Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обезвъздушаване на парното в апартамента

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обезвъздушаване на парното в апартамента

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
    Те са като вентил на гума - натискаш го и трябва да шурти вода (въздуха си го изкарва сам).
    Сега ти прочетох първият пост - горната ти е входяща.
    Ами аз не ги натискам, а отварям кранчетата, които са от долу. Това върши ли работа?
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Натисни ги отгоре за всеки случай че някой какаванин може да е запушил с тефлонова лента отвора.Налягането в повечето случаи не е като водопроводното и лесно може да запушиш нещо Ако не тече вода значи или тая чурка на топломера пречи или крана или снадка на входа.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Сега, първо се убеди, че имаш парно - отвори горния син кран /на входящия колектор както е видно/ и трябва да тече вода, ама като хората.
        Това значи че има циркулация. Ако има, следва обезвъздушаване...
        Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
        Drag Grand Canyon Daily
        Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
        LZ1JYM

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Radiator-2.jpg
Прегледи:1
Размер:63.6 КБ
ID:5315517
          Показно :
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0024.jpg
Размер:127.7 КБ
ID:5315519
          Последно редактирано от Людмил Кюковски; 31-10-11, 23:27.
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
            Сега, първо се убеди, че имаш парно - отвори горния син кран /на входящия колектор както е видно/ и трябва да тече вода, ама като хората.
            Това значи че има циркулация. Ако има, следва обезвъздушаване...
            Е това го пробвах - не тече, м@м@ й!
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              [ATTACH=CONFIG]378597[/ATTACH]
              Показно :
              [ATTACH=CONFIG]378599[/ATTACH]
              Ясно.... Ама нищо не стана

Абе явно по-централно е проблема. Утре ще го търся, нали съм домоуправител освен всичко
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                Ясно.... Ама нищо не стана

Абе явно по-централно е проблема. Утре ще го търся, нали съм домоуправител освен всичко
                Малий домоуправител без топло , спирай веднага централния кран на кооперацията .
                Ако нещо го закъсаш имам приятели с голуеми "Хилтата" дет ша пуснат нови тръби веднага , макар че с тоз гипсокартон трябват макетни ножчета .

п.с Верно ако го закъсаш имам поялник за тръби и т.н .
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                  Малий домоуправител без топло , спирай веднага централния кран на кооперацията .
                  Ако нещо го закъсаш имам приятели с голуеми "Хилтата" дет ша пуснат нови тръби веднага , макар че с тоз гипсокартон трябват макетни ножчета .

п.с Верно ако го закъсаш имам поялник за тръби и т.н .
                  Е, чакай, де. Миналата година си работеше, не вярвам на третата година от ползването на кооперацията да са се запушили инсталациите...

Чакай да напиша за разходката до хижа Иван Вазов, парното ша го мислим утре
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ето:

Радиаторите ми са същите като твоите - срещиположно но тръбата от която влиза водата (горната) има еди вентил - въздуха трябва да излиза от там - не съм го обслужвал никога но чат пат съм чувал сис сигурност как излиза от там "въздух" тип (фъщене) ти чувал ли си подобен звук някога поне първо второ ребро на радиатора не се ли загрява ?
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

имаш въздух в системата . аз съм в жк.хиподрума ако си някъде наоколо ще дойда да го изгоним тоя гаден въздух ,ако искаш звънни ми след 9.00 0887794185 емо
                      емил златков
                      паджеро 2.5тд
                      ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
                        имаш въздух в системата . аз съм в жк.хиподрума ако си някъде наоколо ще дойда да го изгоним тоя гаден въздух ,ако искаш звънни ми след 9.00 0887794185 емо
                        На Хладилника съм. Ще ти звънна през деня, поне да ти кажа какво правя и какво се случва (т.е. как нищо не се случва), щото почвам да имам чувството, че проблемът не е в моя апартамент...
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

И аз съм със хоризонтална разводка, при това на последен етаж. Имах проблеми с въздуха, докато не сложих автоматични обезвъздушители.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 031.jpg
Размер:210.2 КБ
ID:5315535Натиснете снимката за да я уголемите

Име:peltie 032.jpg
Размер:193.4 КБ
ID:5315536
                          Иначе при всеки ремонт по парното в сградата всичкото въздух идваше при мен.

Коментар

На Хладилника съм. Ще ти звънна през деня, поне да ти кажа какво правя и какво се случва (т.е. как нищо не се случва), щото почвам да имам чувството, че проблемът не е в моя апартамент...
                            Над тебе има ли още етажи? И там имат ли парно? Щото може да не е напълнена системата. Това трябва да се види в абонатната. И аз съм парнаджията на сградата, та може и на мен да звъниш.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Над тебе има ли още етажи? И там имат ли парно? Щото може да не е напълнена системата. Това трябва да се види в абонатната. И аз съм парнаджията на сградата, та може и на мен да звъниш.
                              Над мене е само втория етаж на мезонета на комшията, но предполагам, че той се захранва през друг щранг. Но не съм сигурен, де...
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Над мене е само втория етаж на мезонета на комшията, но предполагам, че той се захранва през друг щранг. Но не съм сигурен, де...
                                Отварай всички обезвъздушители и слагай легените и парцалите и чакай
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X