публикуван от quadra
                        Ама недей само да мислиш ,ами провери и се допитай с разбиращи,за да не направиш някоя мъжка двойка
                        E, няма лошо нали разрешиха браковете м-у "мъже" , що да не си направи и една лез....ка двойка гущери . Най- малкото ще е уникално.

Коментар

Gichev
                          МнениеПуснато на: Пет Фев 10, 2006 9:43 am Заглавие:
                          Леле много готини снимки а този гущер къде успя да го намериш знам че е много трудно да срещнеш такъв.
                          абе такава ми е работата - на открито и сред природата и срещам разни гадинки
                          довечера ше кача още снимки от вкъщи, щото в работата проксито не ми дава да ъплоудвам

Коментар

Каква по точно да не си биолог, а в кой град си?

Коментар

аа, не, не съм биолог, но обичам всякакви гадинки (освен хлебарки :x )
                              работата ми е свързана със строителство на оптични кабелни линии.
                              ето още приятелчета

Коментар

Въх , туй първото жабище какви бутове е отпрало , м-м-м - вкусни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X