Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
    П.П. няма калайдисване тази човка
    Калайдиса се чудесно. Не трябва да чакаш да прегрее, а отрано да я топиш в колофона. Ако прегрее и се окисли става трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
      ... и следващият път, докато жена ти гледа сапунката, тУри среброто в шепа пълна със сода, над мивката, с малко вода, и го разтъркай, тамън нито се сваляш от материала, нито ше Абиш машинката, а жъната нека си мисли, че е светнАло с инвестицията.
      А,те тия киченца нЕма как да свалят матрял!Машинката е за абене бре!Няма у витрина да я държа.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Докопах се до въпросното телоподаващо! Вчера от клиентския им номер разбрах, че за днес са предвидили извънредно, допълнително зареждане на филиалите с бройки. Преди час синчето се обади, че го е купил от лидъла в Студентски град.

Коментар

Ами, честито! Чакаме обективни отзиви за възможностите му.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Днес върнах шлайфчето,не ми хареса!
            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
            0888854582
            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

. На 12 волта не ми вдъхва доверие, такъв тип машинка.Aз имам онова на 220волта, вече повече от три години,от Германия чак го влачих, но дебна да да го пуснат отново, че братовчеда много го хареса. Скоро купих големия със захват 6мм., оказа се много полезна машинка. За разширяване на дупки и пилене по дъга във фаянс е незаменим. А за обективните отзиви за телоподаващото, едва ли съм аз човека, който ще ги даде. Досега освен трансформаторен електрожен, друга заваряваща техника не съм хващал в ръка.
              Последно редактирано от mitko 53; 19-01-18, 11:14.

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
                . ..... А за обективните отзиви за телоподаващото,.....
                Поне напиши от къде се подава флюс ? Като няма газ, например при електродите флюса е нанесен повърхностно. Тук, как се избягва окислението. С някаква специална тел ли работи ?
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Доколкото съм чувал телта е куха, като тръбичка и флюсът е в кухината. Не е пред мене, та нищо не мога да споделя, ще го видя чак вторник, сряда.А имам 90 дена да го пробвам и да го върна, ако не ми хареса.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                    Поне напиши от къде се подава флюс ? Като няма газ, например при електродите флюса е нанесен повърхностно. Тук, как се избягва окислението. С някаква специална тел ли работи ?
                    Специален тел, кух, флюса е вътре.
                    За Данчо и Асен знам че имат пистолети за такъв тел. От поне пет години насам.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тел флюсова има навсякъде,тая с която работя обаче е 0.9
                      Тая машина не става изобщо ,не се набутвайте въобще.
                      И един път в годината да трябва пак не става.За Тея пари може да се вземе що годе читав инверторен електрожен който със сигурност могат и пари да се вадят.
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Специален тел, кух, флюса е вътре.
                        За Данчо и Асен знам че имат пистолети за такъв тел. От поне пет години насам.
                        Не е нужно да е споол Гън....по скоро за алуминиев тел се сещаш

Някой дали е взел малкия принтер,много ми трябва,гледах го,парите в Лидъл са му наполовина но не съм сигурен че ще има целия набор електричарски символи.Май ще взема по скъпия
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Привет на всички,
                          един въпрос на който може би е даден някъде отговор... Опитвам се да заредя акумулатора на колата (Hugel, 74Ah) с малкото зарядно то Lidl. Според индикациите, зарядното е спряло да зарежда на 12.9в. Акумулатора не е първа младост, но все ми се струва, че зареждането следва да спре при доста по високо напрежение. При вас как е, зарежда ли си нормално до 14.4 и е ли възможно от заминал акумулатор да спира толкова рано?
                          42

Коментар

Първоначално публикуван от vasil_karov Преглед на мнение
                            Какво се случи с батериите, че ги върна? Моята се наложи да я използвам на акумулатор, който превърташе стартера но с не достатъчно обороти да запали, след включване на напълно заредена батерия ефекта беше минимален, започна да излиза пушек от черната кутийка и до там. За телефон да зарежда става, но индикацията не е коректна, колко заряд е останал.
                            Случи се това, че батериите не могат да стартират 1.4 литрово мъничко двигателче на Опел Астра H
                            Осмен това, започнаха и да не акумулират енергия...демек боклук за 100 /СТО/ пари! Добре, че ЛИДЛ си спазват гаранциите и си ми върнаха 200 кинта...
                            Които, пак отидоха в техния джоб....
                            Умея да печелят клиенти
                            https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

Зареждало е до 14.4 и е спряло, а акумулаторът е слязл до 12.9 след като е спряно зареждането. Всичко е наред.

Коментар

Имам и от двата вида зарядни на Лидл - с и без дисплей. В общи линии (плюс-минус някоя и друга десета) и двете работят коректно. Нормалния режим е до 14.4V a зимния(снежинката) е до 14.8V, като него го препоръчват за гелови акумулатори. На два чисто нови акумулатора показанията при режим "поддържане на заряда" са съответно 12.7 и 12.9V, което ме навежда на мисълта, че те най-вероятно зависят от това какво са налели производителите вътре на дадена серия.
                                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                                Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X