Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да изберем качествен матрак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как да изберем качествен матрак

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    За креватните гимнастики трябва мерак, а не матрак. Освен това те са 15 минути, а после 7 часа е сънят, който също е важен. Започвам и аз да търся матрак, но ще е най-мекият на пазара, обещавам.
    15 минути ли?!
    Значи само още 14 и ставам идеален!

Иначе всеки сам си преценява кое му най-удобно, но аз ако избирам пак матрак изобщо няма да се мятам на скъпи уж качествени марки.
    То на българина му е в кръвта да купи нещо, дето да е до живот, че и за децата да остане.
    Матракът е като гуми за колата или обувки - просто консуматив - ползваш 3-5-7 години и хвърляш.
    Ако не държиш да е твърд има чудесни "прости" дунапренени модели - к'во като след 5 години може да слегне - като ти писне - купуваш нов.

Коментар

Здравейте колеги!Заслил съм се да си купувам матрак НАНИ!Някой ползвал ли е марката да каже някакви отзиви!Модела е Сирена мемори!
      TLC 120 Prado
      Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Качествен матрак - Happy Dreams - Imperial
        Както го помириша, заспивам веднага.
        0885600006 - Чичо Коце

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
          Здравейте колеги!Заслил съм се да си купувам матрак НАНИ!Някой ползвал ли е марката да каже някакви отзиви!Модела е Сирена мемори!
          Виж #99. Аз съм доволен от марката. Едно много голямо предимство е свалящия се калъф, който може да се пере.
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Привет нроде, идвам при вас да попитам какво мислите за тоз иматрак на Тед? З апръв път ще купувам матрак, чета че техните са некачествени, но да ви попитам все пак? В момента е на 1/2 цена.

Коментар

Кой е матрака все пак?

Аз ползвам Favorite S та Тед и съм доволен, в предвид, че все пак е евтин. Наскоро купих такъв и за леглото на по-голямата ми дъщеря. Хибриди са - малки пружинки в калъфчета + пяна, но са ни много удобни на цялото семейство. Най-старият вече стана на 5 години и е като нов.
              Задължително обаче ги ползвам с протектор, който е водонепроницаем, но отгоре е хавлиен и не справа - заради децата.

Коментар

Здравейте.Изчетох всичко написано по темата,но никой не спомена за заблудата наречена "седем зони" на комфорт.Матрака Favorite S на Тед е същия имам го от две години и е пълен провала струваше 500 и нещо лева.Тези вълшебни зони представляват редуване на ивици /зони/ от твърди и меки пружини от тези дето са опаковани по отделно.Усещането е да се спи все едно на подматрачна рамка с по-голямо разстояние между ламелите,или върху наредени през една педя цепеници.Знам това защото преди два дни не издържах на тормоза да спя на това чудо на инженерния гений и го разпорих.Въпросните зони ги има и в матраците без пружини,плътността на материала е различна .НЕ се лъжете ,за мен това е зле скроен рекламен трик.За десетина години по един или друг повод съм купил осем матрака някои са на една и съща фирма ,но качеството е различно през годините.Вложените материали се заменят и качеството пада драстично.
                Последно редактирано от dakata71; 13-12-14, 21:16.

Коментар

Първоначално публикуван от dakata71 Преглед на мнение
                  Здравейте.Изчетох всичко написано по темата,но никой не спомена за заблудата наречена "седем зони" на комфорт.Матрака Favorite S на Тед е същия имам го от две години и е пълен провал.Тези вълшебни зони представляват редуване на ивици /зони/ от твърди и меки пружини от тези дето са опаковани по отделно.Усещането е да се спи все едно на подматрачна рамка с по-голямо разстояние между ламелите,или върху наредени през една педя цепеници.Знам това защото преди два дни не издържах на тормоза да спя на това чудо на инженерния гений и го разпорих.Въпросните зони ги има и в матраците без пружини,плътността на материала е различна .НЕ се лъжете ,за мен това е зле скроен рекламен трик.
                  А случайно да имаш снимки на операцията?
                  Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                  GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Не но веднага мога да направя,щот заших дзип и оставих вътре само меките пружини от моята страна ,а на жената твърдите ...

Коментар

Някой може ли да подскаже, от къде мога най-евтино да купя матрак НАНИ СИРЕНА МЕМОРИ с размер 144/190см ? Така да се каже, на заводски цени.

Коментар

Качествен матрак ,такъв няма -писна ми!
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Има ако сам си го направиш .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ако не бързаш, може да издебнеш някоя промоция на маттро . нет - често ги правят.
                            Аз от там си взех моя Нани Модерато Хард с 50% намаление.
                            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Скоро ще требва да се мисли,мъка ,мъкаа,но няма как !Освен да си правя от букова рамка или железна на прахово,па другото после ще се мисли!
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Благодаря ви много за темата, много е полезна! Спешно търся мнения за Дормео Мемори Голд, тази седмица е в промоция 50% и трябва да разбера дали си заслужава. Този материал Екосел - предполагам се води като латекс? Колко е качествен материала, дали може да има проблеми с влага? Избирам между този и Магнифлекс Силвъркейр, като втория е в по-малка промоция все пак, а топистартъра в първото съобщение уж каза че се произвеждат на една фабрика. Моля за мнения!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X