Първоначално публикуван от Roninn
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ел въпрос.
Свий
X
-
Правоъгълен/квадратен, черен/сив, голям/малък. Избрай си. Но можем да говорим и за електрическата четка на жена ти, сешоара, нощната лампа т.н. Или това за теб не е електричарска работа ако не е промишлен обект.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
-
Контакта го боли фара,ако щеш и вибратор на някой от семейството....щото сега е модерно,във всяка къща ..и т.н какво ще му завреш....Той си е контакт ,иска фаза,нула и земя.....Това е условието....Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
Правоъгълен/квадратен, черен/сив, голям/малък. Избрай си. Но можем да говорим и за електрическата четка на жена ти, сешоара, нощната лампа т.н. Или това за теб не е електричарска работа ако не е промишлен обект.
За по интересно нека да е котлон с нагревател,готварска фурна,пералня,бойлер ако нямаш против,ако още по нямаш против проточно бойлерче тип юнга....Ел.Скара ако приемеш и любимите ми....климатиче!
ти си нататък в разсъжденията.Айде сега обясни как ти си заземи контактите публично и колко е смело ...не ме интересува ДТЗ-то ти....Не ме интересуваше и преди в по горните постове....Интересува ме как на дву проводна линия с ДТЗ си заземи контактите...И не обяснявай кое как работи.
Обясни и как ще го направиш това на някой клиент срещу заплащане.Последно редактирано от Roninn; 11-04-23, 19:16.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
- 1 like
Коментар
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Това е снимка на твоя линк,от твоя пост със двупроводната ти схема на дтз.Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
Правоъгълен/квадратен, черен/сив, голям/малък. Избрай си. Но можем да говорим и за електрическата четка на жена ти, сешоара, нощната лампа т.н. Или това за теб не е електричарска работа ако не е промишлен обект.
С това разбирам колко си в час.
Ариведече,ще се видим в някоя друга тема....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Ами обясни де. Нали ти си тоя с тапиите, винтовертите и претенциите?Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение...С това разбирам колко си в час....
Някаква част от нас са самоуки електричари. Кажи какъв е проблемът за да го прозрем и ние, и да не ни загуби човечеството като генетичен фонд от някоя наша си недомислица?
Коментар
-
Леле, на тая тема въпреки скромното ми участие някой е време да пусне водата.
Човек да не пита как най-добре да свърже 10 жици.
Винаги на финала чуфутите са виновни
Апа вие накрая си земете стаяПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеАми обясни де. Нали ти си тоя с тапиите, винтовертите и претенциите?
...

Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Доказал си през годините че си голямата работа, обаче не прекалявай защото като изключим специфичната практика с която професиално си се сблъсквал, не си човека измислил как да върви електрона.Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
Контакта го боли фара,ако щеш и вибратор на някой от семейството....щото сега е модерно,във всяка къща ..и т.н какво ще му завреш....Той си е контакт ,иска фаза,нула и земя.....Това е условието....
За по интересно нека да е котлон с нагревател,готварска фурна,пералня,бойлер ако нямаш против,ако още по нямаш против проточно бойлерче тип юнга....Ел.Скара ако приемеш и любимите ми....климатиче!
ти си нататък в разсъжденията.Айде сега обясни как ти си заземи контактите публично и колко е смело ...не ме интересува ДТЗ-то ти....Не ме интересуваше и преди в по горните постове....Интересува ме как на дву проводна линия с ДТЗ си заземи контактите...И не обяснявай кое как работи.
Обясни и как ще го направиш това на някой клиент срещу заплащане.
Правиш се на луд когато те питам за електроуреди които се захранват от ДВЕ жици. Колко са те в ежедневието? При теб колко са, у вас колко са? Колко им пука къв ти е контакта? Не се прави че си на Марс и ядеш доматите с кОлците.
За публиката, една Дефектно Токова Защита може да Ви спаси живота!!! Внимавайте със "специалистите".
ПП Абе като се замисля, явно не си на ясно.
Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Тона във форума отдавна се промени в посока “ти знаеш ли колко ми е голяма пи*ката”, лошото е че това се подхвана и от така да се каже от “властимащите” и когато опонираш на някого ти се отговаря не с аргументи а с въпроси от сорта “абе вие що си биете негрите”
088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
- 3 likes
Коментар
-
В случая, при двупроводна инсталация е по-добре да се сложи комбинирана ДТЗ с предпазител, оразмерен за предвидените консуматори.
При двупроводна инсталация има шанс случайно да изключва ДТЗ-то. Но ще опази каквото трябва при нужда.
Това се дължи на нулата от трафопоста, която се различава от потенциала на "земята".
Коментар
-
Мойте са такива с предпазител и в старата част от къщата където е двупроводна никога ДТЗ не е дала грешки.Първоначално публикуван от stefsab Преглед на мнениеВ случая, при двупроводна инсталация е по-добре да се сложи комбинирана ДТЗ с предпазител, оразмерен за предвидените консуматори.
При двупроводна инсталация има шанс случайно да изключва ДТЗ-то. Но ще опази каквото трябва при нужда.
Това се дължи на нулата от трафопоста, която се различава от потенциала на "земята".Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Да, но притежателят на "имам снимка на 100 кила ДТЗ" и "имам ей толква (показва се с опънати настрани ръце) автоматични предпазителя" каза, че не можело...
Коментар
-
"Roninn коментира
Днес, 00:03
Disko04...Спри се бе човек.Това е отчайващо."
Големият проблем е че заблуждаваш хората че не могат да си сложат ДТЗ в къщи, за фирмите ти отговаряш. А като ги заблуждаваш ги подлагаш на риск. Така че ти се спри. Разбира се работата трябва да се свърши от човек който знае какво прави.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
И до какъв извод стигнахте ? ДТЗ може да се сложи на двупроводна инсталация като задължително контакта или консуматора е занулен преди ДТЗ-то, поради причината че ДТЗ-то прекъсва и фаза , и нула. За трипроводните линии си има непрекъсваемо заземяване и е лесно.
-
Така е Анатоли, само дето линията си остава двупроводна до таблото. Може да речем след таблото да си я направиш с трети проводник за зануляване, но това не я прави трипроводна, Защото нямаш земя от стълба или ако не си закопал земно по правилата.
-
-
"piron45 коментира
Днес, 18:16
И до какъв извод стигнахте ? ДТЗ може да се сложи на двупроводна инсталация като задължително контакта или консуматора е занулен преди ДТЗ-то, поради причината че ДТЗ-то прекъсва и фаза , и нула. За трипроводните линии си има непрекъсваемо заземяване и е лесно."
До контакта стигат фаза и нула без земя, включил си уред с две жила, огледай се колко са около теб, прекъсва жилото на нулата, уреда се офазява и ти го пипаш като отвеждаш към краката ти (към земя) ток достатъчен да ти създаде проблеми. Ако имаш ДТЗ при 30мА тя изключва. Ти против ли си?!?Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар