До: Живата бира
Мерси!
Мерси!

преди години приятели ме бъзнаха дали мога да направя бира и взех че се закрастих. Изчел съм одста. Провел съм редица от опити
ама все не го докарвам, понеже все някоя от съставките ми куцат. Сега чакам пролетта и ще правя 22 литра бира. Такава бира съм пил в лондон. Страшна горчилка е ама много ме изкефи
Имах престой 16 часа в лондон и последните 3 като зачатках бири чак не ми се тръгваше. Както и да е. Иначе теа китове където хамериканосите ги ползват е детска игра и всеки би могъл да направи такава бира. Смесваш пакет 1 с пакет 2. Доливаш вода. Вариш, добавяш пакет 4 . Прецеждаш и хайде в кофата да ферментира анаеробно.
. За да достигнеш до истински домашната бира първо трябва да направиш малц. Това е дълга история. Ако някой се интересува как се прави бира може да пише с радост ще изложа теорията, за практическите упражнения ми трябва още време 

преди години приятели ме бъзнаха дали мога да направя бира и взех че се закрастих. Изчел съм одста. Провел съм редица от опити
ама все не го докарвам, понеже все някоя от съставките ми куцат. Сега чакам пролетта и ще правя 22 литра бира. Такава бира съм пил в лондон. Страшна горчилка е ама много ме изкефи
Имах престой 16 часа в лондон и последните 3 като зачатках бири чак не ми се тръгваше. Както и да е. Иначе теа китове където хамериканосите ги ползват е детска игра и всеки би могъл да направи такава бира. Смесваш пакет 1 с пакет 2. Доливаш вода. Вариш, добавяш пакет 4 . Прецеждаш и хайде в кофата да ферментира анаеробно.
. За да достигнеш до истински домашната бира първо трябва да направиш малц. Това е дълга история. Ако някой се интересува как се прави бира може да пише с радост ще изложа теорията, за практическите упражнения ми трябва още време 




В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар