Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Инструменти от Лидл
Днес по път през Монтана, в тамошния Кауфланд, имаше въпросните боркорони. Свършили бяха тези за дърво и метал. Другите неща ги имаше с изключение на ъглошлайфът. Доста се чудех дали да купя комплекта диамантини, но видях че са за 115мм., а скоро май ще пускат в Лидл на 125мм.Първоначално публикуван от b_u_b_o Преглед на мнениеЯвно и в Кауфланд плановата икономика е на почит и хубавите неща са дефицит. Днес се опитах да си взема к-та боркорони за бетон, ама нъцки...в кауфланда на Каблешков ни следа от него, в тоя в Овча купел само етикет... Пратих да проверят в тоя в Люлин дано се е спасила някоя бройка ама на дали.
Иначе сутринта от Лидъла взех органайзерите, дългия държач за битове, комплекта квадрати за вложки и свредлата за метал.
Коментар
-
Да и какво? Какво ми казваш с това? Каква информационна ,,стойност" носи отговорът ти? Моля те, разясни ми, защото аз такава не откривам в написаното от теб.Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнениеПонеже няколко пъти го повтаряш, ще ти кажа, че няма такова нещо. Просто сме мижав пазар и не се отделят достатъчно бройки за България.https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts
Коментар
-
Днес в кауфланд, преди 9 сутринта присъствах на гранде скандал за липсата на флекс някакъв, нямало и за първите.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Аз като стойност на написаното в тази тема разбирам, че комунизмае жив в пълна сила! Въпреки огромното разнообразие на пазара и дори възможноста да пазаруваш от почти целия свят, хората продължават да чакат някой нещо да им задели и да им го пусне. Та ето чак скандал вдигат като го няма пуснато.
Страница 212 пост 4235, комунизма не си отива наздраве !0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Наздраве!Някой беше недоволен,че в Лидл няма пробна.Как може,нали продават дрехи!?Обобщеното мнение за инструментите от Лидл е:“За тези пари–толкова“.Въпреки това продължават да се купуват.И то от “майстори“!?Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеАз като стойност на написаното в тази тема разбирам, че комунизмае жив в пълна сила! Въпреки огромното разнообразие на пазара и дори възможноста да пазаруваш от почти целия свят, хората продължават да чакат някой нещо да им задели и да им го пусне. Та ето чак скандал вдигат като го няма пуснато.
Страница 212 пост 4235, комунизма не си отива наздраве !Дизелов Jeep, не е Jeep.
Коментар
-
Опровергава глупостите, които повтаряш за "целенасоченият дефицит"Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнениеДа и какво? Какво ми казваш с това? Каква информационна ,,стойност" носи отговорът ти? Моля те, разясни ми, защото аз такава не откривам в написаното от теб.
Това, че не откриваш полезна информация си е лично твой проблем и сам ще се сетиш през къде ми е.
Коментар
-
Ти да знаеш доста по-западно от нас какви скандали вдигат, когато търговец обещае нещо, пък не го изпълни ...Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение... Та ето чак скандал вдигат като го няма пуснато.
...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Тюх, онзи ден си купих нова струйка-Райдер.Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнениеВ четвъртък пускат голямата водоструйка https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=895&week=2 . Интересна ми е косачката с тези два вала, единият за култивиране ли е?
Лилълската е с малко по-добри параметри, а и марката е едно ниво по-нагоре, поне в личната ми класация.
Ако не бях се оборудвал-със сигурност щях да си взема тази.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
И какво пише с дребния шрифт на брошурата?Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТи да знаеш доста по-западно от нас какви скандали вдигат, когато търговец обещае нещо, пък не го изпълни ...
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Скандалите ги вдигат и въпреки дребния шрифт. Щото даже и едрия не четат ...Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеИ какво пише с дребния шрифт на брошурата?
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
По принцип това е добре.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеСкандалите ги вдигат и въпреки дребния шрифт. Щото даже и едрия не четат ...
Ефекта е близък до нулата щото обикновено го отнасят съвсем невинни лица, като тия които редят рафтовеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Нищо не разбираш значи [emoji1][emoji1]Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнениеОпровергава глупостите, които повтаряш за "целенасоченият дефицит"
Това, че не откриваш полезна информация си е лично твой проблем и сам ще се сетиш през къде ми е.
Всичко е целенасочено с цел да се ръга народа в 6 сутринта пред магазина на опашка и да се бие за двете отпуснати бормашини...
А като оставим глупостите за конспирации и тн на страна Лидъл е франчайз верига и съответно за България някой си е платил правата за да ползва името. Този някой може да определя количествата както и цените (в някакви граници) на продаваната стока, както може и да добавя външни доставчици и тн. Та Лидъл Германия хич не ги е*е ние какви потребители сме и какъв ни е стандарта. За тях е важно тукашния франчайзер да си спазва договора, да си плаща таксите и да поръчва минимално определените количества
I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Лидл и Кауфланд не са франчай в България.Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеЛидъл е франчайз верига и съответно за България някой си е платил правата за да ползва името.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар