Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къща от стара ферма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Къща от стара ферма

Благодаря, и това не изглежда нещо сложно, но ще трябва да сложа на фрезата каретка, че си няма. Разгледах сайта на ЗММ Смолян, има си посочени видове и размери на инструмента.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
    "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Е, това ми хареса: http://vbox7.com/play:b5b92c2f08
      На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
      "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Ей, много добро! И някакси по-истинско от лепените. (Въпреки, че лепените обективно са по-здрави де.)
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

По-здрави, ама не подлежат на разглобяване. Само не ми се мисли с какво са правили захапващите се части, или колко време.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Фреза (оберфреза) и малко на ръка. Бих го направил аз де - тези може да имат някакъв специализиран инструмент.

Коментар

С обер фреза ще направиш само правите канали. Назъбената сглобка не виждам как. И ще загубиш бая време. И няма да е толкова точно.

Имат разни храмове, дето са разглобявани и сглобявани по няколко пъти, смятай за какво биволско търпение иде реч. А тия техника измислят всякаква, ама сега. Едно време всичко е било на ръка.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                С обер фреза ще направиш само правите канали. Назъбената сглобка не виждам как. И ще загубиш бая време. И няма да е толкова точно.
                Зъбите с глава, чийто диаметър е страната на квадрата, като я изтеглиш към другото издълбано и изправяш триъгълничетата. От другата страна може направо с длето, а може и в ъгълчетата последователно със все по-малки диаметри и чак тогава с длето. Може и след най-малката глава (например 2-3-5 мм) изобщо да не се доизрязва до прав ъгъл, а ръбчетата на огледалната сглобка да се закръглят. Времето си е време, кокото толкова, но не е безсмислено дълго, един такъв комплект - за около час два. Точността е въпрос на старание, прецизно белязане, наточени инструменти и пр. от този род. И да не ти е първото "хващане на цепеница" в живота, разбира се.

Коментар

Този бор е толкова мек , че няма никакви проблеми , без проблем се прави с оберфреза и шаблон , само за ъглите трябва остро длето.
                  В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X