Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да подредим гаража си !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да подредим гаража си !?

Поцинкована ламарина малко е скъпо но е надежно според мен Успех с начинанието.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

ламарина не искам да слагам,защото през зимата трябва добра изолация-повече пари,време,
      лошото на ламарината при дъжд лупа яко,а лятото се разпъва и пука по цял ден,все едно връбчета ходят отгоре

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
        дървен "под" отгоре плоскости ондолин,
        Според мен това е правилното! Може вместо дървен "под" плоскости OSB!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Моето гаражче е малко, но за това пък адски разхвърляно. Поне пежо половина мога да събера от частите вътре
          Тъи като си нямах работна маса, си напавих - от старата врата на банята, подпряна върху няколко стари джанти/гуми

Коментар

ламарина не искам да слагам,защото през зимата трябва добра изолация-повече пари,време,
            лошото на ламарината при дъжд лупа яко,а лятото се разпъва и пука по цял ден,все едно връбчета ходят отгоре
            Какво стана с тоя твой гараж.. Давай инфо че темата запустя
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Ами ако сложиш дървен покрив отгоре с ламарина или керемиди ?
              [I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]

Коментар

майстора се бави,в понеделник идва и почваме,а до тогава се почиства яко ,защото вътре има 5тона железо и буклуци и малко трудно.
                ако на някой му трябват чугунени радиатори да се обажда,защото до края на другата седмица отиват на едно място,наречено скрап.

Коментар

И азззз.. съм в очакване Да не забравиш като започнеш проекта и да снимаш
                  [I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]

Коментар

Боже,а аз си мислех че моя гараж е разхвърлян!

Понеже имам проблем с гризачите,които обичат да се крият измежду хилядите боклуци в гаража....един ден просто полудях.
                    Събрах всичко /потребно и непотребно/ и го изхвърлих.
                    Оставих си само инструментите и една кофа с болтчета и такива нещица.
                    Какво да ви кажа,олекна ми.....
                    Съветвам ви и вие да го направите,ако държите разни боклуци,които смятате, че някой ден моооже и да ви потрябват.
                    Чувството след процедурата е все едно ти е паднал камък от плещите.

Коментар

• До: Да подредим гаража си !?

Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнение
                      Боже,а аз си мислех че моя гараж е разхвърлян!

Понеже имам проблем с гризачите,които обичат да се крият измежду хилядите боклуци в гаража....един ден просто полудях.
                      Събрах всичко /потребно и непотребно/ и го изхвърлих.
                      Оставих си само инструментите и една кофа с болтчета и такива нещица.
                      Какво да ви кажа,олекна ми.....
                      Съветвам ви и вие да го направите,ако държите разни боклуци,които смятате, че някой ден моооже и да ви потрябват.
                      Чувството след процедурата е все едно ти е паднал камък от плещите.
                      И ако ти потрябва нещо което си имал но си изхвърлил.. Кофти тръпка, все пак тези всичките непотребни неща са купени с цел да вършат някаква работа.. Ноо те вършат работа, но не в гаража а в хола на боклукджиите
                      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

ето една снимка от вчера,вече сме в създателна фаза,ама съм скапан от работа и снимки няма....
                        и да не помислите ,че тоя вътре съм аз

Коментар

ето една снимка от вчера,вече сме в създателна фаза,ама съм скапан от работа и снимки няма....
                          и да не помислите ,че тоя вътре съм аз
                          Докъде стигна със строежа колега, айде че май забрави за репортажа

Коментар

как докъде,?! до крушата,ама в тоя случай е череша и пречи след като височината стана 2.20.довечер ще има снимки.

Коментар

За удобно прибиране на малки болтчета и гайки може капачките на малки бурканчета да се прикрепят с винтове от долната страна на дървен рафт така че резбата да си виси надолу- бурканчето се пълни и се навива на капачката - прозрачно е и се вижда какво има вътре а рафта отгоре може да се ползва за друга цел. както и долният рафт.

РАФТЧЕ не - равче
                              МАНИАК не - маняк
                              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                                За удобно прибиране на малки болтчета и гайки може капачките на малки бурканчета да се прикрепят с винтове от долната страна на дървен рафт така че резбата да си виси надолу- бурканчето се пълни и се навива на капачката - прозрачно е и се вижда какво има вътре а рафта отгоре може да се ползва за друга цел. както и долният рафт.

РАФТЧЕ не - равче
                                МАНИАК не - маняк
                                Доста интересно, бях го забравил този номер.. Правил съм го в 3-4 калс по бит и техника Мерси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X