Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Операция на дискова херния + имплант, моля за съвет?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Споделих личен опит. Чий опит е повече или по-малко сериозен, по-добре да не си мерим MRI-те. Решението е винаги на този, който ще му бере гайлето. Рискове има при всяка алтернатива (вкл. операцията). Важното е да има максимум информация за алтернативите и техните рискове. В духа на Форума.

    Коментар


    • Така де, но от частен случай не бива да се правят радикални изводи.


      ... а рисковете са, като ти се обърне каруцата, да нямаш никакви.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

      Коментар


      • Това важи както за моя, така и за твоя случай. А рисковете при операция също не са по-малки. Особено имайки предвид състоянието на нашите болници (говоря от горчиви и много пресни лични впечатления)

        Коментар


        • Дали доктор Емо Найденов все още се занимава с дискови хернии, за да го потърся? Аз съм далеч не съм закъсал, но вече ме отбиват от конвенционалното лечение на дискова херния на Л5-С1... ще ми се да го реша този проблем, преди да стане спешно. Чета толкова добри неща за него...

          Коментар


          • Първоначално публикуван от Frysco Преглед на мнение
            Дали доктор Емо Найденов все още се занимава с дискови хернии, за да го потърся? Аз съм далеч не съм закъсал, но вече ме отбиват от конвенционалното лечение на дискова херния на Л5-С1... ще ми се да го реша този проблем, преди да стане спешно. Чета толкова добри неща за него...
            Въпросът отпада... след като ме отбиха от конвенционално решение, просто започнах да се самообразовам и да го самоприлагам. И постигнах достатъчно добри резултати, за да се откажа аз на свои ред от услугите на медицината. Не съм ходил на ЯМР за да имам доказателства за това, което говоря, но и лично на мене не ми е необходимо за да знам какво се е случило. Достатъчно ми е че няма никакви възпалителни процеси, тоест няма болка, няма ограничения в движението и тихичко и без бързане се занимават с по-нататъшната стабилизация и балансиране на работата на опорно-двигателния си апарат. Ползите са огромни - кръвоснабдяването ми се подобрява със всеки изминал ден, отпадат един след друг проблемите на различните нива в тялото, причинени от схванати или преразтегнати мускули.
            Няма да ставам и аз поредния самоук народен лечител, но мога да дам съвет да изучавате тялото си, да го изследвате и да търсите информация в нета, не забравяйки за критичното мислене. Принципното направление е физиотерапия и рехабилитация. Правят се много упражнения за отпускане на мускулите които са в спазъм или са просто съкратени, както и за привеждане в тонус и стягане на тези, които са преразтегнати. Аз избрах подход да почна отдолу нагоре - тоест със стъпалото и походката. Като споменах нея, да кажа и че това е едно от трите задължителни неща които трябва да се правят във вид на обща тренировка за целия опорно-двигателен апарат - да се ходи правилно, да се седи правилно и да се лежи правилно.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X