Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оффроуд Тиган или Барбекю
Свий
X
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
...както дойде,колега,а дръжките мога да ги преработя при нужда.Предимно за в къщи беше замисленПървоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПредполагам е за домашно ползване? С тия обемни дръжки ще е труден за разнасяне май...
HUSGVARNA 630 SMR
PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI
Коментар
-
Пълниш с олио и го палиш и после с телената четкаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Кажете кое има по-голяма трайност. Пържено или печено на фурна? Става въпрос за кюфтета.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Не ми се търкаля но за сметка на тва съм изключително корумпиран.Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнениеИ аз се оглеждам за диск, ако някой му се търкаля и е корумпиран хихи ще се радвам да се чуем
Ако имаш път към Балчик или аз като идвам като Варна ще ти домъкна
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Печено на скара, после на фурна, най не трае пържено.Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеКажете кое има по-голяма трайност. Пържено или печено на фурна? Става въпрос за кюфтета.
Това според мен.
Коментар
-
Като ходя по гьоловете за 2-3 дена, всеки път умувам и всеки път ги пържа
А защо така с пърженото?
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Щото доста блажно остава вътре. То е причината да се ......бава.Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
А защо така с пърженото?
Коментар
-
Цът ! Заради формалдехида в пушека печеното на жар е най-издръжливо .Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЩото доста блажно остава вътре. То е причината да се ......бава.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеЗаради формалдехида в пушека печеното на жар е най-издръжливо .
Пушека консервира. След дава-три дни става безобразно вкусно.0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
И как те хваща сън бре друже!Първоначално публикуван от kozeboy Преглед на мнениеСлед дава-три дни става безобразно вкусно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар