Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся-Предлагам работа

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся-Предлагам работа

Засега сме в изчакване на отговор.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Търся човек за работа в София. Работата на екипа е свързана с височинни ремонти - полагане на топлоизолации и др. Търся човек, който да започне като асистент на височинните монтажници, а в последствие, ако има желание и умения (и най-вече положителна нагласа за това) може да се научи на техниката за достъп с въжета и да работи на високо. Работата не е ракетно инженерство, но се изисква желание, отговорност и внимание, защото от работата на асистента в голяма степен зависи работата на целия екип, а и безопасността му също.
      Изисквания към кандидата:
      1. Да му се работи, другото са подробности
      2. Да е съвестен и да разбира, че от неговата работа зависи работата на црелия екип.
      3. Елементарен опит или познания от строително-ремонтни работи е много положителен, но и човек без опит, ако има желание бързо ще се научи.

Работи се по обекти, затова е необходимо да може свободно да се придвижва в София, но и колело и градски транспорт вършат работа.

Като цяло се търси човек с пълна заетост, но работата и екипа са динамични и лесно може да се правят уговорки за почивни дни.

Отговарям на всякакви въпроси тук, на л.с. или по телефона.
      Обявата пак (или още е актуална
      Тел: 0897 802 302
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Здравейте колеги!
        Приятелката ми преди около 2 месеца се завърна от Англия и сега живеем в гр. Бургас.

От месец си търси работа, но не успява да намери това, което търси поради това, че специалността и не е широко разпространена в България.
        Учила и завършила начално училище, колеж и университет в Лондон, като специалността и във висшето образование е "Евънт мениджър, туризъм и PR".
        Английският и език е перфектен, както говорим, така и писмен. Руският е втори език, който е изучавала в университета и е около средното ниво.
        Смея да твърдя, че е много отговорен и всеотдаен човек към всичко, което започне да прави, било то в личен или професионален план.
        Стажът, които притежава не е особено голям и не е единствено по специалността, която е завършила, но успехите и са големи.
        Супер честен и откровен човек, който не би скрил несгодите. Когато не знае нещо пита и се учи.
        Работата, която търси не е задължително да е точно това, което е завършила, а такава, в която да има развитие.
        Знаем, че в Бургас стандарта е нисък и заплатите не са това, което трябва да бъдат, но се надяваме на нещо, което може да покрие елементарните нужди, както и да може да се спести някой лев.
        Прикачам CV за повече информация.

Благодаря за вниманието и успешен ден на всички!
        Диляна Кирилов&#1.docx

Коментар

Бих те посъветвал да махнеш Cv-то.Да се изпраща при поиксване.
          Хубаво е (да не кажа задължително),да посочи в всяка една позиция,когато тя е работила там,какви успехи са постигнати.Какви идеи е генерирарала,до какво е довело и т.н
          Защото това което аз виждам,е само задължения. Още повече,за човек който кандидатсва за Event & PR. Нека да го направи като "брошура",интересно,цветно и т.н.Много,много,много важни за детайлите. Както се казва,само по CV да е с едни 50% напред. В момента няма вид.Никакъв. Как ще организираш events + pr,като себе си не можеш да "продадеш"? Може да е много стойностен човек,и да е идеялният служител,но няма да има на кой да го покаже/докаже ....

Успех.
          п.с Ако иска да се цели нагоре,и да работи за голяма фирма,така няма да стане,не и в този вид.Само по документи ще я отсвирят.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
            Обявата пак (или още е актуална
            Тел: 0897 802 302
            Свободна ли е позицията?
            С две думи: имам около 20 дни платен отпуск и мога да се отзова на "пробен период".
            Нямам опит, не съм ангажиран битово, живял съм по обекти и кал до кръста - нямам притеснения.
            Търся постоянна трудова ангажираност.

Публикувайте отговор

Коментар

Интересна тема .Я и аз да се включа.Търся за работа в София техници.Опит в лан мрежи едно.Опит в пон мрежи второ. За хора без тази квалификация -изтегляне на кабел.
              трето.Винаги има възможност за преминаване на нивата щом някой има желание.
              Телефона ми е в подписа.Работата е в голяма телекомуникационна компания,но искам да помогна на някой от форума ,а и имам свои съображения.
              Забравих да спомена,трябват ми и техници за монтаж на сат антени за предпочитане в района на костинброд.
              Последно редактирано от Румен Николов-sineto; 09-09-17, 10:43.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                Свободна ли е позицията?
                С две думи: имам около 20 дни платен отпуск и мога да се отзова на "пробен период".
                Нямам опит, не съм ангажиран битово, живял съм по обекти и кал до кръста - нямам притеснения.
                Търся постоянна трудова ангажираност.
                Писал съм ти на лично съобщение, колега. Работа има...
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Търся шофьор на ТИР.
                  Работата е в София, тоест всеки работен ден, започва и завършва в София. Не се налага да се спи в ТИР-а.
                  Курсовете са до 300, 350 км на ден, за доставка на хранителни стоки в близките градове. Не се пътува в чужбина. Не се товари, разтоварва ръчно.

Шофьорът трябва да има всички квалификации, включително завършен курс и електронен тахометър.
                  ТИР - а е 15 годишен, ремаркето 6 годишно, в добро състояние. Преминали са всички технически прегледи и отговарят на всички изисквания.

Шофьорът ще бъде назначен редовно с трудов договор, като осигуровките му ще се заплащат върху реалното месечно трудово възнаграждение.
                  Заплащането е 100 лева на ден /чисто нетно възнаграждение/ - фирмата внася дължимите данъци, които добавя в брутното възнаграждение.

Внимание - Заетостта е между 8 до 16 дни на Месец. - Най често 10 дни. Дните, в които ще се осъществяват курсове, са известни от предходната седмица, тоест винаги се знае следващата седмица в кои дни ще се работи.

Според мен работата е подходяща за възрастни шофьори, които вече не издържат на европейски курсове, но все още могат да карат из България, или за фрииленсъри. .

Възможно е да назначим и пенсионери, със съответните права, доколкото тази професия е с категоризирано пенсиониране - 50г.

За контакти О896 78О 333 - Ник Николов
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

TIR е камион под митнически режим, който трябва да минава граници.Ти какво търсиш?

Коментар

Вероятно става на въпрос за камион с ремарке
                      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Търсим инженер топлотехника / топлоенергетика. Като начало, ще участва в изготвянето на енергийни обследвания на промишлени системи и сгради (огледи, измервания, изчисления). Може да е с опит, може и без, но поне да има елементарни познания. Възнаграждението ще зависи от квалификацията (стаж, опит и т.н.). Ако някой има интерес да драсне едно ЛС, да дам повече инфо и-мейл за автобиография.

А щях да забравя, перспективата е да заработи и по международни проекти в същата сфера, така че английски ще си трябва и то на добро ниво.
                        "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Търся шофьор на ТИР.
                          Работата е в София, тоест всеки работен ден, започва и завършва в София. Не се налага да се спи в ТИР-а.
                          Курсовете са до 300, 350 км на ден, за доставка на хранителни стоки в близките градове. Не се пътува в чужбина. Не се товари, разтоварва ръчно.

Шофьорът трябва да има всички квалификации, включително завършен курс и електронен тахометър.
                          ТИР - а е 15 годишен, ремаркето 6 годишно, в добро състояние. Преминали са всички технически прегледи и отговарят на всички изисквания.

Шофьорът ще бъде назначен редовно с трудов договор, като осигуровките му ще се заплащат върху реалното месечно трудово възнаграждение.
                          Заплащането е 100 лева на ден /чисто нетно възнаграждение/ - фирмата внася дължимите данъци, които добавя в брутното възнаграждение.

Внимание - Заетостта е между 8 до 16 дни на Месец. - Най често 10 дни. Дните, в които ще се осъществяват курсове, са известни от предходната седмица, тоест винаги се знае следващата седмица в кои дни ще се работи.

Според мен работата е подходяща за възрастни шофьори, които вече не издържат на европейски курсове, но все още могат да карат из България, или за фрииленсъри. .

Възможно е да назначим и пенсионери, със съответните права, доколкото тази професия е с категоризирано пенсиониране - 50г.

За контакти О896 78О 333 - Ник Николов
                          Вече имам един сериозен кандидат.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            TIR е камион под митнически режим, който трябва да минава граници.Ти какво търсиш?
                            Влекач "Волво", с автоматични скорости и полуремарке с три оси, тип тента, товароподемност 22 тона. Камиона има всички права да пътува зад граница, но не се ползва за това.

Коментар

Здравейте,
                              Известна и утвърдена компания в бранша с автомобилите и авточастите, с над 40 обекта из цяла България, търсят спешно МЕХАНИЦИ, които да разбират от леки и тежкотоварни автомобили, ПРИЕМЧИЦИ за автосервиз, ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, АВТОЕЛЕКТРОТЕХНИЦИ, ДИАГНОСТИЦИ и МЕХАНИЦИ ЕКСПРЕСНИ УСЛУГИ. В момента се търсят кадри за автосервиза в София и един във Варна.
                              Изискванията са хората да имат поне една година опит на дадена позиция.
                              Фирмата предлага Трудов д-р, дългосрочен ангажимент и много добро заплащане, с гъвкаво работно време.
                              При интерес, моля пишете ми на лично, или пък се обадете на тел. 0885752772. търсете г-ца Василева, Франчайзинг.

Коментар

Търся работа. Физически и психически здрав за възрастта си- 64г. Бургазлия, семеен, отдаден на морето - шкипер 40 брт; кат. Б - чиста, активен шофьор; Английски език писмено и говоримо - много добре, малко Немски, прилично Руски. Работа на смени и пътуване - без ограничения. Работил съм като Корабен агент, плавал съм под чужд флаг като PCO-Chief Stwd и др. Последната ми месторабота беше охрана в хотел с англоезични туристи през този сезон. Готов съм да почна веднага, при наличие на интересна оферта от коректен работодател.
                                ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X