Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газифициране на еднофамилна къща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Газифициране на еднофамилна къща

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
    Благодаря и на двамата за отговорите.Котела задължително ще е кондензен, възможно най-скъпия, който може да си позволя, колега Михов, като дойде време ще се възползвам от предложението. За монтаж и настройка ще трябва да търся човек, няма да се оправя. При нас газ има от почти две години, не знам има ли вече местни добри специалисти по настройки и монтаж. Хубаво е да от Габрово човека, да може да реагира бързо при нужда. Радиаторите ми са панелни, нямам термоглави, но ако се наложи ще монтирам.
    Термоглавите не са панацея,но са полезни!Иначе телефона ми е написан и звънкай по всяко време.Ще ти спестя много пари!В България няма честни фирми!!!Всички ще искат да те натоварят и абонират за тях за цял живот!Все още вълшебната дума е наш човек!И точно това ти предлагам!Фирмата която ме обслужва е собственост на мои съученици от предишното ми техническо образувание и затова съм курназ!Иначе работят в цяла Европа!!!
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

От: Газифициране на еднофамилна къща

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
      П.С.Няма никакъв смисъл от конвенционален котел-разхода е огромен.
      Също така инсталацията е по-особена и най-вече трябва да е преоразмерена и интересното е че се предпочитат панелните радиатори с термоглави.Това го научих от фирмата която е м/ународна!!!
      На теория, каквото съм чел, кондензния ефект дава около 15 до 18% ефективност, така че разхода според мен, по скоро идва от това че не-кондензните котли по подразбиране са правени по набързо без много много да им се втилясват. Читава фирма няма да прави добър котел който да не е и кондензен. В добрите котли освен хардуера много важна е и работата на софтуера който го управлява.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X