Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да изберем качествен матрак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да изберем качествен матрак

А има ли някъде матраци по поръчка и размер.Широчината не ми е проблем обаче на стандарт 2метра легло ми стърчат краката.А не съм кой знае колко висок да кажеш.В момента моето е 210 и навремето беше по поръчка от една фирма,но същата отдавна не съществува.
    Та от къде читав матрак за спалня с 210 дължина?
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
      А има ли някъде матраци по поръчка и размер. ...
      Happy Dreams правят по поръчка.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз доста си препатих с матраци от раЗлични фирми за по 800-1000лв 164/190см и миналата година,след подробно разучаване на технологиите на производство по света реших сам да си направя матрак.
        Малко теория:
        1. Смята се , че pocket springs са най-ергономични ,защото при лягане заемат формата на тялото и при легнало съкровище до теб(жената) не се променя твоята част.
        2.латекса дава най добър комфорт при лежане, диша и не въди акари.
        3.Личните ми наблюдения от "мемори пяна" са отвратителни- вярно че приема формата на тялото , но когато я приеме става много твърда под теб , така че отпада.
        Така че, комбинирах ядро от pocket springs 12см и латекс 10 см отгоре и отдолу на пружинките и се получи 32см матрак. Дадох поръчка за калъф с цип и силиконова вата и общо с калъфа ,матрака стана 35см! Мнооого тежък, но затова пък няма такъв кеф при спане-матрака е мек заради латекса, но не потъваш в него и заема формата на тялото ти заради пружинките. За размер 164/190 ми излезе 700лв и труд от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
          А има ли някъде матраци по поръчка и размер.Широчината не ми е проблем обаче на стандарт 2метра легло ми стърчат краката.А не съм кой знае колко висок да кажеш.В момента моето е 210 и навремето беше по поръчка от една фирма,но същата отдавна не съществува.
          Та от къде читав матрак за спалня с 210 дължина?
          Те и магнифлекс правят по поръчка, но цената е дебела....
          Почти всички производители правят и нестандартни размери.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

За мене е важно матракът да е широк, твърд и равен, и като съм с гадже да го гепя отгоре и го запъна отдолу да нема мърдане - а всичко останало е суета и от Лукавия.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от nedon Преглед на мнение
              Тези ми искат и лични данни, има ли значение кой съм и с кого ще спя?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

зарежи го тест куиз-а влез директно в сайта им
                http://magniflex.bg/products/

Коментар

Гледах, гледах и като не знам кое до колко е твърдо или меко, като не знам какви за мерните единици за ортопедичност как да знам към какво да се насоча?
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Гледах, гледах и като не знам кое до колко е твърдо или меко, като не знам какви за мерните единици за ортопедичност как да знам към какво да се насоча?
                    Докато учех в Лесотехническия университет при един доцент (темата беше точно матраци) та той ни каза как се пробва матрак
                    Отиваш в магазина - сядаш на матрака и седиш поне 5 мин, после качваш единия крак върху другия и така още 5мин, след това лягаш и пак поне 5 мин, после се завърташ малко и пак стоиш поне 5 мин и на края ако ти е удобен - това е твоя матрак.
                    Успех

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                      Докато учех в Лесотехническия университет при един доцент (темата беше точно матраци) та той ни каза как се пробва матрак
                      Отиваш в магазина - сядаш на матрака и седиш поне 5 мин, после качваш единия крак върху другия и така още 5мин, след това лягаш и пак поне 5 мин, после се завърташ малко и пак стоиш поне 5 мин и на края ако ти е удобен - това е твоя матрак.
                      Успех
                      А дали ще ме търпят в магазина?

Мои приятели са си купили матрак Нани и са много доволни, мога единствено на техния да пробвам да се излежавам. Миналата или 2011 г. сменихме спалнята и сега матрака с който беше окомплектована нещо ядосва жена ми, и затова избор на матрак ми е на дневен ред. Жена ми се замисля за надматрачна подложка усърдно рекламирана по ТВ.

Коментар

Зарежи тея подложки надложки и тн
                        а за търпението в магазина... ако в единия магазин не те изтърпят половин час за да им оставих хиляда и кусур пари, то във втория ще те изтърпят с усмивка на лицата дори

Коментар

Разбира се, че ще те търпят в магазина. Предупреждаваш ги какви са намеренията ти да не се чустват ангажирани с теб и лежиш на воля.
                          Като избирах матрак престоях поне 2 часа в магазина лежейки на поне 10 различни вида.
                          Георги Гатев

Коментар

Да ти кажа добре са те обучили и всичко което си написал е вярно само за едно нещо не съм съгласен,а именно че не фирмата magniflex предлагат тези матраци от естествен калчук ,защото матраците които съдържат естествен калчук са по тежки от тези изработени от изкуствен.
                            Тези неща не са ти ги обяснили правилно ,може би защото така им изнася .Другото е че си пропуснал да посочиш една не малка фирма каквато е rossmari.
                            Фирмата за която аз работя,само да вмъкна за да разбереш от къде имам такова инфо.
                            Ако искаш поинтересувай се за тези неща, иначе поздравления за труда ти доста подробно и точно си посочил информацията.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-04-13, 08:13.

Коментар

Усърдно си търся матрак, за да сменя нашия. Къде около Търговище имат продуктите на Магнифлекс и РосМари?

Коментар

Съпругата ми е зарибена за Дормео 144/190 за около 370 лв. На мен цената ми се видя много ниска. Дали за тези пари се предлага качествен продукт?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X