Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вредни ли са мобилните телефони?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вредни ли са мобилните телефони?

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    ...освен това, главите ни не са пълни с пуканки и не виждам защо трябва да се притесняваме.
    Нашите - не, но почвам да се тревожа за правителството ни. Непрекъснато употребяват мобилни телефони - звънят в Москва, във Вашингтон, в Истамбул и в Брюксел. И на други места, понякога.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Правилно !!! Все пак, яйцето не се свари тогава. Но мобилния като дразнител е ужасен, особено ако е полуслужебен , но пък има бутон за изключване, и после...ъъъъъ, шефе, ми тя му свършила батерията, пък аз не съм разбрал, нали е само на вибрация и не мрънка за ток. Виж, цигарите не мога да ги изключа, какво ли не пробвах, всичко възможно...а наистина са вредни. След 24 -часово дежурство, изпушил две кутии, се прибирам със страшно главоболие и вкус на сушени виетнамци в устата. Обаче, кой иска да живее вечно, колеги.....все от нещо трябва да си умре човек. И хубавото е, че можеш да умреш най-много веднъж. Има ли значение от какво ?

И преди съм го казвал. Не е до вечното живеене, а до качественото такова. Цигарите определено му пречат, ако някой му се спори, да потича 10км и пак да спори, пък ако тичането не е важно незнам. Ако си неподвижен и водиш крайно уседнал живот става по-зле. Обездвижване + цигари + алкохол, може да изглежда забавно, но не е. Направо си е жалко. Лично мнение де, базирано на примери от живота и някой мои близки, които вече не са сред нас.

Коментар

http://dnes.dir.bg/2009/01/29/news39...html#sepultura

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
          Изборииииии!

Коментар

Да, и още по-вредни ще стават!По смисъла на Наредба 40
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Да,вредни са. Една дама,докато я омайвах по телефона се случи следното: първо- сметка с 20лв.нагоре.Второ- ерекцията ми отиде на кино.
              Баси дамата,баси сметката,баси ерекцията. Вредни са-а-а-а-а-а..
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Ето ви за гледане

ние не можахме да го повторим

http://clip4e.com/play_pravene_na_pukanki_s_gsm_i.htm
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Не става, защото сте пробвали в града, където има много клетки и телефоните работят с малка мощност.
                  Излезте извън града, или там, където няма добро покритие, тогава предавателя излъчва маскималната си мощност - пуканките стават!

Но отново искам да кажа - това загряване за живо същество не е от особено значение, защото кръвоносната система охлажда органите. Разбира се, с мощностите трябва да се внимава - при GSM клетките и при по-големите радиостанции мощността е много по-голяма !!!!
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                    ...Излезте извън града, или там, където няма добро покритие, тогава предавателя излъчва маскималната си мощност - пуканките стават!
                    ...
                    Две каси бира, ако го направиш с достъпни на пазара телефони!

Коментар

Филмчето е достатъчно показателно... не бива да се прекалява и... всеки си носи риска
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

филмчето е абсолютен prank

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          филмчето е абсолютен prank
                          Т.е?
                          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                          LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                            Т.е?
                            Измама. Не стават пуканки по този начин.

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                              ... не бива да се прекалява и... всеки си носи риска
                              Ако някой ден ме уредиш с безплатен скенер на мозъка ( или това което е в кухината зад очите ми ) ще си имаш жив обект за изследване Не съм писал тук, но съм един от хората участвали в създаването на "Мобифон". По силата на служебните ми задължения от ноември 1993 до януари 1999г. съм ползвал всичките модели "мобифони" на пазара поне по 2-3 часа на ден (сума от всички разговори).Мощност от 1-2 W за малките при първоначално установяване на връзката до 5 или 15 W за големите. Понеже западняците я бяха подхванали темата още 93г. четох тяхните изказвания за статистиката на рак на мозъка (спомените ми са за 3 на 10 000) и по тях излизаше че сред 100 000 абонати няколко ще си умрат от рак на мозъка по дифолт дори никога да не са си докоснали телефона.....и моя английски колега-шеф действително умря от рак на мозъка, но от другите "мобифон"-ски колеги не съм чувал да има проблем, а разликата в излачваната мощност е в пъти повече от GSM-а и би трябвало хората от сервиза (където непрекъснато работех няколко апарата) вече да се включват в контакта директно, за да се разредят
                              Другото е природа Виж в историята семейство Кюри колко са работили без предпазване от лъченията
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Две каси бира, ако го направиш с достъпни на пазара телефони!
                                И според мен няма да стане, но предлагам друг вариант. Има няколко съфорумника които се занимават с изграждането и поддръжката на GSM мрежите. Да ги помолим да заснемат клипчето с пуканките пред антената на клетката, та да се приключи с пукакните едни път завинаги.
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X