От: Инструменти от Лидл
Ти къде работиш.Аз лично не мога да си позволя инструменти хилти.Това го казвам с уговорката че съм вложил 7-8 Хил.лв. в ръчни макита само.Хилти няма да купя и по други причини основно,но не това е темата.
Покрай мен основно макита,да видя хилти,много рядко.Оня ден видях сериозна бригада кнауфаджии, всичко макита,имаха десетина лазерни ннивелира деволт само в един мезонет,а на кръста парксайд от 12 волтовете и били много доволни.
Няма такова нещо.
На крива ракета,космоса и е крив.
Това не го разбрах.Моя избор е максимална компактност със добра мощност.
Сега работя с нещо към 30-40 нютона,и съм предоволен, понякога ми липсват обороти на винтовертите ,сегашните 1200-1300 оборота,затова гледах новите да са поне 1800-2000 оборота.280 нютона на мен, да въртя винтове, е малко прекалено.
Първоначално публикуван от alexalex69
Преглед на мнение
Покрай мен основно макита,да видя хилти,много рядко.Оня ден видях сериозна бригада кнауфаджии, всичко макита,имаха десетина лазерни ннивелира деволт само в един мезонет,а на кръста парксайд от 12 волтовете и били много доволни.
Първоначално публикуван от alexalex69
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Rachido4x4
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от disko04
Преглед на мнение
Сега работя с нещо към 30-40 нютона,и съм предоволен, понякога ми липсват обороти на винтовертите ,сегашните 1200-1300 оборота,затова гледах новите да са поне 1800-2000 оборота.280 нютона на мен, да въртя винтове, е малко прекалено.
Коментар