Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кухненски плот - от какво да бъде ?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеМоят плот ще го "произвеждат" поне 10 работни дни. А още не съм го поръчал, щото старият съм го лепил с някакво моментно лепило и още не мога да го сваля без да потроша плочките. А ми трябва да го ползвам за шаблон.
Без кухненска мивка животът не ми харесва, явно ще мина през временен плот.
Та още събирам идеи - всички, които не харесват на Чавдар кухнята, може да постнат своитеРиболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнениеМоят плот ще го "произвеждат" поне 10 работни дни. А още не съм го поръчал, щото старият съм го лепил с някакво моментно лепило и още не мога да го сваля без да потроша плочките. А ми трябва да го ползвам за шаблон.
Без кухненска мивка животът не ми харесва, явно ще мина през временен плот.
Та още събирам идеи - всички, които не харесват на Чавдар кухнята, може да постнат своитеДизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
artefekt коментира
Вчера, 08:17
Може да се каже...по-правилно. Липсва ти плот между хладилника и мивка, както и след котлона.😉
Няма място!Излязохме извън предвидения кухненски бокс.Можеше да се удължи в посока мивката,но щяхме да се лишим от дрешник в спалнята.Ново строителство(2008 г.),ваканционен тип.
-
Абе какво имате предвид под "правилно" и "неправилно" проектирана?Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
ако има някой мераклия да разбере колко неправилно проектирана му е кухнята, ще му покажа една две групи във фейса, където да си качи проекта - бързо ще си го получи хахаха
-
IvanIvanovi коментира
Вчера, 08:34
има си принципи и правила..... спазва се път на храната
Вадиш храната от хладилника,слагаш я на плота.Миеш.Подготвяш на основния плот и мяташ на тигана или у фурната..
Нищо не е относително в случая и няма дадености!Правиш ли ремонт(подобрение) на кухнята,най лесното и евтино е преправянето на ВИК и ел инсталацията.
-
-
Защо българинът не е...е на площада? Защото всеки ще му дава акъл. Има си базови принципи , но както каза Чавдар , всичко е относително. Например човек убивах , за да си направя фурната да ми е на нивото на плота , но просто нямаше как да стане, защото мястото е кът и губиш площ за плота после. Но това е което е .
- 2 likes
Коментар
-
Правилно е, ако в началото си имал някаква цел и накрая си я постигнал.
Когато аз правих моята, имаше няколко цели:
- никакво място за хлебарките (където беше възможно, шкафовете ми са без гръб и страни. Монтирани са директно на стените и няма местенца за криене);
- много място за съхранение (всички шкафове са до тавана. Най горе се стига трудно, но някои неща се използват веднъж годишно);
- да е удобно на жената (печка, миялна, мивка, работен плот/полу-остров и коша за боклук са разположени на около 3 кв.м.).
Само скапания плот на мивката нямах време да го чакам, и го направих от ПДЧ, с ясното съзнание, че няма да е вечен. Е, изкара едни 14 години, и отгоре хич не му личеше колко е изгнил. Но се наложи да сменям тръба, и сега и него ще го направя от тенически камък.
ПДЧ-то си е много добро, стига да няма вода наоколо.Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
- 2 likes
Коментар
-
Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар