До: Тема за дърти родители..
Темата не е формулирана правилно, и някои от колегите са я разбрали по неправилния начин
Всъщност, и аз първоначално се подведох.
И да внеса яснота - става дума за децата ни, а не за престарелите ни родители.
Аз лично съм много лесен, все още - макар и на почти 47, синчето е първокласник, а щерката е само на 3!
Обаче.
Обаче..
Обаче........................
Ако нямах огромния късмет и добро стечение на обстоятелствата, младото ми семейство да живее по диагонала на града спрямо родителите ми, вероятно щяха да прескачат едни искрици, дето стават на искри, а оттам на огън, който пък става на пожар!!!
Та си живеем четиримката, както дал Господ, и когато ни е на сърце, посещаваме родителите, и сме си взаимно драги.
Родителите на жената живеят на 400 м от къщи, ама там сме на гости, винаги когато ни поканят, и винаги сме добре дошли - на гости.
Лошото е , че аз не съм уверен, че ще мога да осигуря по апартамент или къща на наследството, както беше реда навремето..
По-скоро, съм уверен, че няма да мога..
и оттам насетне - какво - да им предложа американската мечта - и да им бия шута?
на децата ми?
или да се свием с жената в една стая, с право на ползване на кенеф?
а сега де?
Ми те като застанат на старта на житейското състезание, ми аз ще съм пенсионер...
Е, и тогава - ще съм морука, дето ....
баси..
не знам какъв е верния отговор..
времето ще покаже - дотогава може да има много промени..
странно
и страшно..
това е..
Темата не е формулирана правилно, и някои от колегите са я разбрали по неправилния начин
Всъщност, и аз първоначално се подведох.
И да внеса яснота - става дума за децата ни, а не за престарелите ни родители.
Аз лично съм много лесен, все още - макар и на почти 47, синчето е първокласник, а щерката е само на 3!
Обаче.
Обаче..
Обаче........................
Ако нямах огромния късмет и добро стечение на обстоятелствата, младото ми семейство да живее по диагонала на града спрямо родителите ми, вероятно щяха да прескачат едни искрици, дето стават на искри, а оттам на огън, който пък става на пожар!!!
Та си живеем четиримката, както дал Господ, и когато ни е на сърце, посещаваме родителите, и сме си взаимно драги.
Родителите на жената живеят на 400 м от къщи, ама там сме на гости, винаги когато ни поканят, и винаги сме добре дошли - на гости.
Лошото е , че аз не съм уверен, че ще мога да осигуря по апартамент или къща на наследството, както беше реда навремето..
По-скоро, съм уверен, че няма да мога..
и оттам насетне - какво - да им предложа американската мечта - и да им бия шута?
на децата ми?
или да се свием с жената в една стая, с право на ползване на кенеф?
а сега де?
Ми те като застанат на старта на житейското състезание, ми аз ще съм пенсионер...
Е, и тогава - ще съм морука, дето ....
баси..
не знам какъв е верния отговор..
времето ще покаже - дотогава може да има много промени..
странно
и страшно..
това е..
на сина си за започване на собствен бизнес, /така нареченият бизнес план е обсъден и одобрен/ но в договорът има клауза ако начинанието е успешно парите се смятат за дарение ако е неуспешно за заем с лихви.
Коментар