Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    ...Щото ако трябва да сме максималисти, бих попитал Владо защо в темата за машини за плазмено рязане е изтипосал снимки на Flashcut, а не на Trumpf или друг по-лачен производител. Ама няма да го питам, защото ще заприлича на заяждане, а не е това целта.
    "Изтипосал" какво ше рече ?

Иначе нерде Ямбол , нерде Стамбул ... Аз да попитам лидълски китайски електрожен купИл ли си си вече? Евтин е и я го позваш 2-3 пъти в годината , я не . Ей така , за резерв на Чебора или на Кемпи
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ако има някой от форума дето да си е купил лидълския електрожен или телоподаващото, явно не е чел темата.А и като го пуснаха хич не ми направи впечатление да е евтин.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        ...Иначе нерде Ямбол , нерде Стамбул ... Аз да попитам лидълски китайски електрожен купИл ли си си вече? Евтин е и я го позваш 2-3 пъти в годината , я не . Ей така , за резерв на Чебора или на Кемпи
        Не съм закупил електрожен. Но ако е важно да имам такъв, да притичам и да грабна един?

Както и да е. Мисля че схвана идеята.
        И нещо общоизвестно - предполагам че всеки иска да влезе в магазина за н'амсикви инструменти или машини и небрежно да подхвърли "завийте ми топ модела с всички екстри и опции". Но се налага да се правят компромиси, като не е задължително да са само финансови...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

За мен инструментите в Лидъл са за домашна работа. Което означава инцидента употреба при нужда. Или аматьорски дейности като хоби. Почти всеки механичен или електрически инструмент функционира достатъчно добре. Спецификата на българския потребител обаче очаква или супер здрав, издръжлив и вечен инструмент, или тотален боклук. А инструментите във веригата не са нито едно от двете. Поръчани и проектирани са за нуждите на немския домашен майстор, който е ограничен от закона в правото си да ремонтира доста неща. А нашия майстор ще го ползва професионално, и за цели, и по начин, които на производителя и проектанта дори не са сънували.
          Та нека просто продължим с обсъждането на това кой какво с кой инструмент е правил и колко е доволен, нито Лидъл ще промени качество и асортимент, нито средният им клиент ще спре да си пазарува инструмент оттам.

Коментар

...Не съм закупил електрожен. Но ако е важно да имам такъв, да притичам и да грабна един?
            Както и да е. Мисля че схвана идеята. ...

Ама разбира се , че е важно ! Нали това е идеята (ако правилно съм схванАл де) : да си имаш инструмент за всеки случай , ако изобщо ти се наложи . Или пък дето ше го ползваш 2-3 пъти в годината . Ма понеже не всички са баровци - инструмента требе да е втинджос . А това именно го осигурява лидъл .
            Мисля че това e идеята де , щото първоначално мислех , че е някакъвв маркентигов маньовър на административния отдел на въпросната верига .

Но както и да е , сори за спама , ама пак да попитам : "изтипосал" какво ще рече ?
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

И нещо общоизвестно - предполагам че всеки иска да влезе в магазина за н'амсикви инструменти или машини и небрежно да подхвърли "завийте ми топ модела с всички екстри и опции". ...
              Което въобще не се случва толкова рядко. Виж маркетинговите отдели кво правят:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hammer.PNG
Прегледи:1
Размер:139.8 КБ
ID:5817698

