Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    За какво ви е да купувате инструмент, с който ви връзват да купувате само техен консуматив?!?
    Е именно !!!
    Не че с керхера не е така, но поне го има във всеки себе уважаващ се магазин за такава техника. На хартия разликите м/у керхера и лидълската не са много. Някой глезотии в + за лидълската, но и без това винаги ползвам прахосмукачката на МАХ.

Знам ли, ся се хвърлих в размисли...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      За какво ви е да купувате инструмент, с който ви връзват да купувате само техен консуматив?!?
      Тенденцията е такава, и е много силна при скъпите марки. Разликата все е някое чопче, 2-3 мм в някой присъединителен размер и всякакви тарикатлъци. Керхер пък не познават парите, торба за подопочистваща машина струваше 700 лв. преди 10 години, преди 4-5 я намалиха на 400. Сега не знам колко е, че машината умря. За някои масови консумативи като пироните и кламерите за такерите по се намират аналози. Световна конспирация кво да прайш.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        Е именно !!!
        Не че с керхера не е така, но поне го има във всеки себе уважаващ се магазин за такава техника.
        Не е точно така. Не съм търсил нещо за Керхер и да го извадят налично. Това, че в 2-3 магазина в София го има например, не е като всеки магазин. Отделно Керхер вече имат повече дистрибутори от Бош, демек всяка втора железария, но дотам.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Нека не се счита за реклама https://nitecfilters.com/product/478...-kod-t479.html това на първо четене в гугъл . Торбички за Парксайд има и извън Лидл за моята купувах едни по скъпи от нетъкан текстил понеже праха е малко но е много фин и хартиената не ми върши работа .

Коментар

Лидълските инструменти са много хубави. Взех техен акумулаторен перфоратор. С него успях да пробия 4 отвора в тухла, и не се разпадна. Какво повече да иска човек...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
              Ако тези комплекти ги продават като консумативи за такер то това е обида и унижение за клиента.Аз съм го взел с конкретна цел, искам да ползвам скоби 6х25,300 броя от комплектчето им за 10 лева е гавра.
              5000 бройки на Райдер са 14лв.
              Съжалявам, че не се доверих на Райдер.
              На Райдер скобите са 5,8х 25, ще пробвам ако станат ако не в кофата.

Ползвам на райдер , чат пат се заклинват или кривят , но общо взето стават .

Коментар

Видях яя . Ся остава да проверя дали на тая височина ще влезне под струга. Без торбички не може ли да работи ?
                Филтъра има ли го достъпно някъде или и него трябва да дебна
                Според моделите описани тука https://www.toniclean.com/newsite/in...21-detail.html би трябвало да стане. Аз съм си купувал от сервиза им на Ecotecprodukt, преди години беше 16лева, без оплетка. От две години са му сложили цена 25 лева. Торбите стават от 30литровото Sparky, но са двойно по- скъпи от тези където ще пускат.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                  Лидълските инструменти са много хубави. Взех техен акумулаторен перфоратор. С него успях да пробия 4 отвора в тухла, и не се разпадна. Какво повече да иска човек...
                  Аз имам комплект битове Парксайд. Преди два-три дни взех да стягам едни дървени столове и първоначално използвах битове Бош. Още на първото превъртане заминаха в коша. Взех Парксайдските и за моя изненада се оказаха перфектни, не се размаза нито един. Вчера си купих сенокосачка Парксайд с храсторез и верижен трион, но още не съм я палил. Иначе като сглобка изглежда много добре, а шината и веригата са Орегон. Като я пробвам ще дам отзиви.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

На Bosch има толкова комплекти и толкова ментета, всичките с различно качество, че никак не е сигурно дали следвщия път точно Bosch-овските няма да излязат корави. Попадал съм дори на битове в един комплект с коренно различни качества - едните като прекалиш (ама сериозно) се чупеха, но не се замазваха, другите се замазваха средно лесно, като на прилично китайско менте.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз имам 2-3 комплекта от Лидъл на OWIM и съм много доволен. Усуках Т15 накрайника, но Девалта е 70Н.м. и понякога прекалявам

Не разбрах дали прахосмукачката може да се ползва без торбичка ?

Коментар

Аз имам 2-3 комплекта от Лидъл на OWIM и съм много доволен. Усуках Т15 накрайника, но Девалта е 70Н.м. и понякога прекалявам

Относително.
                        Боклука хвръчи навън
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                          Колеги. помагайте. Прецака ми се зарядното на винтоверта. Ако на някой му се е повредила машинката ще съм благодарен да ми го продаде.
                          [ATTACH=CONFIG]991104[/ATTACH]
                          Имам

Коментар

В упътването пише дословно- за да не се замърси нагънатият филтър твърде бързо, препоръчваме допълнително използване на хартиена торбичка.
                            Досега не съм я ползвал без торба, за мокро също не съм я ползвал, но тогава се оборудвало без филтър и торба, а с някакъв чорап от пенопласт, в комплекта.
                            Слабото място и е уплътнението между казана и моторната част. При мене имаше проблеми още като нова, та пригаждах с уплътнение от врата. След тунинга смукателната мощност чувствително се подобри.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                              В упътването пише дословно- за да не се замърси нагънатият филтър твърде бързо, препоръчваме допълнително използване на хартиена торбичка.
                              Досега не съм я ползвал без торба, за мокро също не съм я ползвал, но тогава се оборудвало без филтър и торба, а с някакъв чорап от пенопласт, в комплекта.
                              Слабото място и е уплътнението между казана и моторната част. При мене имаше проблеми още като нова, та пригаждах с уплътнение от врата. След тунинга смукателната мощност чувствително се подобри.
                              Благодаря, до събота имам още време да поумувам.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                ... Взех Парксайдските и за моя изненада се оказаха перфектни, не се размаза нито един. ...
                                При мен пък торкс 20-ка се счупи при навиване на 4х70 винт за дърво с кабелния винтоверт.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X