Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да изберем качествен матрак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как да изберем качествен матрак

Изборът на матрак е много индивидуален. Все пак различните хора имат различни предпочитания. Аз мога да кажа, че матраците от мемори пяна са най-удобни. Но трябва да се ходи много и да се пробва, най-важното е да се спи удобно, а това става с много обикаляне и пробване.

Коментар

Първоначално публикуван от меги8621 Преглед на мнение
      Изборът на матрак е много индивидуален. Аз мога да кажа, че матраците от мемори пяна са най-удобни.

Извървях този път с избора и компромисите.
      (благодарност към колегите споделили своя опит )
      Преди половин година закупих матрак 160х200 х25 на НАНИ с 4см. мемори пяна, двулицев и подматрачна рамка "направи си сам".
      -Резултата е по спокоен сън, за 100те ми килограма!
      Пробите не се броят-Важен е само резултата!
      -Успех на "дерзаещите"!!!

Коментар

Къде е тази промоция
        Александър

Коментар

Aз купих от промоцията на Тед .
          Много съм доволен . 160/200 мисля че беше 299лв
          Май обаче я няма вече тая промоция.

Коментар

Какво мислите за iSleep - произвеждат се в Португалия по лиценз на Магнифлекс.
            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
              Какво мислите за iSleep - произвеждат се в Португалия по лиценз на Магнифлекс.
              Разходи се до Айко и пробвай кой ще ти пасне. Имат над 10 различни вида.

Коментар

Всичките са ми еднакво по-хубави от стария - не мога да избера. Пробвах всичко. По-скоро се чудя откъм издръжливост как ще са. Но щом им дават 16 години, вероятно ще са добре.
                Александър

Коментар

Взех Magniflex Relano Neo - няма мемори пяна. Ако толкова ми е твърд след време ще взема топ матрак с мемори пяна.
                  Александър

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                    Ако не бързаш, може да издебнеш някоя промоция на маттро . нет - често ги правят.
                    Аз от там си взех моя Нани Модерато Хард с 50% намаление.
                    Когато се заех със задачата да търся матрак който да замени вече изтърбушеният ми не вярвах, че тази задача ще е толкова сложна. На пазара никога не подозирах, че се предлагат безброй модели еднолицеви и двулицеви, изчетох всички теми свързани с матраците, обиколих над 10 магазина лягах, въртях се ... абе чудо Но най-много ми допадна матрак Green Laif http://www.mattro.net/producti.html?...tegory_id=3261, първо дамаската на матрака е уникално приятна на докосване сигурно заради високото съдаржание на памук, матрака е нито мек нито твърд а отвътре е с тези пружинки които са опаковани индивидуално има си и мемори пяна. Мога да се похваля, че болките които ме съпровождаха след сутришното ставане вече ги няма В магазина в който го тествах цената беше около 1000 лв. влезнах в mattro.net и там го "откраднах" на половин цена!

Коментар

Нa мен ми писнa от прехвaлени боклуци,2-3години ,с пружини или не стaвa нa "дреп".Нямa дa имa следвaщ нов ,отвaрям и ремонтирaм сaм с подходящите мaтериaли и нормaлни ЗДРAВИ дървени зaготовки без сглобки телбот ,a яки винтове,щото нaистинa ми писнa.Дaвaш по 500 левa зa мaтрaк и не може дa си изкaрa безпроблемно дори гaрaнциятa,м...кa му!
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Хм, точно преди 10 години и аз бях пред подобна дилема. Чудих се с какво да заменя стария матрак. Добър човек ме посъветва - какъвто и да вземеш с пружини, все ще съжаляваш. Е, послушах го. Взех си латексов матрак на Тед. Преди няколко дни му изтече 10-годишната гаранция, но все още е като нов и спя с кеф на него.
                        HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Re: Как да изберем качествен матрак

Аз минах през същото. Купих 2 латексови на екон и приключих с драмата. Вече няколко години съм си ОК, малкия също.

Коментар

Явно аз съм единствения който се оплаква от латексов матрак. Не съм спал на друг, който да запарва както латексов...
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от didi_ani Преглед на мнение
                              Когато се заех със задачата да търся матрак който да замени вече изтърбушеният ми не вярвах, че тази задача ще е толкова сложна. На пазара никога не подозирах, че се предлагат безброй модели еднолицеви и двулицеви, изчетох всички теми свързани с матраците, обиколих над 10 магазина лягах, въртях се ... абе чудо Но най-много ми допадна матрак Green Laif http://www.mattro.net/producti.html?...tegory_id=3261, първо дамаската на матрака е уникално приятна на докосване сигурно заради високото съдаржание на памук, матрака е нито мек нито твърд а отвътре е с тези пружинки които са опаковани индивидуално има си и мемори пяна. Мога да се похваля, че болките които ме съпровождаха след сутришното ставане вече ги няма В магазина в който го тествах цената беше около 1000 лв. влезнах в mattro.net и там го "откраднах" на половин цена!
                              Радвам се, че написаното от мен е било полезно на някого.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                              Явно аз съм единствения който се оплаква от латексов матрак. Не съм спал на друг, който да запарва както латексов...
                              На мен не ми запарва. Добри са за парите си - с 50% намаление.
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Здравейте на всички,аз също си търся матрак за сега съм се спрял на Magniflex Relano Neo,Molyflex medical form и Нани sirena ultraflex.От прочетеното от форума и от пробите по магазините,се уверих,че ми трябва твърд матрак.Забравих да спомена,че съм 140кг. от посочените по-горе съм тествал единствено първият на магнифлекс и ми хареса.Вторият е по-евтин което ми допада,но го няма в Плевен,последният Нани ще го пробвам до няколко дена.Към кой модел ще ме посъветвате да се насоча,става въпрос за размер 82х190см.?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X