Първоначално публикуван от disko04
Преглед на мнение
Няма да коментирам по горното в технически аспект,защото е неграмотно написани изложено и т.н
Не се заяждам ,не се караме.....Търсим обективната истина.
С твойте камъни,по твоята глава.
Имаш дефектирал уред,жена ти го пипа...(дефектиралия уред) ....протича ток по голям от 30/300 ма.....за единица време.....това време е заложено в дтз-то
От там следва таймера за реакция на дтз-то....през това време тока през жена ти,е променлива и няма ограничение.....той зависи от много неща ,съпротивление на кожата ,дали е стъпила боса ...да не го коментираме.....не се заблуждавай че той ( тока) е 30 милиампера ....това е старт на процеса.Колко и какво ще мине през нея,е по скоро божа работа,късмет или късата клечка.
Та значи ти,смяташ че ще и спасиш живота,като я оставяш да я перне напрежение Х ,за времето за реакция на защитата....Освен жена ти,там може и да бъде детото ти,внуче и т.н
Значи оставяме на волята на едно такова устройство,да опази горните жена деца и нас,като първо ги оперка лечебно (дано)със х ток и напрежение х.....за кратко време.
Вместо това при аналогичната ситуация без дтз.....корпус уред заземен....пробив .....корпус...късо....предпазител ,долу токов кръг....женати преспива детето в детската през това време ..,...става по някое време и вика ....Христооооо......не работи нещото.
Вземи си оправи контактите у вас .Тея наредби са писани заради такива умници.
Три проводна линия,дтз е Ок с две ръце и два крака.
Имената са случайни...да няма обидени.
Краткия отговор е ДА! Против съм! Да ме шибне напрежение щото няма заземление...Аз,наредбата и ....
За незнам кой път моля да спреш да пишеш такива неща.
Коментар