Някой пил ли е такава?
Това е наистина бира за ценители.
Нека в тази тема споделим усещанията от това вълшебно питие,къде го има да се продава,как се приготвя,доставя,всичко.
Аз продавах на моята караванка през 2008-ма жива бира.Нищо работа -три кега и половина.Ама са по 400 литра...
Ако е вярно че чисти камъни в бъбреците,че помага и за още много неща,а аз го вярвам,то това означава че поне следващите 90 години никакъв трошляк няма да се появи из тялото ми...
Това е наистина бира за ценители.
Нека в тази тема споделим усещанията от това вълшебно питие,къде го има да се продава,как се приготвя,доставя,всичко.
Аз продавах на моята караванка през 2008-ма жива бира.Нищо работа -три кега и половина.Ама са по 400 литра...
Ако е вярно че чисти камъни в бъбреците,че помага и за още много неща,а аз го вярвам,то това означава че поне следващите 90 години никакъв трошляк няма да се появи из тялото ми...
и не се прави на място в заведението, където се сервира - там само се поддържа вякаква инсталация за до-ферментирането и съхранението... общо взето като концепция се доближава до старите (ех, соц-младост...) "Светло 10" с трайност 3 (три) дена и "Светло 12" с трайност цели 7 (седем) дена от едно време... Като вкус обаче си е доста добра, а всеки път е леко различна - нали процесите си текат, зависи на кой етап ги свариш като седнеш да я пиеш.

Коментар