Коментар

Първоначално публикуван от Lutchezar Преглед на мнение
                За мен инструментите в Лидъл са за домашна работа. Което означава инцидента употреба при нужда. Или аматьорски дейности като хоби. Почти всеки механичен или електрически инструмент функционира достатъчно добре. Спецификата на българския потребител обаче очаква или супер здрав, издръжлив и вечен инструмент, или тотален боклук. А инструментите във веригата не са нито едно от двете. Поръчани и проектирани са за нуждите на немския домашен майстор, който е ограничен от закона в правото си да ремонтира доста неща. А нашия майстор ще го ползва професионално, и за цели, и по начин, които на производителя и проектанта дори не са сънували.
                Та нека просто продължим с обсъждането на това кой какво с кой инструмент е правил и колко е доволен, нито Лидъл ще промени качество и асортимент, нито средният им клиент ще спре да си пазарува инструмент оттам.
                Много точно казано.Лидъл е за средни клиенти.
                Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  ...Но както и да е , сори за спама , ама пак да попитам : "изтипосал" какво ще рече ?
                  Имам договорка с Гугъл - всеки да се занимава с неговите си дела, и да не се опитва да изземва функциите на другия.
                  Затова по-добре питай Гугъла. Сигурен съм че ще ти обърне внимание, и ще ти отговори.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Това се получава само и единствено с МЕНТЕ болтове и ИСТИНСКИ инструменти.
                    Обратното няма как да се случи.
                    Май не си пипал инструмент скоро .... Вземи един гаечен ключ, дето като го напънеш малко и се раздува или заводски си хлопа, щото е с 1 мм по-голям и виж какво ще се случи. Или един торкс от кашкавал ... Качествени болтове не значи, че са безкрайно твърди ...
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Имам договорка с Гугъл - всеки да се занимава с неговите си дела, и да не се опитва да изземва функциите на другия.
                      Затова по-добре питай Гугъла. Сигурен съм че ще ти обърне внимание, и ще ти отговори.
                      Абе питАх го . "Чичко Гугъл , защо смяташ , че съм "изтипосал" един кетайски CNC рутер у една тема , еди къде си ? И кво имаш предвид с това ?"

А чичко Гугъл ми отговори : "Аааа , не знам , бат` Владо . Ицо смята така . Да се не изсунва на два пъти кат` го питаш , ами да ти каже що мисли така "

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      ... Качествени болтове не значи, че са безкрайно твърди ...
                      Всъщност, то и изобщо не означава , че един болт колкото е по- твърд, толкова е по- качествен .
                      Ама Пенчо ги е учил тЕя работи по МЕМ у МЕИ-то .

Коментар

В близките седмици явно пак ще пускат жирафа https://www.lidl-service.com/static/.../315148_BG.pdf , днес излезе упътването.

Коментар

Днес и аз посетих синия магазин и си тръгнах с телена четка за флекса, жули не бие много ... Предишния път си купих паница с магнит да не ми се разсипват бурмите (работят добре) и две принцеси, ако не бях изгладнял щеше да ги яде кучето, жената отказа .
                          Та там в този магазин има някаква стълба, която е увита в найлон и картон, няма как да я напъна, а изглежда кекава. Някой набутвал ли се да я пробва, че ми трябва нещо подобно ?
                          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                            Днес и аз посетих ...
                            Та там в този магазин има някаква стълба, която е увита в найлон и картон, няма как да я напъна, а изглежда кекава. Някой набутвал ли се да я пробва, че ми трябва нещо подобно ?
                            Ако имаш предвид 3-раменната стълба за 160-на лева, не е толкова кекава.В Баухаус има много подобна на тази за 129лв. Подозирам, че са 1 към 1 .
                            Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!

Няма вече Диско,няма вече Pinz...

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                              Днес и аз посетих синия магазин и си тръгнах с телена четка за флекса, жули не бие много ... Предишния път си купих паница с магнит да не ми се разсипват бурмите (работят добре) и две принцеси, ако не бях изгладнял щеше да ги яде кучето, жената отказа .
                              Краси,скочи до рилата в кичука,отсреща ,свършват гробищата и има цех,там правят стълби ,скелета и каквото се сетиш,от стандартни до нестандартни.Ако си харесаш нещо стандартно,отиваш в оня магазин с трите букви и там ползваш отстъпката на нашата фирма.

Нямаше време да говорим,правят всичко и по поръчка.Аз исках стълба която да влиза на точно определено място в пикапа ,измериха,и я направиха точно такава.Обадиха ми се че разстоянието между стъпалата ще бъде нестандартно.Разбират си от работата,работят само с алуминий.На една пак поръчкова стълба бяха разменили автоматите и като я сгънеш,не се достъпваха,имат си стенд на който ги вадят без проблем.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от gucko Преглед на мнение
                                ... В Баухаус има много подобна на тази за 129лв. Подозирам, че са 1 към 1 .
                                На Баухаус стълбата е фактически Краузе. Може да е олекотен модел, но аз съм доволен от нея. Лека е за пренасяне. Стои стабилно и държи на 100 и кусур кила, качени горе.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X