Здравейте,приятели!
Доста отдавна ме занимава тази тема за опушване на различни видове меса,риби и млечни продукти.Тук намерих нещичко,но искам да споделя и своя опит и търсения.Имам една караванка,дето лятно време се пие наливна бира и реших,че ще е добре да предложа и някакави "по-така" мезета.С цел да се елиминира конкуренцията.
Та ще ми е любопитно да обменим опит-кое как се опушва,с какво питие върви и т.н.
Проектирам в момента една камера за домашно опушване на месо,но за нея се изискват средства.Дотогаз,карам с един 200-литров варел.Ето какво се получи от 2-3 опита:
Доста отдавна ме занимава тази тема за опушване на различни видове меса,риби и млечни продукти.Тук намерих нещичко,но искам да споделя и своя опит и търсения.Имам една караванка,дето лятно време се пие наливна бира и реших,че ще е добре да предложа и някакави "по-така" мезета.С цел да се елиминира конкуренцията.

Та ще ми е любопитно да обменим опит-кое как се опушва,с какво питие върви и т.н.
Проектирам в момента една камера за домашно опушване на месо,но за нея се изискват средства.Дотогаз,карам с един 200-литров варел.Ето какво се получи от 2-3 опита:
. Талаша предава аромат на пушек,не ползвай орех,акация,чам...аз си имам дърводелна и изборът ми е голям.Препоръчвам ти топола,и по едно клонче /малко/ от бор,ела.Ако искаш ,жена ми ще ти даде рецепти за маринатата /но трябва да кажеш какво ще пушиш/.Като стане, ще почерпиш 
Къде е това място и пращат ли по Еконт?
Коментар