Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересен апартамент пълен с полезни идеи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Интересен апартамент пълен с полезни идеи

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Ми де да знам, работя това от 93г без никаква реклама и търговски обект...само на доволни клиенти

П.П.Ако имаш сериозни намерения, пиши ми на лични.
    Имаш поща.
    Всеки трети е шести

Коментар

На какви живописни местенца(в БГ) можеш да си закупиш имот за 1/3 от сумата за обзавеждането на посочената кутийка, чак не може да става въпрос на сравнение.
      Въпреки че 3 те основни принципа за търговия с имоти е- локация,локация,локация, това на пъпа на коя да е столица да е, пак не го разбирам.
      Че е дизайнерско и интересно- да.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Като са толко майстори - що не дойдат да пооптимизират малко при мене. ТИР книги, пет кубика лазери, два кубика микроскопи, ...
        И едни скъсани панталони, и едно скъсано палто. Гардеробостроители, зае...и(((
        Да, чувам че било истерична мода в Ню Йорк, сигурно от там са се зарибили.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          ...чувам че било истерична мода в Ню Йорк, сигурно от там са се зарибили.
          Кажи на гласовете в главата си да се кротнат поне за малко. И този път грешат.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не знам чиновнически английски - ти им напиши писмо. Аз го чух от разни радостни филмчета по темата, по разни телевизори. Май и но Нейшънъл георгафик.

Коментар

На тия подвижни кутийки им трябват моите двама малки дивака да се пазаклещят из вътре няколко пъти и къщурката я пиши бегала!

Коментар

Не знам чиновнически английски - ти им напиши писмо. Аз го чух от разни радостни филмчета по темата, по разни телевизори. Май и но Нейшънъл георгафик.

Реклами и куриози.

Ако въобще има такава мода, има я в Япония и в Хонг Конг. Там са спецове. Пусто не мога да намеря оная хонг конгска килийка която беше счупила всички рекорди.

В Ню Йорк можеш да видиш всякакви жилищни извращения, но такива работи се правят от собственик, не от наемател, а броят апартаменти с такава големина за продан е изключително нисък.

Там жилищата тип килийка са основно под наем, а хазяина 'найш га ще тръгне да прави такива инвестиции, при положение че и без това се избиват за кочината му с всичките и хлебарки. Заминават всякакви коптори без никакъв проблем. А под наем малко хора ще тръгнат да се занимават с подобно облагородяване.

В бъдеще може да се появят подобни вариации ако мине предложението на Блумбърг минималния размер да се смъкне до 27м2 (в момента минимума е 37м2), но това едно че ще е ново строителство и нещата ще са предвидени, друго - че ще е за разни общински временни жилища.

PS: Ето го оня в Хонг Конг. Вече не живее там до колкото знам, продаде тоя апартамент от филмчето за диви пари и взе друг
                Последно редактирано от Goblin; 28-03-13, 22:52.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Скоро някой не пусна ли пак една такава къща. Като гледам някои неща са абсолютно еднакви.
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Явно в цял свят ще става все по-така. Всичкото селско население хукна към градовете. Все тая кой какви пари разправя че има, от някакво население нататък волю неволю се уплътнява. Иначе линейните размери на градовете стават безсмислени и неуправляеми. Както и неизползваеми.
                    А кметството на НюЙорк се гордее с новото си откритие - 20 метрови апартаменти. Изглежда май си мислят че и те са ги изобретили, тък то общежитията са по-стара работа. И особената гордост - обща голяма стая с телевизор на всеки етаж. Да общували демек там.
                    В Париж и май Хонг Конг такова строят от години, и също се гордеят с откритието си.

Което освен другото, значи и че все повече хора принципиално избират да живеят сами. Клифорд Саймък ли беше, или Азимов? Мисля "Градът".

Коментар

Ето линк към едно клипче което е правено за същия апартамент ..... но е доста по подробно /от стария вид на апартамента... през ремонта ..... до тестването му/
                      http://www.youtube.com/watch?v=XYV0qATsyts
                      Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                      Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                      Mercedes Benz ML55 AMG
                      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

.....

Което освен другото, значи и че все повече хора принципиално избират да живеят сами. Клифорд Саймък ли беше, или Азимов? Мисля "Градът".
                        Чичко Клиф е аФтора на "Градът" , ама не разбрах сравнението. До колкото помня там ставаше въпрос за общности , не за идивидуалност.
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Това ми пралича повече на оптимизиране на складова площ.Хубаво но само на клипче.И колко време могат да работят тези механизми без да се повредят?А и каква би била инвестицията?Това с 300 000 е меко казано силно завишено.
                          Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                          GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Пак да си кажа, за мен апартамента е рекламен. Вижте само полупразните шкафове..
                            Освен това такива мебели се правят един, мах. два в жилище.
                            Първо, значително по-скъпи са. Да сравним едно прибиращо се легло с обикновено. Освен самото легло, нужен е механизъм, както и допълнителен корпус.
                            Второ, колкото е удобно да ползваш един такъв мебел, толкова е неудобно всички мебели да са такива. Само си представете да си прибирате калното колело всеки ден във вътрешния гардероб.
                            Извода за мен е, апартамента е чиста проба рекламна кампания. В което не виждам нищо лошо.
                            Преди две, три години едни млади архитекти бяха направили едно подобно жилище за реклама, но с движещи се леки преградни стени. Ако го намеря в нета, ще ви го покажа.

Коментар

Практично е. За космо/астронавти. А като отвори двете легълца зад гардероба и се почуствах като в спален вагон .
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                                Пак да си кажа, за мен апартамента е рекламен. Вижте само полупразните шкафове..
                                Освен това такива мебели се правят един, мах. два в жилище.
                                Първо, значително по-скъпи са. Да сравним едно прибиращо се легло с обикновено. Освен самото легло, нужен е механизъм, както и допълнителен корпус.
                                Второ, колкото е удобно да ползваш един такъв мебел, толкова е неудобно всички мебели да са такива. Само си представете да си прибирате калното колело всеки ден във вътрешния гардероб.
                                Извода за мен е, апартамента е чиста проба рекламна кампания. В което не виждам нищо лошо.
                                Преди две, три години едни млади архитекти бяха направили едно подобно жилище за реклама, но с движещи се леки преградни стени. Ако го намеря в нета, ще ви го покажа.
                                мен дългата разгъваема маса ме заинтригува.

Бира?
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X