Първоначално публикуван от mitkov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пепелянка
Свий
X
-
Чакай тогава да си освободя повече място в кутията за ЛС, че е почти пълна
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

-
Митков, правилно си постъпил
Примерно аз ходя в Национален Парк Централен Балкан
На различни места се ходи с различни неща с мотор, с джип, пеш. На местата където се ходи пеш по каменистите патеки има НЕВЕРОЯТНО много змии
Макар, че е резерват съм убивал някъдев към 3-4 само тая година
А по тези туристически пътеки ходят и малки деца
Коментар
-
Ехе-е, значи аз съм най-назад с тая двупедя змиичка.
Ама довечера ще причакам Ламята и ще го пукна от бой да видите тогава кой ще води в класацията за влечуги !
-------------

Коментар
-
Щом е за повеждане в ранглиста, няма братчеди
-------------

Коментар
-
diavol koleda
С риск да ме намразите:
Немога да си обясня от години едно нещо каква е тая неприязън на хората към змиите да не би плъховете дето разнасят всички болести да са ви по приятни незнам може и да е така или само щото плъха не е отровен никои не му обръща внимание всички трябва да осъзнаят едно нещо и то е много просто няма змия която да убива за кеф змията убива само за прехрана и за самозащита имам питане някои ако ви настъпи на вас приятно ли ви е предполагам че не най-малкото ще извикате е змията не може да вика а и е животно за разлика от човвека за това хапе основно правило е в гората с къси панталони и обуви които не са за там не се ходи много ми са интересни туристите като тръгнат по едни къси гащи и сандали из пущинака и после змия ме ухапал тръни ми се набили ако има твърде много змии в самия град това е проблем и трябва да се реши от общината както стои и всъшност слчучея с комарите казвам ви не е нужно безпричинно да се избиват змийте за тая работа има таралежи
ако не те е ухапала няма какво да ти направи по принцип змйите ги е страх от хората другото нещо е че в България нама змйи с толкова бързо деистваща отрова за да се правят мелодрами познавам една жена която докато сбираше сено беше ухапана от пепелянка и въпреки тъпотиите на докторите в Пирдоп и няма нищо само ще ви кажа че в Копривщица дикторката беше объркала и и беше сложила грешна инжекция в Пирдоп също беха омотали нещата и при все че няколко часа я бавиха всичко се оправи и нищо и няма и не на последно място един начин да се спасиш ако си по на дълеч от лекар начина е като на раната от ухапването сложиш нишадър това е изпробван начин един бивш колега на брат ми го беше ухапала усоиница в Стара планина и човека които е бил с него е носил нишадър сложил му го е на раната и го е превързал незнам какво е въздеиствието и имало ли е смисъл ма човека се е прибрал от планината след два часа и чак тогава са се добрали до доктора и са му били серум нищо му е нямало жив си е също искам да допълня В НИКАКЪВ СЛУЧЕИ НЕ ПОЧВАИТЕ ДА ПРАВИТЕ ФИЛМУВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ ОТ СОРТА РЕЖЕМ С НОЖ РАНАТА СМУЧЕМ И ВСИЧКО Е ОК това са глупости прави се превръзка малко над ранта за да се намали кръвобръщението като периодично тази превръзка се отпуска за малко за да не спре съвсем нормалното кръво обръщение стремете се да намалитие излишните движения не искам никои да убидя но Митков не убиваи змйи те не са вредни
С уважение:
Д.ДоросиевДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
От утре - всички задължително с нишадър в раницата! Дяволе , змията и жената разбират само от бой по главата , щото едната използва главата си за да хапе , а другата за глупости.Митков , теб май те объркаха с ония изчанчените по Анимал Планет,дето като видят някоя змия и припадат в захлас.А бе видиш ли змия , още повече отровна , трепи я и хич да не ти пука кой какво ще бърбори.
Коментар
-
Напълно подкрепям!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Природата и всички нейни обитатели трябва да се уважават и трябва да възпитаваме децата си да го правят....риск от ухапване има но змиите са плашливи животни и по принцип както почти всички диви такива бягат от хората....да си запазим природата защото и без това имаме(казвам го в множествено число защото повечето хора са така) толкова нехайно отношенив към нея че няма накъде....а имаме толкова красива страна....една от причините да карам оффроуд и толкова да му се кефя е че излизам сред природата и и се любувам....зиме лете всякога...ако няма диви места на които даз отидем гаранция няма да ни е толкова кеф.....офроуд в западна европа през крив макарон по начина по който ние го правим да дръпнем с моторите или джиповете на където ни е кеф....Така че като призив по скоро да е не като упрек или друго нека да уважаваме природата.....Иронията в случая е неуместна....Ей,Митков!!!НЯМА ДА ТРЕПЕШ ПЕПЕЛЯНКИТЕ,ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯМЕ!!!Като е на пътя на децата,ще вземеш да я преместиш или им кажи да не се разхождат там!То най-добре да им я покажеш и да им обясниш,че не е страшна ако не я закачат,и да ги научиш да си гледат в краката като ходят по такива места,ама едва ли...Вземете я махнете тая снимка и не се гордей с постъпката си,щото не бива така!Ако някой пририодозащитник случайно види това съвсем ще ни намрази.То не стига че разораваме девствените полянки по планините,ами сега и животните трепем!
ПП.Ами жабата с кво те заплаши??[img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]
Коментар
-
Г-н Плакатист , мисля , че иронията е уместна навсякъде , за да не е сив живота ни.Но щом искаш сериозно , ето какво ще ти кажа и ще млъкна , за да не те дразня и аз .Аз съм на 42 г. и имам един син на 5 г. , който е слънчицето за очите ми и сърцето на душата ми.Ако не дай боже го ухапе някоя така ревностно защитавана от теб и други във форума отровна змия и му се случи/пак не дай боже/ нещо лошо на първия , аи на всички останали , които понечат да ми обясняват колко са полезни и добрички отровните змии , ще им откъсна главите един по един и ще ги накарам да си ги ритат така до преизподнята , и ще отида там , за да ги измъчвам до веки веков.Смоковете са най-добрите ловци на плъхове и нямам нищо против тях , но виж отровните -тия в България трябва да се унищожават по всяко време.Аман от природозащитници и всякаква тям подобна напаст.Това , което не харесвам в такива типове е , че подминават наистина сериозни проблеми , а се занимават с неща , които ще им донесат по-добри дивиденти/разбирай слава/.Това е ,което ти и някои други по-горе изказали се ме провокираха да ви кажа .Ако не сте съгласни с мен -добре , не е задължително и ви разбирам , но не се опитвайте да критикувате някой , който не споделя мнението ви и да му вадите от сто кладенеца вода за да докажете , че ето видите ли , колко са полезни и добрички отровните змии и , и колко лоши са хората , които не ги обичат и с право според мен ги трепят. Точка.
Коментар
-
Напълно уважавам гледната ви точка г-н Севов....въпроса е принципен...да съм жив и здрав и аз и всички останали... да имаме деца...и мен и децата ги грози потенциална такава опасност...но това не би ми дало основание да реша да водя война срещу света така както е устроен ...просто имам друг мироглед спрямо тези неща....може в последствие да се променя....Искам задължително да запазя добрия тон...не се заяждам с никого...споделям мнение както и Вие. И все пак най малко бих могъл да споделям мнение за слава....не е тук мястото...Вие пожелавате да приключим да говорим за това....няма проблем...искаше ми се да ви отговоря по възможно най толерантния начин преди да сложим точката
Все пак змиите както Вие сам посочихте не са най големия проблем...
[img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]
Коментар
-
браво бе
вие сте пример как трябва да се води диалог без да се обиждаме
да ви кажа не предполагах че претрепването на една пепелянка щте породи такива дискусии
както каза петър манолев всяко лято само той претрепва по 3-4
а на мен тва ми е първата пепелянка която съм убил
освен нея съм убивал и една друга змия 2001г в австрия ми излезе една покрай една река само че тя не знам каква беше но беше много голяма
бяхме заедно с един австриец човека като видя че я претрепах нищто не каза но после ми спомена че ако ни види някой от тамошните природозащтитници щте има да мрънка
да ви кажа на последък много е модерно да се защтитават животните и все по малко е модерно да се защтитават хората
а ми се струва че един човек е много по ценен от всичките животни взети на куп
ето на
в софия например много ги защтитават уличните кучета а вече станаха сума ти инциденти заради тях
самия мен докато бях студент в софия са ме нападали
славаБогу не можаха нищто да ми направят но никак не е приятно
и аз обичам природата и животните но преди всичко трябва да се гледа да се помага на хората
дори и само един човек да спасим си заслужава да избием всички кучета
честа картина май взе да става да се даде храна на някое куче а в същтия момент ако някой просяк поиска нещто да бъде изгонен
тоест ценим го по малко от кучето
не мога да се съглася с такова отношение
човека винаги трябва да е по ценен от всички животни взети заедно
защто мислите например че сега се избиват толкова много птици и заразени и повечето не заразени покрай ,заплахата от птичи грип
защтото хората са много по ценни за това
трябва да се защтитават животните но не и да се издигат едва ли не в някакъв култ
все пак покрай дискусиите взех да се замислям и може би друг път ако срещтна пепелянка няма да я убия
зависи къде и как щте я срещтна ако е в близост до града няма да и се размине със сигурност
ако е някъде по далеч в гората щте гледам да не я трепя
но и при най малка вероятност да ухапе мен или който и да било на около пак няма да и се размине
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар