Някой може да почерпи полезна идея от видеото.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересен апартамент пълен с полезни идеи
Свий
X
-
От: Интересен апартамент пълен с полезни идеи
Защото имам пет кашона прави елементи за аутобан, а само две дъги.Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение...
Защо да плащаш половин милион за триста квадрата жилище...Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Това става само за показване. Нормален човек не може да издържи да живее така повече от два месеца. Освен това някъде надолу в коментарите се споменава цифрата $350000 за обзавеждането, което не е толкова далеч от половината на милиона...
п.п. Хареса ми разтегателната маса
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
само че отново за половин милионПървоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеСтрахотно местенце, съседите румънци са се постарали, евала.
Защо да плащаш половин милион за триста квадрата жилище ако с осемдесет постигаш същия комфорт, суперско и много мъдро, мерси за споделянетоПавел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Детайлите колеги, там е истината, гъзето е инвестирал шестцифрена сума само в епълски техники и мултимедия, дървенията, каквото и да ми говорите, може да се изпълни в европа за петцифрена сума, цената на квадратен метър жилищна площ в европейска столица струва четири цифри в евро, спестиш ли от площ спестяваш поне 40 процента като цяло, и неовото жилище надали има педесет квадрата, обективнопогледнато това е бъдещето за хора с ограничен бюджет и неограничено въображение...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Отдавна не бях чувал по-модерен вариант на "Сиромах човек - жив дявол"Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение...това е бъдещето за хора с ограничен бюджет и неограничено въображение...
Остава обаче елемента "Сиромах", който автоматично отговаря и на "Защо да даде толкова като може една трета от толкова". Не е трудно: Защото няма толкова. А вероятно и за една трета от толкова се е изцедил.
Иначе схемата остава валидна и за 300м2 апартамент - защо да не си го взема, да си го обзаведа пак при тия, и да го направя екивалент на 1125м2 апартамент ?
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Щот няма смисълПървоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеИначе схемата остава валидна и за 300м2 апартамент - защо да не си го взема, да си го обзаведа пак при тия, и да го направя екивалент на 1125м2 апартамент ?

Идеята да имаш отделна спалня е в това сутрин да станеш, да се облечеш и... да затвориш вратата. Приложимо и за останалите помещения с типично предназначение. Като се проектира къща се почва от условното деление на "ден" и "нощ" и целта е да нямат излишни преплитания. Ако за тия пари това беше напълно автоматизирано и се командваше само от i-...сиктира, бих го разбрал (макар че пак едва ли ще го одобря). Пак казвам - нормален човек на втория месец ще забрави за падащото легло и ще почне да дреме на диванчето.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
Нищо непознато, от години правим подобни неща. Да не кажа, че някои от механизмите които използваме са по-добри.
Разбира се не се е налагало да се прави всичко накуп, не е рентабилно...все пак филмчето вероятно е рекламно.
Който има желание мога да му направя всяко едно от нещата в него, а и някои други.
И да Ви кажа, за мое съжаление, цените са много, много, ама много под 300 000...
Коментар
-
А качеството ти какво е?Предстои ми горния етаж да го пригодя за живеене, но поради това, че е по-малък от долния и разположението на стаите(които са и по-малки) е кофти, мисля на места да се приложат разни хитрини с механизми за да има повече въздух и пространство.Идваш, мериш, казвам ти какво искам, а от теб очаквам цялостен проект и качествено изпълнение.И къде мога да видя неща създадени от теб?Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеНищо непознато, от години правим подобни неща. Да не кажа, че някои от механизмите които използваме са по-добри.
Разбира се не се е налагало да се прави всичко накуп, не е рентабилно...все пак филмчето вероятно е рекламно.
Който има желание мога да му направя всяко едно от нещата в него, а и някои други.
И да Ви кажа, за мое съжаление, цените са много, много, ама много под 300 000...
Всеки трети е шести
Коментар
-
Мене също не ме кефи такова обзавеждане. Когато живеехме в един апартамент с щерката, голямата стая "функционално"
беше разделена на дневна и спалня. Там направих легло, което при нужда (гости и т.н.купони) се прибира вертикално в шкаф и ставаше като продължение на секцията.
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Ми де да знам, работя това от 93г без никаква реклама и търговски обект...само на доволни клиентиПървоначално публикуван от ПрофесионалистА Преглед на мнениеА качеството ти какво е?Предстои ми горния етаж да го пригодя за живеене, но поради това, че е по-малък от долния и разположението на стаите(които са и по-малки) е кофти, мисля на места да се приложат разни хитрини с механизми за да има повече въздух и пространство.Идваш, мериш, казвам ти какво искам, а от теб очаквам цялостен проект и качествено изпълнение.И къде мога да видя неща създадени от теб?
П.П.Ако имаш сериозни намерения, пиши ми на лични.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар