От: Относно пушените продукти
Пробвах пушен кашкавал...Добре узрял,от истинско мляко.Нарязах и наредих с морска сол.Залях с моята специална отвара от подправки и-в хладилника за 6-7 часа.После увих в тензух и го държах на по-горещо в камерата към 6 часа.Като го извадих,имаше цвят и силен аромат.Твърде силен...И на мен ми накърти.Попарих го във вряла вода,после го сложих в хладилника.Пробвах на сандвичи на тостер,на микровълнова-получава се добре.Подозирам,че и за пица ще е супер,настърган.Но за директна консумация,трябва да се нареже на филийки и да се пусне за минутка в микровълновата.И да предложа още нещо.Покрай мезетата ще вървят и питиетата.Не ми е за даване това,но двамата студенти не чакат.Става въпрос за лимитирана серия двойно препечен дестилат от сини сливи-25 литра.Без захар и консерванти."Спирачната течност " замръзва на -45 градуса,не зацапва системата и държи бистро предното стъкло.цената й е 10 кинта.Ако има ценители,пращайте хабер.Ха наздраве,че нещо...ПП Ето кашкавалчето,държано 1 минута в микровълнова.
Пробвах пушен кашкавал...Добре узрял,от истинско мляко.Нарязах и наредих с морска сол.Залях с моята специална отвара от подправки и-в хладилника за 6-7 часа.После увих в тензух и го държах на по-горещо в камерата към 6 часа.Като го извадих,имаше цвят и силен аромат.Твърде силен...И на мен ми накърти.Попарих го във вряла вода,после го сложих в хладилника.Пробвах на сандвичи на тостер,на микровълнова-получава се добре.Подозирам,че и за пица ще е супер,настърган.Но за директна консумация,трябва да се нареже на филийки и да се пусне за минутка в микровълновата.И да предложа още нещо.Покрай мезетата ще вървят и питиетата.Не ми е за даване това,но двамата студенти не чакат.Става въпрос за лимитирана серия двойно препечен дестилат от сини сливи-25 литра.Без захар и консерванти."Спирачната течност " замръзва на -45 градуса,не зацапва системата и държи бистро предното стъкло.цената й е 10 кинта.Ако има ценители,пращайте хабер.Ха наздраве,че нещо...ПП Ето кашкавалчето,държано 1 минута в микровълнова.
Коментар